Ahojte, viete mi odporucit dobreho detskeho neurologa v Michalovciach?
citala som vyborne recenzie na mudr. Bratskeho, no zial uz neberie novych pacientov lebo ma plno
@lenka3008 na Balintovu som nasla len 2 recenzie, zial aj to zle 😂 ale zoberie nas dr Makara, uz sme objednaní tak som zvedava
@kvetinka1797 a ako ste sa objednavali po tel. či osobne?A ešte by ma zaujímalo kedy vám dal termín ako dlho čakáte na vyšetrenie.
@lenka3008 volala som, sestricka povedala ze mame priniest vymenny listok a vysvetli co dalej, objednali sme sa cez internet.. v pondelok tam ideme, nejake 3 tyzdne sme cakali
@kvetinka1797 ak sa môžem spýtať ako ste dopadli?Ja som sa tam objednala cez ečasenku ale stále sa tam neviem dovolať.Dúfam že to nebude problém nakoľko tam píše že na prvé vyšetrenie sa objednáva osobne .
@lenka3008 doktor ju vysetril, povedal ze je na svoj vek velmi sikovna, este cakame na vysledky z ciapky.. no ja neviem, ja som sa tam dovolala a musel ist manzel osobne ajtak, lebo sestricka chcela vidiet vymenny listok a spravu z porodnice a az potom vysvetlila dalsi postup na objednanie sa na vysetrenie
@kvetinka1797 Aha.Tiež som sa dovolala a zajtra mám odniesť dokumentáciu a lekár sa rozhodne či nás vezme.Ako dlho budete čakať na výsledky?Nevraveli?
@lenka3008 nevraveli, ale ze tak do mesiaca by mala byt kontrola, tak pocitam ze uz s vysledkami
@kvetinka1797 Tak pán doktor nás vzal termín máme o 2 týždne.Ak to nieje príliš osobné s čím ste k nemu išli aké máte zdr.problémy?
Prosim vas nemate e-mail na Dr. Bratskeho ? Neviem ho nikde najst
Dobry den, pripojim sa do konverzacie. Mozete mi prosim napisat niekto ako ordinuje a kde, pripadne mi kontakt telefonicky? Na internete su tak rozdielne informacie, ze uz nevieme kedy mame a kde volat
ladislav.bratsky@svetzdravia.com
Dobry den, ja som pisala na tento e-mail 🙂 drzime vam palce, vsetko dobre
@kvetinka1797 Na MUDr.Bratskeho nemá,on mal skúsenosti,dostatočnú prax,odborník i na batoľatá.hoc k nám prišiel z Košíc jeho vyšetrenia mali váhu,fakt že odborník na úrovni.Pisal do správ len potrebné veci z vyšetrení,rozumel si s deťmi,mal k nim vzťah a deti k nemu aj dôveru.A tá lekárka ....radšej sa nevyjadrim
@kvetinka1797 Nás tam osobne posielal obvodný lekár aj tam zavolal vypýtali si kontakt na rodiča ale nikto nám nevolal späť.Tak sme sa objednali k doktorke Bálintovej ale neviem na ňu nájsť žiadne recenzie