Zdravím. Akeho endokrinologa by ste odporucili tu v MI? Dakujem
@monika4413 ja som na internete nasla aj v nemocnici. Ordinuju pon, ut a stvr. Tak podla toho co pisete, mi ostala uz len ta moznost
@albi3008 zatial asi ostava už len ta nemocnica, či si nájde náhradu pan doktor to sa ešte nevie, ale skôr to vyzerá na to, že sa ambulancia zatvorí.
@monika4413 no super, uz teraz je tu malo endokrinologov ☹
@lilinka17 veď to, ja som strašne zvedavá kde budeme chodiť keď ani v okolí žiadna endokrinológia nie je. Najbližšie asi Snina, Kráľovský Chlmec, Veľké Kapušany alebo Trebišov.
V nemocnici v starej budove (ako bola pôrodnica) ale na 1. poschodí ordinujú dve endokrinologicky Malincová a Čorgoova. Ja chodím k tej druhej a zatiaľ spokojnosť. Vyšetruje dôsledne, nič nezanedbá, poposiela aj na také vyšetrenia, ktoré u iných lekárov neboli podstatné.
@fajnzienka ďakujem, skúsim sa k ním objednať.
@fajnzienka dobrý deň treba sa ísť objednať priamo tam ? Alebo cez telefón ? Ak pôjdem tam ako nový pacient vezme má v ten deň ? Ak je to naliehavé
@llenka014 po Novom roku sa treba ísť objednať na recepciu v normálnom prípade. Ak je to naliehavé tak neviem, ale najskôr by poradili asi tiež na recepcii.
@fajnzienka mozem sa opytat kde sa objednava k lekarke na vysetrenie nasla som cislo telefonu na svet zdravia ale to asi treba volat priamo lekarke na ambulanciu
@katkadzm v tejto covid-situácií neviem ako sa objednáva. Na prvé vyšetrenie sa trebalo prísť objednať osobne priamo do ambulancie. No ako je to teraz neviem. Zavolala by som na recepciu, možno objednajú aj cez telefón. Alebo tuna možno niekto bude vedieť viac.
@katkadzm manžel sa bol pýtať na recepcii, musíš prísť osobne za lekárkou, ale iba v pondelky a utorky.
Dobrý večer! Bola som na za pani doktorkou Čorgoovou v nemocnici aspoň na konzultáciu a na kontrolu zdravotného stavu kvôli liekom, ktoré potrebujem pravidelne užívať. Pani doktorka odporúča, dokonca vyzýva, aby sme my (bývalí pacienti MUDr. Timka) písali sťažnosti na Košický samosprávny kraj MUDr. Hakoovi, ktorý má na starosti riešiť túto situáciu. Na nete som našla web, kde je na neho email: rene.hako@vucke.sk.
Šírte ďalej túto informáciu, aby sme ho bombardovali mailmi, alebo aj listami. Adresu pre listovú formu nájdete na webstránke: https://web.vucke.sk/sk/kompetencie/zdravotnict...
Spojme sa pre nás!!!! Veď je nás okolo 3500 pacientov!!!
@albi3008 to by zaujímalo aj mňa, ale v MI asi endokrinologa nenájdeš, na poliklinike su dvaja, ale doktorka už nových pacientov neberie a Dr. Timko ordinuje len do konca roka a ide na dôchodok.