Napíšte nám aspoň 2 dôvody prečo nakupovať potraviny online, alebo v obchode a tri z vás odmeníme 3 kupónmi v hodnote 30 € na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby. Súťažiť môžete až do nedele 23.novembra 2014 do 15.00 hod. Držíme palce! 😉
- nakupovanim potravin online clovek setri cas a chvile pre najblizsich
- mozem si v klude sadnut objednat co potrebujem a potraviny mi prinesu domov
- jedine co sa mi zatial nepaci je ze tato sluzba u nas nie je dostupna
- v obchode nenakupujem rada lebo vzdy zoberiem aj nieco ine ako to co mam napisane
- musim sa ale priznat ze mam radsej ked si mozem tovar poprezerat na vlastne oci ako cez internet
Vobec neviem že sa dá nakupovať v Tescu aj inak ako tak, že tam idem osobne. Takže by asi nezaškodila aj nejaká tá reklama - hlavne na dedinách, kde je len jeden obchod - a ceny poriadne, a veľa starších ľudí, ktorí by iste takúto službu využili. No aj maminky na MD - však nie každý má auto.... Takže doporučujem reklamu, reklamu a ešte raz reklamu.
Ja milujem nakupovať cez službu Potraviny domov. Keďže nešoférujem, ušetrím čas - inak by som išla autobusom a trepala sa s ťažkými nákupmi s vyplazeným jazykom. Alebo som zvykla chodiť taxíkom - teraz však to, čo by som zaplatila za taxík (a mnohokrát aj oveľa menej), zaplatím za dovoz a som vybavená 🙂 Nákupom cez internet si môžem dovoliť kúpiť kľudne aj ťažšie položky, fľaše, saponáty do zásoby, keď sú za dobrú cenu, prací prášok a pod. Ušetrím aj peniaze, lebo keď idem do obchodu osobne s nejakým zoznamom, na 100% budú prvé tri veci, ktoré položím do vozíka, mimo zoznamu 😀 No a ďalší dôvod je ten, že nakupovanie cez internet je nesmierne pohodlné. Tesco svoju službu stále vylepšuje, už si môžem o každom výrobku niečo prečítať, nastaviť si parametre hľadania, proste všetko ide ako po masle. Ja som veľmi spokojná a takto som nakúpila hádam už aj stokrát 😎
Aj keď som zatiaľ Tesco online skúsila iba raz, pre mňa hlavné dôvody prečo som nakúpila takto boli:
1. Čas vybratím tovaru pár klikmi na stránke bol rýchlejší ako keby som behala medzi regálmi. Moje nakupovanie je totiž veľa-krát chaos a behám po celom Tescu a vraciam sa cez celý obchod ked som niečo zabudla v niektorom oddelení 😀
2. Ušetrila som si aj svoje ruky, nakoľko online som nakúpila veľké veci ako prášok, aviváž, ryža, múka a pod.
3. No a tretí najdôležitejší dôvod je, že mám doma pár-mesačnú dcérku a neviem si predstaviť behanie a vláčenie vecí s tak malým bábätkom 😀
1.nakupujeme v obchode hlavne koli tomu,ze u nas nieje moznost nakupovat on line.Minimalne 100 x by som uz vyuzila moznost nakupu online lebo pracujem na smeny a bola by to uzasna uspora casu.Naviac ak clovek ide osobne na nakup.ako inak s dietatom,tak nakupi dalsich milion veci ktore ani neplanoval
2.je bonus ked si clovek moze potravinu chytit do ruky no pocula som ,ze Tesco domov vozi velkmi kvalitne potraviny
online :
1) Môžem nakúpiť kedykoľvek keď mám čas, neriadim sa otváracími hodinami.
2) Nestojím dlhý čas v rade a tento čas môžem neskôr využiť so svojou rodinou.
3) Ľahšie porovnávanie cien rôznych produktov.
4) Vďaka recenziám pri danom výrobku sa viem ľahšie rozhodnúť či daný výrobok kúpiť, alebo nie.
5) Veľakrát mi pomáha, keď je pri danom výrobu už aj uvedený recept.Hneď viem čo z toho ukuchtím na obed.
obchod:
1) Väčší výber výrobkov
2) Cesta do obchodu a z neho je skvelá prechádzka, navyše s taškami aj posilňujem. 😀
3) Udržiava medziľudské vzťahy. Vždy sa nájde niekto s kým poklebetím.
4) Ľahší spôsob reklamácie.
Dobry den, vzdy nakupujeme 2x tyzdenne v Tescu, ale nie online 🙂 Za vyhody povazujeme to, ze sa mozem popezerat ake su akcie /na vlastne oci 😀/. Mam potraviny hned pred ocami, mozem si ich skontrolovat a tiez vacsi vyber. 🙂
Dobry den
Nakupovanie online potreviny je vyborna vec,lebo ja mam tesco daleko,nemam ktomu ani motorove vozidlo,a ked chcem ist do tesca tak musim si stale niekoho pozhanat a aplatit si sofera co je 12 eur a zato uz moje deticky mozu mat potraviny s dovozom domov.
Nakupujem radšej online ako priamo v obchode,
pretože mi to ušetrí čas, nervy a hlavne peniaze.
Keď do Tesca obchodu prídem,
nenájdem tam vždy to čo potrebujem.
S online službou vždy všetko majú,
do košíka vložím a oni domov dodajú.
Keď do Tesca osobne na nákup idem,
kúpim aj čo netreba a moc peňazí miniem :D
Pri nákupe online len čo treba do košíku vložím,
trvá to fakt len pár minút, nie kopec hodín...
Osobne napísať môžem, že v obchode
slabý výber ovocia, zeleniny a pečiva je,
s Tesco online nákupom sa toto nestane,
vždy všetko čerstvé a na sklade je 🙂
Nemusím sa s taškami a deťmi cez celé mesto trajdať,
ujo kuriér z Tesca príde Vám nákup pred dvere dať 🙂.
Ja nakupujem najradšej potraviny v obchode,kede vidim zaruku a čertvost vyrobku.Online nakupujem všetko len nie potraviny a to aj z toho dovodu že v našom meste Tesco online nakupovanie nie je možne.
Ako co a ako aky nakup 🙂 vacsi nakup kde nakupujem skor trvanlive veci a nepotraviny (trv. Mlieko, toal. Papier a ina drogeria, atd.) nakupujem radaej online a dam si ho doviezt, mensie kazdodenne nakupy a zeleninu ovocie radsej osobne v obchode.
V Tescu Direct - resp. online shopping najradsej nakupujem oblecenie a hracky, pripadne veci do domacnosti. Viacej akcii najdem cez direct shopping a vzdy si dopredu mozem naplanovat a ulozit tovar, ktory sa mi paci a ponechat na dalsi mozny nakup. Zadarmo si dany tovar mozem vyzdvihnut na danej predajni. Potraviny si zajdem nakupit sama, chcem vidiet kvalitu, uprednostnujem organicku produkciu, pripadne povod-krajinu. Ak mam moznost najlepsie si vyberiem z 'pravej ruky' ci uz maso, zeleninu, ovocie alebo pecivo. To znamena, ze maso - tradicne u nasho masiara, ktory sa postara o kvalitu, pecivo v pekarni. Nemam rada vopred pripavene produkty zabalene vo vakuu. Pekny den 🙂
nákup potravín online som ešte nevyskušala.tým,že mám ročnú dcérku,chodím každý den von a popri tom aj nakúpim.som rada medzi ľudmi.to čo kupujem,držím v ruke.môžem to hneď porovnať s rovnakým druhom tovaru ale inej značky a aj ceny.popri tom uvidím aj ine veci,ktoré sú v akcii aj keď ich nemám na nákupnom zozname.takže ich kúpim 🙂 .ak ale nebudem mať možnosť ísť von,nákup online využijem.
Online: to co miniem na benzin, zaplatim za dovoz
Pre zenu su tazke nakupy otrava, casto v obchode kvoli tomu nekupim vsetko, lebo ked si predstavim 3 folie vody, karton mlieka, prasok na pranie, avivaz, zelenina, maso, to vsetko vytrepat do kosika, dat do tasiek, odvliect do auta, vylozit aspon na patkrat a potom ked muz zahlasi, ze som si oddychla, ved si bola v obchode....
Usetrim aspon dve tri hodky, uvitala by som aj telefonicke objednavanie bolo by to este rychlejsie, nadiktovala by som svoj zoznwm a nemusela by som hladat.
ONLINE 🙂
1 - šetrím čas - lebo som mamička na materskej dovolenke 🙂
2 - ušetrím aj peniaze 🙂 lebo ked som v obchode kúpim aj to čo nepotrebujeme 🙂
V OBCHODE 🙂
1 - ako mamička na materskej občas vypadnem medzi ludí
2 - väčší výber potravín a môžem si ich chytiť a pozrieť 🙂
3 - utratím viac peňazí - čo je pre vás super nie?
Dakujem pekne a prajem pekný deň
Online nakupovanie sme ešte nevyskúšali :(
Obchod - vidím čo kupujem a pozriem si aj dátum spotreby 🙂 poprípade kúpim veci v akcii pred ukončením dátumu spotreby a v ten deň ich aj uvarím čo je niekedy super že nemusim vymýšlať čo variť 🙂 A je tu aj možnosť stretnúť známych a posedieť si poprípade po nákupe na kávičke 🙂
1. setri cas a namahu
2. nemusim vlacit tazke tasky (nemam vodicak)
3. su situacie, ked nie je mozne ist na nakup - chore dieta, rozvareny obed, velmi zle pocasie
4. nekupujem, co nepotrebujem
1. mam lepsi prehlad tym, ze vidim, ake su produkty v obchode
2. mam zaruky, ze som kontrolujem datum spotreby, cerstvost a zlozenie
3. rada vypadnem z domu - kontakt s ludmi
ONLINE:
1. Žiadny stres, žiadne naháňanie
2. Nemusím absolvovať cestu do obchodu v zlom počasí
3. Nemusím sa pozerať na otváracie hodiny.
4. Ušetrený čas viem využiť pre seba a svoju rodinu
5. Nemusím sa báť, že ma počas nákupov niekto okradne
6. Moje dieťa sa nezatúla a nebude otravovať s nákupom navyše
7. Nakupujem len to čo práve potrebujem
8. Dostanem čerstvý tovar a v záruke
9. Nestojím v rade pri pokladni
10. Nepoužívam auto a nemíňam prostriedky na palivo
Jednoducho ŠETRÍM ČAS A PENIAZE!
OBCHOD:
1.Nákup spojený s príjemnou prechádzkou
2.Väčší výber potravín - možno aj akcií
Nemali by ste byť registrovaní medzi Profesionálmi ?
A ja rada nakupujem priamo v tescu zabavime sa aj so syncekom popozerame hracky oblecenie a ja na seba nieco pekne ...online nakup je pre rychlost dobry a ked je dietatko chore
ako vyhodu nakupovania cez internet uvadzam najma usetreny cas a tiez stres,ktory si uzivam zakazdym,ked nakupujem s dietatom a nema zrovna chut na rozok.. 😀
vyhoda nakupovania v obchode je urcite sirsi sortiment a tiez moznost posudenia kvality,napr. zeleniny,ovocia,peciva.
On line nakupovanie je skvele!setri cas a v konecnom dosledku aj peniaze. Kef som studovala v UK, tak tam to bolo uplne bezna, ze tesco nosilo potraviny domov... takze som to uvitala aj tu na svk. Najma ked mam male dieta;) pekne si preklikavam, polozky a nakupujem☺ vela ludi v mojom okoli sa toho akosi boji...ale fakt je, ze to setri: cas, nervy, peniaze, je to pohodlne a mozte pri tom popijat poharik vinka, ked je dieta uz v postielke☺ takze babule.. go online shopping☺👍👍👏🔝
Dôvody prečo nakupovať potraviny online: Dôveryhodnosť, znalosť značky, spoľahlivosť, informovanosť, šetrenie časom, pohodlie domova.
Dôvody prečo nakupovať potraviny v obchode: kontakt s ľudmi, s tovarom a najmä nazamenitelná atmosféra 🙂
Výhody online nákupu:
- ušetrený čas, peniaze, nervy a keďže sme bez auta, tak aj tela
- nakupujem keď mám čas a chuť z pohodlia domova pár klikmi
Výhody nákupu v obchode:
- vidieť tovar na vlastné oči, kontrola dátumu spotreby
- medziľudské vzťahy
- jednoduchšia reklamácia
online: je to pohodlné!
v obchode: je to podstatne zaujímavejšie 😉
ja rada nakupujem v obchode ak mam dostatok casu, ale kedze toho casu je dost malo, tak som rada, ze mozem nakupit online v tescu, vsetko si premysliet, vyuzit pri tom tesco kartu,takze urcite vyhovuje nakup online 😉
ked sa nam narodila pred tromi rokmi prva dcera, Tesco akurat zacinalo svoju sluzbu potravinydomov.sk, hned som sa rozhodla ju vyuzit, pamatam este na akciu rozvoz asi mesiac zdarma 🙂 teraz sa nam narodila druha dcerka a dnes cakam po dlhsom case zase zasielku z Tesca 🙂
pre mna osobne je to super vec, ze sa nemusim promenadovat s kocikom a starsou dcerkou medzi regalmi, pre mna osobne: setrim najma svoje nervy a cas 🙂
a pri nakupovani v ochode zase setrim peniaze, lebo ked tam idem s mojimi dvoma sidielkami, tak chcem co najskor odist a kupit len to najnutnejsie 🙂
Nakupujem online aby som usetrila cas. Je to lacnejsi a pohodlnejsi, nez bechat po obchodoch so synom. 🙂 Nakupujem len to, co ozaj potrebujem. 😉
preco v obchode?
- po celodennej praci je to psychohygiena: vidiet zaujimavy tovar, stretnut nahodne obcas znamych
- predpokladam, ze sirsi vyber tovaru (ale nie som si ista, lebo online som este nenakupovala potraviny)
preco online?
- setri cas
- setri peniaze (nenakupim zbytocne to, co nepotrebum)
podla mna kazdy sposob ma svoje vyhody v inych situaciach 🙂
1. šetrím čas - pracujem, popri tom domácnosť, deti, školské povinnosti s nimi, krúžky atď. takže je to pre mňa neskutočná úspora času. /kým som bola na RD nechala som deti mužovi a ja som sa vedela v obchode prechádzať aj hodiny... 😀 /
2. šetrím si nervy - nemusím riešiť rady na pokladniach, ovocie a zelenina mi príde pekné
3. šetrím peniaze - nenakúpim mimo môj zoznam plno "dôležitých" vecí, ktoré musím mať
4. šetrím si chrbticu - mám problémy s chrbticou a veru je náročné najprv ponakladať veľký nákup do vozíka potom na pokladni vyložiť a zasa naložiť.