MUDr. Silvia Zambová - Michalovce (pôrod)

77miska7
3. sep 2021

Zdravím. Má niekto prosím skusenosti pri pôrode s gyn. Zambovou ?..Ako to je s tym pôrodom ?..Kedy sa s ňou dohodnúť ci príde k pôrodu ?..Niečo treba jej aj platiť alebo to je individuálne kto chce atď ?..Pride k pôrodu ?..
Poprosím o skúsenosti s p. Zambovou. Ďakujem.q
Ďakujem

hailey1
3. sep 2021

@77miska7 ja som mala u nej planovanu sekciu, prebehlo to bez problemov. S bliziacim sa terminom porodu sme sa dohodli. Ja som neplatila nic, lebo som bola naplanovana na jej sluzbu, ale neviem ako je to s prirodzenym porodom, ked musi pribehnut kedykolvek.
Ak si ju zazmluvnis, tak prist musi. Ona je zlatuckaa, stale usmevik, vsetko s kludom riesi.

77miska7
autor
4. sep 2021

@hailey1 A môžem sa spýtať ?..Prečo si mala sekciu ?..v nemocnici alebo gynk. ti povedala, že musíš ísť z nejakeho dôvodu a kedy si sa to dozvedela, že ides urcite na sekciu ?..
Môj malý má obtočenu pupočnú šnúru a som v 30tt a neviem čo bude aký pôrod.

77miska7
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hailey1
4. sep 2021

@77miska7 bol otoceny zadkom, bol dost velky a ako bonus mal snuru. Snura ako taka nebrani prirodzenemu porodu pokial viem. U mna bol rozhodujuci ten zadocek.

hailey1
4. sep 2021

@77miska7 posledny mesiac od toho 35 tt sme sa na 100% dohodli

dianejra
4. okt 2021

@77miska7 ja som pri nej rodila druhykrat 7.7, bola som snou dohodnuta.. Volala som jej na sukromny mobil ked to zacalo..🙂

floydinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz