Maminky chlapcekov. Odporucte mi dobreho urologa. Mame ist na kontrolu kvoli predkozke
@zlatica111j ahoj,ja som s chlapcami bola na urologii v Kosiciach na poliklinike na Terase...mozem odporucit..Michalovsky urologovia..ehmm..no neviem..
@lub273 Michalovsky urologia?tym by som maleho ani vyšetriť nedala.ale dr.polak je z BA pokial viem dochadza tu len 2 dni v týždni, prípadne 3.robil dlho na kramaroch v BA.mojho malého operoval so svojim synom, ktorý tu tiez došiel z BA.ked sme odchádzali z nemocnice, Michalovsky urologovia nad vysvetlili co a ako dalej postupovať doma a ja následne som volala dr.polakovi ci nam poskytli lekari spravne informácie a povedali nam úplne bludy.keby som nevolala polakovi,urcite by nam hrozila dalsia operacia.
Mozem poprosit kontakt na pana doktora Polaka?
Dobrý večer môžem vás poprosiť o ten kontakt na doktora Polaka mame ísť k nemu na kontrolu 4 mesiace po opke operáciách v ba a posielajú nás za ním na kontrolu ale na internete ma len emial a ten som už písala odpoveď žiadna ak vás môžem poprosiť v novembri mame mat kontrolu. Ďakujem.
dr.polak -primár v nemocnici,môžem poskytnút aj kontakt.výborný,prístup úžasný.my sme za ním chodili a aj malého operoval len môj syn mal oveľa závažnejší problém