Ahojte,
chcem si dať zväčšiť pery tak by ma zaujímalo, že či poznáte nejakú kliniku alebo salón v Michalovce/Humenné/Snina aj cenovo ako sa to pohybuje.
Ďakujem za odpoveď.
https://www.modrykonik.sk/group/7291/ skus tu-tam je napichana takmer kazda
je tu skupina na Mk kde žienky odporúčajú kde je čo robí
Aj hneď teraz, zadarmo doma s pohárikom 🤣 ušetríš veľa peňazí 😁
Ps neber to vážne sranda trochu musí byť 😉
Ja som bola v hair fashion, tam majú doktora , ktorý chodí raz za mesiac cca. 😊 počula som aj o pani dr. Filkorovej že robí estetické úpravy , ale nevidela som ešte jej prácu . Najskôr na začiatok skús tam . Dr. Pribula sa tuším vola a chodí z PO.
Finančne je prijateľný , ja som si dávala robiť aj čelo 2x a 2x ústa .
A cca suma za 1ml čo na začiatok stačí je 120€. Čelo závisí od počtu vpichov tuším.
Niééé.... vyzerá to hrozne, ani chlapom to nič nehovorí 👎
ja dnešné ženy nechápem. Prečo chce každá druhá vyzerať ako káčer?
Nezáleží na kacerstve. Niektoré si tým vylepšujú svoje nedokonalosti. Áno je to v istom zmysle trend, ale poznám ženy, ktoré chodia na pery kvôli tomu , aby si vyrovnali pery pretože ich majú nesumerne po úraze alebo od narodenia. Ak to žena preháňa, áno, stane sa z nej “kacer” ale vo väčšine prípadov to verejnosť ani nespozoruje, a dodá to žene sebavedomie.
Môžme to porovnať so zafarbením šedín. Prečo žena si farbí vlasy - odrasty keď je to príroda keď sme všetky také NATURAL. Pretože sa v sivej necíti dobre . Hanbí sa za šediny. Ďalší príklad- preco si nakupujeme šaty stále Nove ? Keď aj to 10rocne tričko som si raz kúpila . Pretože sa to nenosí. Mobily dotykové .. všetko je nadštandard dnešnej doby . Záleží na uhle pohľadu. Ak si to žena dokáže zaplatiť, dovoliť, je to jej voľba. 👌😊
Ja chodím do KE envy klinika 1 ml stojí 300€. Neni to o kacerstve pekne upravia tvar a mnohí ani nezistili že mám zväčšené. Ja sa cítim lepšie pretože ich mám krajšie sama pre seba a nie pre iných.
Ak ste z Michaloviec prave tam.otvorili novy salon, pani doktorka Muranska, ma salon aj v Kosiciach..Poguglite si...Čo som videla tak pekne prirodzene to vyzeralo...
@nuna2112 je v kosiciach aj v michalovciach., ..https://www.facebook.com/HBClinicStelaMuranska
Maj rozum a nedaj si to!
@ankare ahoj ja len nad tým uvazujem nehovorím že si to dám...U mňa je problém to že mám extrémne úzku vrchnú peru a momentálne mám urobené nové zuby a keď sa usmejem proste žiadne pery nemám a aj zato to na fotkách asi vyzerá všelijako ..určite nechcem duck face ale len trosikinku aby boli plnšie nech ich vidno lebo aj keď si dám rúž proste mi nevidno vrchnú peru nijak raz
Najlepšie nikde 😉
@nuna2112 ja nemam, ale tiez zvazujem..Pani doktorku poznam 15 rokov a videla som jej zakroky na fotkach..Proste jej doverujem, a poznam ju,takze ak by som sa rozhodla idem k nej 🙂 K cudzim nemam odvahu..Robim v podnikatelskom centre a ked vidim ake kačky odchadzaju z jedneho centra je mi smiesno..ale zas kazdy mame iny vkus 🙂
Ahoj, neviem či si si tie pery nakoniec dala zväčšiť, ale ak ešte nie, tak pouvažuj skôr nad zákrokom "lip flip". Písala si, že máš úzku hornú peru a práve tento zákrok pomocou botoxu ju mierne akoby zatočí dohora a pri úsmeve viac vynikne. Robievajú to v KE. Ja by som si do úst v živote kyselinu nedala. Preštuduj si o tom viac - raz keď to tam dáš, ostáva to tam navždy a môže aj migrovať a premiestňovať sa. Radšej by som volila botox.
@koitina Mám ich preštudované a čítala som aj rôzne štúdie. Práveže kyselina hyaluronova dokáže z týchto dvoch napáchať viac škody. Áno, je prirodzená ale nie v takom množstve na tak malom mieste. Je už známy a overený fakt, že kyselina časom nikdy úplne nevymizne a v tvári ostávajú jej depoty a človek po čase vyzerá "nafúknuto". Jediná možnosť je potom použiť enzým hyaluronidasu, ktorá však ničí aj tvoje vlastné zásoby kyseliny hyaluronovej v tele a sú zdokumentované aj celoživotné následky v podobe pálenia, vytvárania sa priehlbín a iných kožných reakcií. Botox nie je prirodzený, ale nemá absolútne žiadne riziká podobné výplniam. Zároveň pri botoxe nehrozí vaskulárna oklúzia ako pri výplniach. Je dôležité o si to týchto veciach naštudovať vopred oveľa viac.