Opýtajte sa čokoľvek o donáškovej službe Tesco Potraviny domov

daska_tesco
20. nov 2014

Čo by ste chceli vedieť o fungovaní donáškovej služby Tesco Potraviny domov? Posielajte nám otázky a v nedeľu 23.11.2014 jednu z vás odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Okrem toho, tri z vás dostanú vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby 🙂

miskamaj
20. nov 2014

Ahoj, mňa by zaujímalo:
- prečo nie je v ponuke vždy celý potravinový sortiment, ktorý je aj v letáku
- prečo sa z ponuky občas niektorá položka stratí
- kam posielať návrhy na doplnenie sortimentu

marinnah
20. nov 2014

závisí cena donášky od veľkosti nákupu?

sincerity
20. nov 2014

bude sa dať niekedy platiť hotovosťou alebo stravnými poukážkami?

anika666
20. nov 2014

ahoj, mňa zaujíma prečo tesco potraviny domov nefunguje aj v menších mestách?

tosijo
20. nov 2014

ahojte, mňa zaujíma čo vás viedlo k spusteniu donáškovej online služby Tesco Potraviny domov? Ja som veľmi spokojná a vďačná za túto službu, môžem len a len odporúčať 😉

daska_tesco
autor
20. nov 2014

@miskamaj Ahoj, ďakujem, posielam odpovede 🙂
- prečo nie je v ponuke vždy celý potravinový sortiment, ktorý je aj v letáku: aby sme mohli tovar pridať do online ponuky Tesco Potraviny domov, musí výrobok dodávateľ nafotiť a nahrať do databázy. Robíme všetko pre to, aby sme zabezpečili spolu s dodávateľmi čo najväčšiu ponuku z letákov.

- prečo sa z ponuky občas niektorá položka stratí : ponuka Tesco Potraviny domov závisí od ponuky tovaru na obchode – ak nejaký výrobok obchod prestane predávať alebo je dočasne nedostupný, vyradíme ho aj z ponuky Tesco Potraviny domov

- kam posielať návrhy na doplnenie sortimentu: všetky podnety, návrhy, pripomienky radi privítame na Zákaznickej linke potravinydomov@itesco.sk, alebo na bezplatnej telefónnej linke 0800 222 333

daska_tesco
autor
20. nov 2014

@marinnah Ahoj, cena donášky závisí len od času dovozu - stojí od 2,49 € do 3,99 € bez ohľadu na vzdialenosť, veľkosť nákupu či poschodie, kde ho treba vyniesť 🙂

daska_tesco
autor
20. nov 2014

@sincerity Ahoj, platiť v hotovosti alebo poukážkami zatiaľ nie je možné kvôli bezpečnosti našich vodičov, ktorí tovar rozvážajú až do večera 22.00 hod.

daska_tesco
autor
20. nov 2014

@anika666 Ahoj, donášková služba Tesco Potraviny domov funguje aj v menších mestách - celkovo až vo vyše 90 mestách a obciach. Kde služba funguje, zistíš zadaním PSČ tu: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...

daska_tesco
autor
20. nov 2014

@tosijo Ahoj, služba už veľa rokov funguje v Tescu v UK, kde majú s ňou bohaté skúsenosti a je veľmi obľúbená. Chceli sme aj zákazníkom na Slovensku zjednodušiť život a poskytnúť ďalšiu služby na spríjemnenie nakupovania 🙂

fazulka17
20. nov 2014

sa som spokojná s výberom a som rada že vás napadla takáto myšlienka je fakt uľahčenie hlavne pre tých čo nemajú auto. ale aj tak by som sa opýtala prečo nieje viac hračiek v ponuke? 🙂

daska_tesco
autor
20. nov 2014

@fazulka17 Ahoj, mám pre teba čerstvú správu - ponuku hračiek budeme pred Vianocami rozširovať 🙂

sonetta
20. nov 2014

neplanujete v najblizsej dobe tuto sluzbu spustit aj v Trencine? 😉

martinka_martinka
20. nov 2014

@daska_tesco kedy planujete donasku aj do Prievidze ? v Bratislave som to využivala pomerne často kedže som na materskej s malym dieťaťom a teraz je na ceste ďalšie tak by som to privítala 🙂
možno to tu už bolo spomenuté, ale nečítala som príspevky predomnou 🙂

betka22betka
20. nov 2014

budete v budúcnosti rozširovať ponuku vitamínov a doplnkov stravy?

daska_tesco
autor
20. nov 2014

@sonetta, @betka22betka
Ahojte, nové lokality pripravujeme postupne. Ale ak sa predregistrujete, pošleme vám upozorňovací e-mail, keď službu spustíme v vašom meste: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...

petrarac
20. nov 2014

je niekolko veci ktore ma odradzaju od nakupu online a preto by ma zaujimalo ako to funguje alebo mozno bude fungovat:

1. ponuka sortimentu: vzdy ked prideme do tesca sa predtym ako ideme nakupovat potraviny zastavime aj v oddeleni casopisov, novin a knih. s ponukou prvych dvoch som uplne spokojna, chyba mi ale viac knih. som rada ze sa rozsiri ponuka hraciek. a este nikdy neobideme ani oddelenie oblecenia, toto mi v ponuke uplne chyba..

2. dorucenie: da sa objednat dorucenie aj cez vikend alebo sviatok? je cena vyssia ak je tovar doruceny mimo pracovnych dni a hodin?

3. mozem pri plateni pouzit aj tesco kupony ktore nam chodia domov postou? ak ano akym sposobom si ich mozme uplatnit?

4. pri nakupe ovocia a zeleniny v obchode si vyberam aj podla velkosti a farby, napriklad banany kupujem vzdy najzelensie 🙂 je nejaka moznost vlozit pri objednavky do poznamky ze preferujem zelene banany? 🙂

5. ak si kupim nejake mrazene alebo chladene potraviny nemusim sa bat ze ak ich bude mat dorucovatel cely den v aute tak sa pokazia?

6. v tescu momentalne prebieha registracia blockov pri nakupe nad 10 eur. ak budem platit online, dostanem aj tak blocek ktory mozem v tejto sutazi zaregistrovat?

dakujem za odpovede 🙂

daska_tesco
autor
20. nov 2014

@betka22betka Ahoj, napíš mi prosím o čo by si mala záujem a sortiment rozšírime. Ďakujem 🙂

ukulela
20. nov 2014

@daska_tesco ja by som aktualne Vasu sluzbu vyuzivala, kedze sme sa prestahovali z mesta na dedinu a som na MD. Ale, zial, BB, BR a okolie nepokryvate :( Neplanujete?

daska_tesco
autor
20. nov 2014

@petrarac Ahoj, fíha, to je ale otázok 😉 ďakujem, sú super!
Posielam odpovede:
1. ďakujem za pripomienku, urobíme všetko pre to, aby ponuka bola rozšírená o viac kníh a oblečenia.
2. áno, dá sa. Cena dovozu je od 2,45 € do 3,99 € v závislosti o času dovozu -teda vybranej dvojhodinovky v danom dni. Nezávisí ani od veľkosti nákupu, či vzdialenosti v rámci donáškovej oblasti alebo sviatku.
3. Tieto kupóny sa zatiaľ nedajú uplatniť z technických dôvodov.
4. Áno, do poznámky pri objednávaní môžeš dať svoje požiadavky.
5. Tovar prevážajú špeciálne upravené dodávky, ktoré majú mraziacu aj chladiacu časť.Tak je zabezpečené, aby sa prevozom výrobky neznehodnotili.
6. áno, k nákupu dostane každý zákazník aj bežný blok.
Môže byť? Stačí takto? 🙂

daska_tesco
autor
20. nov 2014

@ukulela Ahojte, nové lokality pripravujeme postupne. Ale ak sa predregistruješ, pošleme ti upozorňovací e-mail, keď službu spustíme v tvojom mieste: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...

katka116
20. nov 2014

Dobry den, ja sluzbu domov vyuzivam casto je to perfektna, jedine co neobjednavame a mame s tym zle skusenosti je odber zeleniny a ovocia. Sice si ich na mieste skontrolujete a vsetko je akoze fajn, na druhe den su mnohe veci zhnite, zvadnute. To sa neda porovnat s Lidlom kde kamiony chodia denne s cerstvou zeleninou a ovocim. Takze my kombinujeme tesco na vsetok tovar, na maso mame overenych masiarov a ovocie a zelenina Lidl.
dakujeme

daska_tesco
autor
20. nov 2014

Pekný večer, mamičky 🙂 Ďakujem za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra 🙂
Posielam vám ešte E-kupón na dovoz zadarmo na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov: www.tesco.sk/potravinydomov

matarka
20. nov 2014

Mna by zaujimalo, ktory produkt znacky Tesco loves baby sa najviac objednava cez donaskovu sluzbu (ak taky udaj vobec mate). Ja som zatial kupila iba detske vatove tycinky a porodne vlozky Maternity Towels, ale ked sa mala narodi, aby som vedela, co sa oplati otestovat🙂

lerinka
20. nov 2014

dobrý večer, zaujímala by ma taká drobnosť - či sa objednaný tovar dodáva z najbližších tesco hyper/super marketov, prípadne MY tesco (čo mám najbližšie) alebo z nejakého centrálneho skladu? ovplyvní teda bývanie pri tescu dodaciu dobu? 🙂 a vlastne aká je?

andrea999
20. nov 2014

dobrý deň! chcem sa spýtať na sms kod cez Tesco mobile na dovoz zdarma: ako často za týžden alebo za mesiac ho možno využiť,je to limitované? dakujem!

fazulka17
20. nov 2014

@daska_tesco tak to sa teším aspoň nebudem musieť vľáčiť tašky s hračkami 😀

lucik194
20. nov 2014

dobry vecer, kolko zamestancov mate v autach - myslim soferov, bolo by mozne aby roznasali vzdy tu istu oblast? vzdy pride iny clovek, castokrat si k ludom vytvorite urcity vztah, zazartujete, pokecate, ked pride iny clovek - nemate chut vzdy "zacinat" debatu o tom istom....

jana121212
20. nov 2014

nerozmyslali by ste o tom, ze by sa dal tovar objednat napriklad rano a prisiel by este v ten isty den? podla mna by potom ludia vyuzivali donaskovu sluzbu ovela viac. casto sa stane, ze nieco doma clovek potrebuje, ale nechce sa mu po to ist, pripadne nemoze, tak by si to chcel objednat, ale najskorsi termin je az na druhy den a aj tam je vela terminov obsadenych. a ak by som si teraz objednala tovar, tak si ho mozem dat dorucit len do 15:00, kedze vsetky terminy po 15:00 su na zajtra v bratislave obsadene. je to skoda, lebo vela ludi je o 15:00 v robote a radsej si to nakupia osobne ako by si to dali priniest do roboty alebo mali cakat do soboty na volny termin. nerozmyslali ste ze by ste mali este viac terminov aspon pre tie najviac pouzivane casy?