ahojte, tie co ste z MI alebo mate aktualne info
na nete som sa docitala, ze gynekolog Balint v MI robi 3D ultrazvuk? je to este aktualne? vsetky info z netu su XY roky stare 🙈
@mamamasama juuj super, uz som poslala formular co maju na stranke na objednanie sa, tak hadam sa mi coskoro ozvu.. a kolko sa u neho plati? z toho cenniku zo stranky mam chaos 🙈 .. kde je KaeMko 🤔
@kvetinka1797 nepamatam presne kolko to stalo, ale cca 20-30€.. no ozaj super.. 🙂 Viete kde je barova ulicka? V centre mesta po pesej, blizko Trznice.
@mamamasama uzasne 😊 uz viem, pozerali sme s manzelom na mape 🙈😁 dakujem krasne, dufam ze sa mi ozvu cim skor 🙏
@kvetinka1797 sice ja pred 6r naposledy, ale pekne robi, vysvetli, ukaze, aj foto sme mali stale, nestalo to vtedy vela, cd sme nechceli. Ja som sa objednavala stale cez telefon, lebo tam robi poobede, doobedu na Tovarenskej, ale tam ma len klasicky usg.
@kvetinka1797 ozvaly sa? Ako to dopadlo?
@kattky neozvali ..na druhy tyzden tam pojdem osobne, lebo sa im neda dovolat
@kvetinka1797 aha tak potom poprosim o info 🙏
@kattky jasne 😊 budem priebezne informovat
@kattky tak som objednana v piatok na 3D 😁 podarilo sa mi tam dovolat 😊
@kvetinka1797 nooo super. Tak drzim palce. Balit potom zastupuje aj mojho gynekologa ked ma dovolenku, ale aky je tak neviem. Moj robi len 3usg pocas tehotenstva. A tak hoc som 27tt tak stale neviem co cakame. Uz som tiez rozmyslala nad tym ze si dam urobit usg u ineho dr.
@kattky presne preto idem aj ja 🙈 som 25tt a este neviem pohlavie, moj gynekolog tiez nerad robi sono, tvrdi ze tie ultrazukove vlny su skodlive .. bola som v MI na morfo usg v 21tt, ale ako naschval sa nechcel drobec ukazat 🤷🙈 duuufam ze na 3D o tyzden sa uz dozviem ci bude dievca alebo chlapec, ked zase nebude vidno tak ma asi porazi 😂
@kvetinka1797 a kde v Mi si bola na morfo?
@kattky v novej nemocnici na porodnici 😊
@kvetinka1797 vazne tam robia? Som ani nevedela. A kolko tam za to beru? Mne tie merania robil moj dr. Tiez ma 3D ale male malo prekrizene nozicky. Este tak zufalo mi dr povedal, ze on sa tak snazil no nedalo sa
@kattky ano, neplatila som nic 😃 ale bola to taka rychlovka, bola som velmi sklamana.. ani mi neukazali na monitore babetko, ani fotku nemam, nic.. len ze je vsetko v uplnom poriadku, pohlavie nevidno a uz utekali na obed 🙄
@kvetinka1797 no krasa teda ... ja tiez mam fotku iba z 12tt z kombinovaneho testu z Ke a odvtedy ziadna foto nic. Koko syna som uz mala 4 taky cas.
Ty cakas prve ci uz mas nejake deticky?
@kattky ja mam 3 fotky, posledna z 15tt .. a pri synovi si mala ineho gynekologa? ci? .. ja cakam prve ☺️
@kvetinka1797 nie teho isteho no od 12tt uz mi povedal pohlavie a teraz nevuem nic. Poradnu mam o tyzden tak uvidim ci sa dozviem nieco nove.
@kattky ku komu chodis?
@mamamasama dr. Holda starsi a ty kam chodis
@kattky chodila som ku Klacikovi, ale už som u Balinta.
@mamamasama ku klacikovi chodi aj moja kamoska co viem. Mala problem otehotniet az umele jej pomohlo. Teraz by chcela druhe a ze opat ma cysty, tak hirmonalnu liecbu zase ma
@kattky tak mam za sebou to 3D sono, som velmi spokojna 🥰 dr Balint mi vsetko pekne poukazoval, mam fotky, video, aj pohlavie uz viem 🙏🥳 mam v brusku takuto krasnu zdravucku 983g slecnu 😍 mozem odporucit, fakt sa dr venoval tak ako treba 👍
@kvetinka1797 je nadherna ♥️♥️♥️ tesim sa, ze to tak dobre dopadlo 😍
@kvetinka1797 pane boze, len cim skor prec od toho fusera 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@mamamasama dakujem 🥰
@hailey1 coze? 😯
@kvetinka1797 on je uplne najhorsi gynekolog v ramci mesta - mama je vdaka jeho fuserstvu uz 7 rokov v kolobehu onkologickeho problemu - pol roka ju presviedcal, ze ma zapal v prsniku a vtiahnuta bradavka je len priznak zapalu - liecil ju wobenyzmom a odmietal poslat na dalsie vysetrenia. Odporucam hned brat kartu, v nemocnici sa ich stretlo od neho viac.
@hailey1 to mi je luto.. ja unho nemam kartu, bola som unho len na jedno 3D sono a bola som velmi spokojna, nemozem povedat nic zle
@kvetinka1797 je to aktualne.. robi.. da vam aj cd,plus foto... Ale nie v ambulancii pri Queens, ale na ulicke kde je KaeMko