Hospitalizácia v pôrodnici

slavica1211
14. máj 2023

Je možné podľa vás aby som bola hospitalizovana v pôrodnici týždeň pred pôrodom nakoľko som si vybrala nemocnicu mimo bydliska?

domka222
14. máj 2023

To je koľko vzdialená tá pôrodnica od bydliska? Ak nemáš komplikácie, tak podľa mňa nie

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slavica1211
autor
14. máj 2023

@elizabet173 aha chápem možno som myslela nadštandard ak by som si priplatila

mamina7070
14. máj 2023

@slavica1211 nie to nie je mozne ak nie je zdravotny dovod rieis sa to potom tak ze si prenajmes ubytko sukromne blizko porod ice pred porodom

lienka.7
14. máj 2023

@slavica1211 nie, pokial ti nic nie je, len tak ta tam nevezmu. Môžeš porodiť aj po termíne XY dní, či si myslíš ze nemocnica je docasny hotel? Kamoska bola z Komárna, chcela rodit v BA, tak týždeň pred pôrodom prišla do BA a boli v penzióne blízko nemocnice.

basska_b
14. máj 2023

Musi byt zdravotny dovod, napr. vysoky tlak, bielkoviny v moči, zle prietoky, rastova restrikcia plodu a pod. Inak to poistovna nepreplati. Celkovo pobyt v nemocnici tesne pred porodom nie je nieco,co by som.odporucala, maju tendenciu tam vyvolavat, zasahovat a neni to tam.nejaky wellness, ziadne sukromie... baby, co chceli rodit 400km od domu, si museli prenajat byt (napr.airbnb)

evkamotka
14. máj 2023

Nie. Prenajmi si izbu v penzione v mieste porodnice. Nemocnica sa neda zaplatit cisto na ubytovanie

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mogaa
14. máj 2023

@slavica1211 a koľko pred pôrodom si chceš platiť nadštandard? ten slúži totiž len v prípade ak je volný v čase kedy ideš práve rodiť....nedá sa dopredu "objednať".....a bez zdrav.problému ťa jednoducho nehospitalizujú....až v čase kedy ti začne pôrod....niekedy ťa dokonca nevezmú hned ani keď ti odtečie voda, ale až keď začnú kontrakcie......to by boli plné pôrodnice len čakačiek na pôrod 🙂