Pôrod 2023 - Michalovce

vemi23
30. aug 2022

Ahojte budem rodiť v marci 2023. Chcem sa opýtať rešpektujú to ak žena nesúhlasí s nastrihom počas pôrodu? Moja gyn je Dr. Zambova a určite ju poprosím aby ona bola prítomná pri pôrode máte nejaké skusenosti?
Ďakujem

nika23t
30. aug 2022

@vemi23 mali by to rešpektovať, budeš podpisovať papier pred pôrodom so súhlasom,aj s Tebou bude rozprávať lekár pred pôrodom, ak bude všetko ôk a a nebudú komplikácie. Ale po troch pôrodoch Ti môžem povedať, že nastrih moze mat pár stehov. Ale bez nastrihu Ta moze "dotrhať" až po zadok... V každom prípade lekári zvyknú rešpektovať rodičky, pokiaľ samozrejme nedôjde k problemom.

lessiie
31. aug 2022

@vemi23 aj moja je Zambova, rodila som 3 krát pri nej. Pri 2 mi urobila nástrah, bol potrebný sama mi to povedala. Tretiu mi robila sekciu. Ale ak ju požiadas myslím ze sa s nou dohodneš...

nikushik12345
3. sep 2022

@vemi23 pri prvom som bola.nastrihnuta a.pri druhej uz nie ale radšej by som brala.ten neatrih mala.ma neskutočne roztrhla od zadku až po močovu trubicu tu som mala aj trosku natrhnutu

wiktoriamka
11. okt 2022

@vemi23 ahoj...este som nerodila,ale moju sestru napriklad nenastrihli,nebolo to asi podla nich potrebne no napriek tomu ju museli zosivat lebo ju trochu nejak potrhalo z vnútra ..bolelo ju to dosť ,bola som pri tom...takze neviem co je lepšie ...moj názor je nechat to na lekárov nech uznaju co je vhodné .isto vedia preco to robia...ja budem rodiť v apríli .drzim ti prsteky nech je vsetko ok 🤍