Rozlúčka a tip na Vianoce bez stresu

daska_tesco
23. nov 2014

Milé mamičky,
dnes Týždeň s Tesco Potraviny domov končí. Ďakujeme za všetky vaše komentáre, nápady aj tipy. Pomáhate nám tak donáškovú službu Tesco Potraviny domov zlepšiť a lepšie sa rozhodnúť, kde otvoríme nové lokality.
Viete o tom, že takto pohodlne cez www.tesco.sk/potravinydomov nakupuje už vyše 20 000 domácností? Môžem vám prezradiť, že práve pred najkrajšími sviatkami roka doručujeme až k dverám bytu tie najväčšie a 🙂 najťažšie objednávky. Mamičky z vyše 90 miest a obcí si tak uľahčujú predvianočné prípravy a znižujú stres. Len pre zaujímavosť – najobjednávanejšie sú veľké balenia nápojov, múky, cukru, margarínu, masla a všetkého potrebného na vianočné hodovanie.
Podľa vašich reakcií sa vám na donáškovej službe páčia najmä vodiči 🙂, najmä že vám vynesú tovar až k dverám a zároveň sú milí a ochotní. To nás veľmi teší a všetkým to odkážeme. Výhodou je aj to, že dovoz stojí od 2,45€ do 3,99€ podľa času dovozu bez ohľadu na veľkosť nákupu či vzdialenosť v donáškovej zóne. Cena je dokonca menšia ako keď idete autom alebo taxíkom. Veríme, že si donáškovú službu Tesco Potraviny domov ešte viac obľúbite.
Ak k vám ešte nedoručujeme, stačí sa predregistrovať tu: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
Pošleme vám upozorňovací e-mail ihneď ako službu u vás spustíme. Som rada, že stovky z vás počas tohto týždňa vyhrali pekné ceny vrátane e-kupónov na nákup cez Tesco Potraviny domov. Všetkým vám posielam e-kupón na dovoz zadarmo ako malý darček a vyskúšanie služby Tesco Potraviny domov. Výhry vám zašleme do 2 týždňov.
Prajem vám krásne sviatky bez stresu, aby ste sa na chvíľku zastavili v kruhu vašich najbližších a načerpali silu do nového roka 2015 🙂
Vaša Dáška,
Tesco Potraviny domov, www.tesco.sk/potravinydomov

bonaqa2013
23. nov 2014

tak tá cena má príjemne prekvapila..... Pekné sviatky...

klincek
24. nov 2014

dakujeme
pekne sviatky aj tebe a tvojej rodine🙂