Zaujímajú vás akciové ponuky v obchodoch?

daska_tesco
21. nov 2014

Kde si ich zisťujete? Pozeráte si letáky, alebo využívate internet? Prostredníctvom záložky „Akcie“ na webstránke Tesco Potraviny domov si môžete prezerať aktuálne akciové ponuky jednoducho na jednom mieste: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/Promotion...

Najlepšiu odpoveď odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Okrem toho, tri z vás dostanú vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby 🙂 Súťažiť môžete do zajtra 22.11.2014 do 7.30 hod. 🙂 Držím palce!

maslenka47
21. nov 2014

Akcie nesledujem, pretoze mam skusenosti, ze Akcia = jedlo 1 max 2 dni pred datumom spotreby, pripadne cena taka ista, ako vsade, akurat skraslena tabulkou akcia. Takze kupujem to, co potrebujem a podla ceny, nie to, co je "v akcii" 😠

A letaky necitam, odkladam si ich na cistenie zeleniny :D

gabikas82
21. nov 2014

Ja prezeram letaky, manzel zase zlavy cez internet, potom dame hlavy dokopy a rozhodneme co a kde kupime 😀

putney
21. nov 2014

Letáky k nam chodia malicko a tak si pravidelne sledujem online letaky obchodov, v ktorych nakupujem. Pokial hladam konkretnu vec, napriklad plienky, alebo tablety do umyvacky, ci prasok, hladam cez vyhladavcie portaly.

mischy00
21. nov 2014

Letáky k nám chodia pravidelne každý týždeň do schránky, takže si prezerám........je to pre mňa taký relax, možno pre niekoho divné, ale mňa to baví 🙂. Ale zas nemôžem povedať, že kôli akcii hneď utekám do obchodu, skôr si poviem že: "aha to sa teraz oplatí.".....Ak som práve v obchode a je momentálne na niečo akcia, potrebujem to, tak kúpim aj viac kusov do zásoby.....

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@mischy00 perfektna gazdinka ! 😉

kukuku01
21. nov 2014

Ja si letaky prezriem a ak sa nieco oplati, tak podla toho nakupim. Manzel skor pozera akcie na internete a tiez casto podla toho nakupujeme. Velakrat nam to usetrilo peniaze, ktore sme mohli vyuzit na aktivity s detmi, takze ja odporucam sledovat akcie. Tiez ak hladam nieco drahsie tak si to zadam do vyhladavaca a porovnam ceny vo viacerych obchodoch a az potom nakupim.

evulienkaslx
21. nov 2014

ja si spravim svoj nakupny zoznam a plus pozriem letaky, ci sa daco nehodi, pripadne, podla toho, kde su lacnejsie, ci akciove ceny z mojho zoznamu, tam sa vyberieme na nakup. Akcie pozriem z letakov, ak k nam dorazia a ak nie, tak online.

mata95
21. nov 2014

jasne že ano, len ma vie naštvať ked su perfektne akcie presne vtedy ked ja už mam ponakupe...

mata95
21. nov 2014

a ked už akcia tak kupim aj to čo nepotrebujem ...no nekup to 😀

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@evulienkaslx Aj ja si obyčajne pripravím skvelý zoznam .... no skvele ho aj zabudnem doma na poličke 😀 Potom sa mi nakupuje trošku ťažšie 😉 😀

dobromila1111
21. nov 2014

moj muz je letakovy maniak..;( takze ci chcem ci nie,letaky doma mame vzdy,takze akcie sledujeme na papieri, v telke... Vzdy sa dohodneme,co kupime. Ja si to pisem do mobilu :D Letaky likvidujeme nasledne. No ked nieco hladame,napr. nazov stoliku do obyvky,tak vyuzivame aj ineternet,aby som uz nemusela hladat ten ktory letak :D

dzudka
21. nov 2014

@daska_tesco Letaky su moje noviny rada si ich prelistujem, pozrie a odfajknem co by som chcela, je to relax 😉

sonetta
21. nov 2014

Priznam sa, ze akcie velmi nesledujem, nemam akosi cas studovat letaky. a ked aj nejaky letak otvorim, mala mi ho hned kradne. 😀 u nas je na toto expert moj muz, on si postuduje, povie, co kde je, ale ked to mame ist spolu kupit, to uz frfle. a ked potrebujem nieco surne, existuje tu na MK jedna skupina, kde sa opytam a mam rychlu odpoved. 😉

matricia
21. nov 2014

Áno, nakupujem hlavne, keď sú tovary v akcii, podľa toho aj varím, vždy si pozriem dopredu letak, v ňom si označím, čo chcem kupit a potom prepisem na listocek a idem do obchodu, z viacerych obchodov mi už chodia aj newslettery

marika_marika
21. nov 2014

Letáky pravidelne prezerám, je to pre mňa zábava a relax. Aj deti vedia, že ma to baví, preto mi ich často prinášajú, aj viacero rovnakých :D . Keď je niečo výhodnejšie ako obyčajne, kúpim to, aj viac kusov do zásoby a tiež informujem príbuzných, o ktorých viem, že by to využili.
Ak mi dochádza alebo chýba nejaká vec a potrebujem dokúpiť, prezerám online letáky na internete a hľadám, či by sa nedala kúpiť výhodnejšie. Myslím si, že na akciových ponukách sa dá pekne ušetriť.

adaharcarova
21. nov 2014

Letaky dostavame pravidelne, vzdy si ich prelistujem a trochu pri tom zrelaxujem. Moj 2rocny syn tiez rad otaca stranky letakov a ked tam najde hracky, len napodobnuje zvuky. Do obchodu chodime vzdy so zoznamom na papieri, ale este sa nam nestalo, ze by sme kupili len to, co tam bolo napisane 🙂 Ked je akcia na nejaky tovar, vzdy kupime do zasoby, mame velku spajzu, tak mame kam odkladat 🙂 Manzel pozera akcie aj cez internet.

bodka70
21. nov 2014

Ano zaujímajú, tiež to mám ako relax, po práci pri jedení večere prelistujem letáky 😎 😀 .
Sme 5 členná rodina, ktorá nemá závratné príjmy a síce nežijeme v úplnej chudobe, ale vyhadzovať zbytočne peniaze si určite nemôžeme dovoliť - takže áno, ak je na niečo akcia, tak tomu prispôsobujem aj jedálniček - keď je napríklad dobrá cena na brokolicu, tak máme brokolicovú polievku, keď na bravčové pliecko, kúpim to a robím napríklad rizoto 😉. To isté pri oblečení či drogérii, pozerám čo je v dobrej cene a podľa toho sa rozhodujem. Už mám približný prehľad, čo koľko stojí bežne a čo je dobrá cena, keď som si nie istá a ide o väčšiu vec, pozriem a porovnám aj na nete.
Samozrejme, treba aj pri tomto sa držať zdravého rozumu a nezachádzať do extrémov. Nekupujem veci na tony, keď viem, žeby sme to nespotrebovali, navyše nemám na to ani peniaze ani priestory, skladovať to. Kupujem to, čo by sme aj tak kúpili, len pozerám, kde je to výhodnejšie. Ale pozerám aj na sumu, ktorú usporím, napr. nesledujem drobné položky ako pečivo, takže mne je jedno, či stojí rožok 5 či 8 centov, na tom je tak malá úspora, že sa mi to neoplatí. Takisto, ak je niekde zľava a ušetrila by som napr. 3 eurá, ale musím kvôli tomu bežať do vzdialeného obchoďáku, tak si poviem, že to nestojí za to, ten čas a prejazdený benzín či lístky na MHD. 😉

daska_tesco
autor
21. nov 2014

Na webe služby Tesco Potraviny domov sme dali všetky akcie na kopu - do jednej záložky, pozrite: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/Promotion...

irenaliza
21. nov 2014

Letáky mávame v schránke pravidelne a dosť veľa, stále si ich zoberieme domov a rady ich spolu s deťmi čítame a pozeráme čo zaujímavé. Hlavne moje dcérky si všímajú hračky ale aj oblečenie a topánky či by sa im niečo nezišlo a hneď sa pýtajú:"Je to drahé?". Minule ma najstaršia dcérka prekvapila, keď sme listovali všimla si , že tam majú šálky na kávu, ktoré by sa nám aj s tatkom zišli a doporučila, aby sme si ich kúpili, že káva nám bude v nich chutiť, bolo to od nej pekné a šálky boli v akcii za super cenu a tak už ich máme doma. 🙂 🙂 Ale rada nakupujem podľa akcií, najmä potraviny, ale aj mäsko, keď som v obchode a všimnem si, že jej niečo lacnejšie, tak kúpim a uvarím, napr. karfiol, ale aj napr. baklažán a cuketu a mali sme skvelú zeleninovú zapekanku. Ak majú v akcii napr. trvanlivé potraviny, ale aj sladkosti väčšinou kúpim viacej kusov, odložím a u nás sa to zíde a aj zje neskôr.
Aj oblečenie ak je pekné a zaujímavé tak kúpim v akcii, niekedy ušetrím aj 30-50%, ako teraz v TESCU.
A na čítanie letákov a akcie je môj otec, má síce už 76 rokov a býva na opačnom konci republiky ako ja s rodinkou, ale stále ak ho niečo zaujme mi zavolá a povie, že kde je salámka, ktorú majú rady jeho vnučky, alebo sladkosti a nezabudne mi pripomenúť, aby som to jeho vnučkám kúpila, lebo to doporučil on a má ich rád. Aspoň takto na diaľku im prečítava čo by ich malo v ktorom obchode, kde čítal a videl pekné hračky a dievky s ním akcie v letákoch aj rozoberajú, po telefóne, čo je niekedy dosť zaujímavé. Takže akcie u nás frčia v letákoch, ale jasné, že nie všetko sa dá nakúpiť v akciách, ale nejaké ušetrené eurko vždy poteší. No nie? 🙂

xarra246
21. nov 2014

Ja tiež veľmi nesledujem akcie. Využívam vašu donáškovú službu, takže "nakupujem" cez svoje obľúbené položky. Keď však vidím, že je niečo z toho zrovna v akcii, tak sa teším, to je jasné, najmä ak ide o drogériu 🙂

katuska80
21. nov 2014

ja prezeram letak - chodí pravidelne tak zakružkujem a vždy kupim viacej kusov do zásoby , sem tam zachytím reklamu v tv, a ked zistím, že je toho vela tak objednavam cez internet / čo je skoro vždy/ a vždy natrafím na vela akcii čo sa nám hodí 🙂 len muž nie je až taký vysmiaty pri účtoch 🙂

anita718
21. nov 2014

Najprv napíšem zoznam potrebných vecí, potom si prezriem letáky, kde by som mohla nakupovať najvýhodnejšie. Ak majú v akcií trvanlivé potraviny kúpim viac kusov a odložím to do špajzu. Hračky, oblečenie a elektroniku tiež kupujem vtedy, keď sa mi to naozaj oplatí. Napríklad koncom augusta som zvykla kúpiť letné oblečenie pre celú rodinu a vo februári zimné oblečenie na budúci rok. Vždy sa mi podarí ušetriť min. 50% z pôvodnej ceny. 🙂 😉
Novú elektroniku kupujem v decembri, keď majú vianočné zľavy alebo plus darčeky k nákupu. 😎

sorciera24
21. nov 2014

milujeme letaky! 😀 fakt, okrem toho, ze je to najlepsie "zachodove ctenicko" 😉 dokazem vdaka akciam v letakoch usetrit.....(overene)...potraviny, kt. sa daju uskladnit dlhsie a su v akcii, nakupim na kartony....ano, jednorazovo miniem vela...ale da sa na tom usetrit desiatka eur....a uprednostnujem klasicke schrankove letaky....proste hmatatelne je hmatatelne 😀 vypisem na papierik, co sa ide kupit a ide sa.....( no a moj muz bez letaku ani na wcko;))

fazulka17
21. nov 2014

akcie pozeráme v letáku a keď sa stane že nepríde leták v tedy pozerám na interne

betka22betka
21. nov 2014

letáky sledujem, porovnávam ceny aj s inými ponukami. Zatiaľ mi vychádzajú najlepšie ceny v Tescu. Cez týždeň popíšem čo potrebujem a na víkend , keď príde dcéra z BA, ideme nakúpiť do Senca. Akciové ceny sa oplatí využiť, lebo vždy na tom ušetrím aj 10-15 €, čo ako dôchodkyni nie je zanedbateľná čiastka.

cherryl
21. nov 2014

Akciove letaky si nechavam posielat na mail spisujem si podla nich zoznam kam co a kedy nakupit napriek tomu precitam este aj novinovy letak ked sa deti ucili rozpavat boli letaky najlepsia naucna 'knizka' nacitanie dnes letaky zbierame aj po viac kusov deti miluju strihat je to NASA zabava-relax-ucenie 😵

bonaqa2013
21. nov 2014

mám rada nedeľu aj preto, že poobede nám nosia letáky. Samozrejme je tam aj Tesco. Pri 4 deťoch vždy niečo potrebujeme. V Tescu mám najradšej akcie na oblečenie pre deti - dosť to využívame.

bubinko1506
21. nov 2014

nesledujem zlavy a akcie - mam overene znacky a vyrobky, ktore kupujem, vtedy ked ich potrebujem alebo chcem. samozrejme, ze ma potesi, ked dany vyrobok je prave v akcii, ale nekupujem kvoli tomu do zasoby ako skrecok. nasa chladnicka a spajza potom vyzera, akoby sme hladovali, ale to len kvoli tomu, ze to hned aj spotrebujeme 🙂
jedine, co sa mi doma hromadi, je kozmetika - zboznujem kupovanie kremikov, parfemov, sminiek,... asi si otvorim kozmeticky salon, nech to aj miniem 😀

matarka
21. nov 2014

Ja som letakovy maniak! Velmi rada si v nich listujem a ak planujeme vacsi nakup, spisujem si zoznam a nakupujem podla neho. Ked nemam k dispozicii papierovy letak, pozeram tie online. Rozdelenie na sekcie je super, ked hladam nieco konkretne. Moj muz nakupuje skor priamo v obchode stylom pozriem - paci sa mi - ok cena/cena vyssia, ale aj tak to chcem - kupim🙂

daska_tesco
autor
21. nov 2014

Pekný večer, mamičky 🙂 Ďakujem za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra 🙂 Posielam vám ešte E-kupón na dovoz zadarmo na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov: www.tesco.sk/potravinydomov