Dobrý deň,
viete mi odporučiť doktora/doktorku k pôrodu? MUDr. Branislav Holda alebo niekto iný? Veľa doktorov známych tento rok k pôrodom nechodí a s pánom doktorom Holdom nemáme skúsenosti.
Ďakujem
@34natalianaty jeho nechci to ti radím z vlastnej skúsenosti službu majú stále dvaja ak by tam bola MUDr Pircova ona je skvela
@m226 k pôrodu chodi aj pircova?
@34natalianaty ja dom mala sekciu. Môj gynekológ starší Holda bol pri oboch sekciách, asistoval mu syn, mladší Holda. Ja som nemala výhrady, počas celého tehotenstva mi bol k dispozícii.
ja som nemala dohodnuteho lekara, ved stale niekto službu ma a nikto si nedovoli to pokazit...a ked sa to ma pokazit tak aj odbornikovi sa to može stat...ja som pocula na Brana vela chval a ano aj Pircova chodi k porodom aj Zambova
@misana84 ďakujem veľmi pekne, skúsim sa spojiť, ja potrebujem mat takého ktorý nebude mat službu a príde aj tak keby náhodou aby som nebola v strachu ešte z toho 😉
@34natalianaty preco v strese? ved tam su super lekari a odbornici...mna odrodil Pacuta on už tam asi ani nechodi ale je gynekologicky onkolog z Kosic( uznavaný ale divny ) :D
@tosomja ja mam Zambovu ale nechcela som ju k porodu- lebo ona velmi porody planuje a dava vyvovalacky a toto ja neuznavam
@tosomja boli ste spokojná? Bol citlivý a podobne?
@34natalianaty a este pri porode je viac doležitejsia porodna asistentka...ona sa o vas cely cas stara..lekar pride len odrodit...tu sa skor modlite aby mala sluzbu Milka Beresova :D
@misana84 zambova mi bola tentokrát zakázaná od známych lebo toho má dosť v hlave a veľa problémov
@misana84 stres kvôli pôrodu, ja som veľmi citlivý človek len na injekciu a nepotrebujem nejakého necitlivého, ktorý so mnou tam bude natrasat hocijako.. dos veľa som počula
@misana84 preto musí byt všetko zariadené a nečakal kto bude a nebude mat službu.. pýtam sa len na názor ľudí, ktorí mali pana doktora Holdu
@misana84 a prepáčte ale teraz sú sami mladí v nemocnici, nedá sa ísť na náhodu
@34natalianaty áno chodí keď som rodila službu nemala
Ale je pravda že dôležitejšia je pôrodná asistentka moja bola strašne zlatá celý čas bola pri mne a držala má za ruku chodila za mnou každú pol hodinku po pôrode mala som ju veľmi rada
Dúfam že tam ešte pracuje
@34natalianaty ako gynekológ je úžasný, či mladý, či starý. Všetko ukáže, vysvetlí, poradí.
Mala som sekciu, ale áno, ešte aj debatu mali takú milú, hladkal má aj počas rezania 😃 pýtal sa ma, či mi nie je zima, teplo, či sa mi dobre dýcha, či nič necítim, či chcem kyslík, chodil za mnou na izbu sa pýtať stále, či niečo nepotrebujem.
@m226 ďakujem pekne
@tosomja ďakujem pekne
@34natalianaty nevadi, že su mladi...a nebojte sa oni si presli praxou a daju ich na salu ked už maju aj skusenosti...mam tam napr. byvalu žiacku, ktorej by som doverovala na 100 percent
@34natalianaty aj Brano Holda bol mlady lekar, kotry sa naucil byt dobry a ano je dobry...a vlastne este je mlady lekar :D
@misana84 preto sa naňho pýtam, lebo momentálne k pôrodu chodi mladý holda ale suchtova alebo ako sa vola, len oni dvaja
@34natalianaty obaja sú Ok
@34natalianaty ja mám s Holdovi veľmi dobrú skúsenosť 🙂 Pred pôrodom som k nemu chodila na prehliadky, dohodli sme sa že bude pri pôrode a potom po pôrode, chodil na kontrolu stále ku mne ci je všetko v poriadku.
@34natalianaty ahoj, ja som rodila v 2022 aj v 2023 a mala som Braňa. Pocula som na neho chvály, dohodla som sa s milkou beresovou a uz som posledný mesiac chodila do nemocnice na poradne. Venoval sa mi len Braňo a len milka. Perfektní obaja. Prvú som mala akútnu sekciu a druhy porod uz plánovanú sekciu. Chcela som spinal ale nevedeli ma pichnut a on tam stál a čakal v kľude.. nakoniec som isla do celkovej.. Braňo sa staral ukážkovo. Jazvu mi ani nevidno. Odporúčam určite
@mamickamacicka ďakujem veľmi krásne, sestričku si kľudne mám vypýtať ?
@34natalianaty nájdi si na nete na stránke nemocnice kontakt na milku ma tam email napis jej a dohodnete sa 😊 ja som to takto urobila 😉