Med v plaste - Michalovce

jeronymo
5. dec 2021

Zdravim, nepoznáte nejaký obchod v Mi, kde predávajú med v plaste ? Nechcem platiť za med z eshopu, kde sa to môže rozbiť. Ďakujem

draik
5. dec 2021

Nemá sa to ako rozbiť, keďže je to zabalené v plastovom obale, obvykle napevno. Druhá vec je, že ak to nie je z agátového medu, tak už bude skryštalizovaný.

janetinka27
6. dec 2021

som vo vcelarskych skupinkach na fb, manzel je vcelar. obcas sa tam pritrafi fotka rozbiteho medu v skle, ked sa to posiela kurierom/postou. treba sa dohodnut so vcelarom a posle ti to ako potrebujes. obchod poradit neviem, ja som z ineho konca a nevidela som, ze by niekto predaval v kamennom obchode med v plaste, ale mozno niekto predsalen ano

luciad7
6. dec 2021

@jeronymo skús v Nacinej Vsi u Lička. Oni majú sa mi zdá. Môžeš si aj svoju misku priniesť. Majú aj stránku.

janetinka27
6. dec 2021

@jeronymo teraz ma napadlo, myslela si v plaste alebo v pláste? teda len vyrezany z ramika aj s bunkami,nevytacany?

jeronymo
autor
6. dec 2021

@janetinka27 plást samozrejme , potom ma napadlo, že som zvolila zly obrazok med v plaste v pláste :D toto som myslela :

draik
6. dec 2021

@jeronymo
Obrázok s pohárom je úplná hlúposť. Med v pláste, ako som uviedol, sa predáva v plastovom obale (ako je pôvodný obrázok) nie ponorený v mede. Ale pochybujem, že ho ešte niekto bude mať, navyše by musel byť s agátovým medom.

janetinka27
7. dec 2021

@jeronymo tak toto je skor nejaka imidzovka.urobit sa to da (dalo "v sezone"),ale nerozumiem naco,ten vosk aj tak musis vypluvat😀 ako pise draik, jedine z agatoveho,na tom pohari je to aj napisane. urcite by som radsej ako darcek dostala med bez vosku 😀

adrikadt
7. dec 2021

@janetinka27 ahoj, s týmto si dovolím nesuhlasit. Taký plást okrem medu a vosku obsahuje aj zvyšky propolisu, peľu, čo výborne pôsobí aj na ústnu dutinu a ma protizapalove účinky.

adrikadt
7. dec 2021

@jeronymo ahoj, chceš to ako darček či iba ochutnať?

janetinka27
7. dec 2021

@adrikadt nehovorim ze nie, mas pravdu, urcite je to prospesne 🙂 mam to velmi rada,ale osobitne. medik v pohari mam urcite radsej cisty, bez vosku.

jeronymo
autor
7. dec 2021

@adrikadt.. Jedli sme to uz, skor na stedrovecerny stol, nie ako darcek

marekslisko1986
11. dec 2021

Ahojte prepacte no som tu novy neviem ako napisat do skupinky.michalovce potrebujem surne pomoc ci by ste mamicky nahodou nenasli u seba doma sirup dulcosoft ktory nevyuzivate ...nikde ho neviem zohnat pre syna a trpi ma chronicku zapchu ze vraj maju vypadok ale nepomaha nam duphalac ak by ste.mali prosim ozvite sa som schopny prist osobne dakujem