Babyplávanie - Michalovce a okolie

4. dec 2022

Ahojte prosím vás nechodíte niekto na babyplavanie okolie Michaloviec? Alebo niekto skúsenosti

lianka123
4. dec 2022

Ja nechodim v Michalovciach, ale poviem ti, ze cele babyplavanie je blbost. Je tam 6mamiciek, dieta nervne, stale ho mas na rukach. Kym sa prezleces ste spoteni. Kazis mu tym spanok, lebo vsak sa mas niekde distavit na nejaky cas. A ako bonus sem tam dieta ochorie a potom presuvas hodiny. Moja rada- radsej kocikuj...a bud doma

svetlonos
4. dec 2022

@lianka123
tvoja odpoved nie je az tak odveci 🙂 Ja som sa tesila, ze konecne mame moznost byvat v meste, kde je vela aktivit pre deti. Tak sme isli tiez na plavanie. Maly mal uz 2,5 roka takze som mi spanok nekazila a vacsinou sa mu ta celkom pacilo. Boli sme az 3-4 krat … On chory, potom ja a takto sa striedame s mini prestavkami uz dva mesiace. Keby mam ist, tak skor uz na jar, vtedy chory nebyval nik z nas. A pokial by malo dieta v tom case spavat, neriesila by som to isto. Ake za vyskusanie nic nedas.

autor
4. dec 2022

@svetlonos ved toho sa teraz v tomto zimnom období obavam že mi tam ochorie, keďže nato není zvyknutá.Ja som to chcela skúsiť kvôli tomu ze mala ma hypertonus a aj ta chôdza je trochu taka nestabilna, a už ani neviem co vyskušat

lianka123
4. dec 2022

Na hypertonus su rehabilitacie vo vode. To ti vie neurologicka predpisat. To babyplavanie je strata penazi a casu a budes viac unavena ako budes mat z toho uzitku. Ale vsak skus.

autor
4. dec 2022

@lianka123 no len v našom okolí neviem ci niekto taketo rehabilitacie vo vode poskytuje neviem o tom