Ahojte. Moja dcéra (16r) by chcela tancovať v FS. No lenže nikdy predtým netancovala v súbore.
Vie veľmi dobre tancovať, aj v škole tancujú a v prvý moment si učiteľka myslela, že tancuje vo FS lebo jej to išlo super.
No lenže neviem či nieje už neskoro...
Nevedel by niekto kam by vzali? Hoci od budúceho roka...
Michalovce a okolie.
Ďakujem ☺️
@janka_smile nikdy nie je neskoro. Však to je folklórny súbor a nie olympijský gymnasticky vyber
Nie nemylim sa, Durovcik tancoval v Zempline
http://www.zemplin.org/
@viestta Zemplín by bol super, len toto že sa mi zdá že to od 6 rokov musí sa chodiť najprv do FS Zemplinik a potom od 15r si v FS Zemplín. No a ona nechodila, tak pochybujem že by ju vzali. A toto je isté aj s Jurošíkom
@janka_smile tak hladajte subor inde. Na okoli toho mate habadej. Hoc aj na dedinach
Kamarátka začala chodiť v 18. To že nechodila do malého, neznamená, ze nemôže chodiť s veľkými. Veď treba zavolať a zistiť viac .
@janka_smile Uplne kludne moze zacat. Ja som tancovala aj v detskom aj v dospelackom subore a takych, ktori prisli rovno do toho dospelackeho (teda bez toho, aby tancovali v detskom) bolo hodne. Nie som z vychodu, takze konkretne neporadim, ale nech si zajde na skusku (trening) a tam sa moze priamo opytat.
@janka_smile v Humennom je chemlon
skús zavolať do SZUŠ Talent-um, majú aj 18-19 ročné kočky. 🙂 sú prepojení so Zemplínikom, podľa mna by nebol problém od polroka
@janka_smile nikdy nie je neskoro a v Micchalovciach mate Zemplin, pokial sa nemylim. Nech si zisti kedy robia vyber do suboru alebo nech tam ide rovno na skusku sa popytat.