Hádajte, na čo slúži tento prístrešok? Malá nápoveda: nachádza sa pri hypermarkete Tesco Extra Zlaté piesky v Bratislave a vybavíte v ňom svoj nákup za pár minút bez čakania v predajni 🙂
Jednu z vás za správnu odpoveď odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Ale pozor! Až 20 z vás dostane 3 € E-kupón na nákup cez Tesco Potraviny domov (platí pri nákupe nad 5 €). Súťaž končí zajtra 22.11.2014 o 7.30 hod. Držíme palce! 🙂
Podľa mňa...urcite sa tam ide autom.Takže si cez net naklikas.čo chceš kúpiť,oni ti to pripravia a ty len prídeš,vystupis,vyzdvihnes si nákup,zaplatíš a ideš.😀
to je miesto kde si vezmem svoj nákup ktorý som si doma vytvorila cez net. Ja pracovníkom pošlem zoznam a oni za mňa nakúpia a ja si už len prídem poň 😀
sluzba Klikni & Vyzdvihni...doma vytvorite nakupny zoznam, tovar nachystaju, staci uz len vyzdvihnut 🙂
Prístrešok slúži na nákup autom. Jednoducho si tovar objednám cez tesco.sk (potraviny domov) vytvorím si nákupný zoznam a v obchode mi ho pripravia a naložia do auta. Super služba Klikni & Vyzdvihni! Cena služby je 0,99 eura. Tesco mi tak ušetrí čas po ceste domov.
miesto kde si možeme vyzdvihnut svoj už prichystany nakup
Klikni & Vyzdvihni - cez internet si objednám, v Tescu mi nákup nachystajú a pod týmto "prístreškom" si ho vyzdvihnem 😀
Na vyzdvihnutie z domu objednaneho tovaru
ked si objednam nakup potom si ho tam môžem vyzdvihnut 🙂
sluzba Klikni a Vyzdvihni 🙂 cez internet sa spravi nakup a na tomto mieste si ho clovek vyzdvihne 🙂
Je to DRIVE IN zariadenie. Tesco rozšírilo unikátnu online službu Potraviny domov o novú možnosť Klikni & Vyzdvihni.
je to sluzba klikni a vyzdvihni
Je to DRIVE IN zariadenie. Tesco rozšírilo unikátnu online službu Potraviny domov o novú možnosť Klikni & Vyzdvihni. Vďaka nej si zákazníci môžu svoj nákupný zoznam spraviť cez internet a už pripravený tovar vyzdvihnúť v špeciálnom „drive in“ zariadení. Samozrejme v lehote, ktorá im najviac vyhovuje 🙂
sluzba klikni a vyzvihni, doma nakupim a ked idem okolo tesca vyzdvihnem a nemusim cakat pri pokladni, urcite to bude sluzba ktora sa oplati vyuzivat hlavne pred vianocami, vtedy to je strasne v obchodoch
sluzba Klikni a Vyzdvihni - Vďaka nej si zákazníci môžu svoj nákupný zoznam spraviť cez internet a už pripravený tovar vyzdvihnúť
Sluzba klikni a vyzdvihni. Pridem si tu vyzdvihnut svoj nakup, ktory zadam cez internet 🙂
Zariadenie DRIVE IN . Služba online Potraviny domov ,možnosť Klikni & Vyzdvihni. Cez internet si spravíš svoj nákupný zoznam a tovar si vyzdvihneš v špeciálnom „drive in“ zariadení. 🙂 😉 😎
Služba Klikni & Vyzdvihni. Vďaka nej si zákazníci mozu svoj nákupný zoznam spraviť cez internet a už pripravený tovar vyzdvihnúť v špeciálnom „drive in" zariadení.
Služba, kliklni a vyzvyhni, to čo si obj. cez net
je to stanok pre službu sluzba Klikni & Vyzdvihni...doma si vytvorite svoj nakupny zoznam, oni vam tovar nachystaju, staci si ho uz len vyzdvihnuť 😵
Sluzi na vyzdvihnutie tovaru objednaneho cez internet. 😉
Je určena na vyzvyhnutie nákupu objednaneho cez net služby klikni a vyzvyjni
Stánok na vyzdvihovanie tovaru, ktorý sme si pomocou služby Klikni & Vyzdvihni doma dali do nákupného zoznamu. Tovar pripravia a tam ho vydajú.
Je to DRIVE IN zariadenie - nákupný zoznam urobíš cez internet a pripravený tovar vyzdvihneš v špeciálnom „drive in“ zariadení.
Služba Klikni & Vyzdvihni. Zákaznici si mozu svoj nákupný zoznam vytvoriť doma cez internet a už pripravený tovar vyzdvihnúť v špeciálnom „drive in" zariadení, nemusia tak traviť čas medzi regálmi v obchode 🙂
na vyzdvihnutie vopred objednaneho nakupu z nakupneho zoznamu
Klikni & Vyzdvihni. Nakúpim doma, vyzdvihnem tam 🙂
Je to sluzba Klikni a Vyzdvihni - vďaka nej si zákazníci môžu svoj nákupný zoznam spraviť cez internet a už pripravený tovar vyzdvihnúť.
DRIVE IN zariadenie, online služba potraviny domov - možnosť Klikni & Vyzdvihni. Zákazníci môžu svoj nákupný zoznam spraviť cez internet, pripravený tovar vyzdvihnúť v špeciálnom „drive in“ zariadení.
ked nchce niekto cakat a statpr pokladni je to skor na rychlejsie nakp bez cakania