Aký darček zdarma k nákupu vás najviac potešil? Čo by ste radi dostali ako bonus zdarma k nákupu? Tri z vás za nápady odmeníme vlhčenými obrúskami Tesco Loves baby v pondelok 10. marca 2014 😉
Mňa najviac potešia zľavy na sladkosti, čokoládky, kofolu 🙂 my sme takí čokoholici 😀 a zdarma by potešilo napr. papierové vreckovky - tých minieme na mraky 😉
vsetko co takpovediac zadarmo potesi aj deti, aj mna, velakrat v letakoch a na pultoch hladam prave take vyrobky, ku ktorym dostaneme nieco plus. potesia sladkosti, vselijake malickosti s disney postavickami, nieco prakticke do kuchyne, co sa casto mina 😉
Mna potesi darcek k nakupu, ale taky, ktory si mozem vybrat sama 🙂.
@daska_tesco Za najkrajsi bonus k nakupu povazujem mily usmev a privetive slovo od predavacky 😵 Viem ze to nie je lahke povolanie a preto ked sa stretnem s usmevom o to viac si ho cenim. 🙂
@ask inak to si vystihla presne ! keď vidím podráždenú nervoznu predavačku čo na mna zazerá tak mám dosť ako chápem že každý ma svoj deň "blbec" ale aj tak
Ja by som uvítala, ak by sa nazbierané body mohli využívať podľa môjho uváženia. Tak ako je to napr. DMku. Nie, že mne príde domov vyúčtovanie so zľavami na sladené vody, pečivo a zmzlinu. To kvôli tomu nepôjdem kupovať toto, aby som tú zľavu využila a pritom ešte aj prídem o tie nazbierané body.
Kľudne, že mi príde nejaký kod, ktorý zadám na internetovej stránke, tam bude napr 30 bodov si môžeme rozmeniť na rôzne zľavy, výber napr zo 60 možností a ja si navolím, čo potrebujem. Či ako mi stalo, že zľava na detské výživy. Tak malé dieťa nemám, ja prichádzam o svoje body za niečo, čo nevyužívam, teraz neriešim, že to viem posunúť ďalej. Zľavy na servítky, toaletný, či čokoládu, v celkovej sume až 20 centov. To je smiešny dôvod, aby som toto išla kúpiť, nech využijem zľavu.
Narážam na to, že načo mám chodiť na nákup do Tesca, ked prídem o body na poukážkach, ktoré ja nemám ako využiť? Takže možnosť voľby využitia týchto bodov ma poteší.
@silvinuska6 Ja na nich vidím, či len blbý deň, alebo je to proste taká nátura. Stáva sa mi, že narazím na kvázi rozčapenú ropuchu v pokladni, čo si zrejme ani vlasy nevie umyť a raz sa mi stalo, že som v nákupe mala aj kondomy, no zazerala. Bodaj by nie, ked si ani vlasy nezvláda umyť a s takou náladou príde do práce. Kto by ju chcel?
zlavove kupony, vsetko ine vecne je vacsinou len zbytocna haraburda do domacnosti...
@lili_mia ako súhlasím keď niekde do obchodu chodím pravidelne a pravidelne sa stretávam s neochotnou predavačkou tak ma to znechutí a radšej hladám inu variantu kam chodiť nakupovať
mňa dokáže potešiť čokoľvek. jednoducho mám radosť z toho že je to darček ktorý prekvapí bez ohľadu na to čo to je :-P
áno, úsmej alebo stačí prívetívý prístup a hneď sa nakupuje lepšie 🙂
mna by potesilo keby tie moje body nazbierane sa stale premenili na eura a nie na zlavy pretoze ked idem na nakup napríklad mam zaplatit 30 eur ale dostala som domov poukazky na 6 eur ktore sa mi odčítaju pri pokladni je to lepšie ako tie zlavy ktore davate nevyuzívam ich pretoze to co mi ponúknete nekupujem alebo prave to mam a nepotrebujem to
@daska_tesco V minulosti som zdarma k nákupu dostala raz deku a raz taký látkový nákupný košík do ruky. Obe doteraz využívame a strašne sa z týchto vecí teším. Bol to darček k nákupu drogérie - konkrétnej značky - v hodnote tuším 10 EUR. Takže ľahko splniteľná podmienka 🙂
No a akému darčeku by som sa potešila v budúcnosti? Balzamu alebo lesku na pery, malému baleniu krému, sladkosti, nápoju, plastovému boxu na potraviny (stačil by aj taký malý na chrumky a piškóty do kočíka 😀), reklamnému peru, kalendáru, vlhčeným utierkam, prívesku na kľúče, drobnosti do domácnosti ako napr. varešky, metličky na šľahanie. No hociaká drobnosť poteší.
Raz som od vás k nákupu domov dostala takú mini bonboniéru so 4 bonbónmi a neviete si predstaviť ako som sa tešila. Mala som z tej čokolády väčšiu radosť ako keď som dostala zľavu 3 EUR na ďaľší nákup 🙂
mna by potesilo, keby sme pri pokladni dostali - teda keby deti dostali nejaku drobnost. deti byvaju v obchode nervozne, je im dlho. a keby dostali nieco, tak by sa zabavili. lizatko, malu hracku, pero, knizku nejaku malo, alebo omalovanku. proste drobnost. ja som este k nakupu asi nikdy nic nedostala. ani len tester kremu. ak samozrejme neratam fann parfumeriu, kde to davaju, ale kam nechodim nakupovat, lebo je to hrooozne drahe.
mňa by potešila milá predavačka 🙂 a napr. tesco - eko taška zadarmo , napr. k väčšiemu nákupu 🙂
mna potešia zlavy v tescu na oblečenie nakolko mame dvojičky a stale niečo potrebujeme či trička či teplačiky 🙂 rada tam nakupujem a poteši ma aj maly darček ale velmi sa tešim aj na ich poukažky z bodov 😉
@daska_tesco neriešila by som ani tak darčeky ako by bolo super v každom tescu zriadiť detský kútik so zamestnancom ktorý by strážil deti, ktoré už bez mamky vydržia a maminy by mohli v klude nakupit...inde by som nešla.. je to dosť problém ako sa tu už písalo ... to by bol najlepší darček 🙂
mňa by potešila zľava na ďalší nákup napríklad v hodnote 50% z celkovej ceny nákupu 😎 ( hoci reálnejšie je asi 10% ale aj to by potešilo)! Prípadne zľava na niečo konkrétne textíl, hračky, domácnosť, cukroviny, nápoje.
ja by som sa potesila napr. zlave na dalsi nakup - nie na konkretny tovar 😉
nás by potešila niaka malá čokoládka pri platení 😉 milujeme čokinu a hlane naše detúrence 🙂
Mna ako maminu by potešilo ak by v tých kuponikoch za Club Body boli sem tam aj 10percentné zlavy na plienky, mliečko pre deti a pod a nie stale vajcia syr pivo... ☹ 😒
už to tu bolo povedané,zľava na další nákup je podľa mňa super
Ja si tiež myslím, že lavy na konkrétky výrobok nie sú najvhodnejšie. Napr. včera som mala zľavu na jogurt, ktorý deti milujú no bol práve vypredaný ☹
Lepšia je zľava na ďalší nákup. Napr. zľavu na oblečko využívame vždy. Nie je napísané presne na ktorý kus a tak si môžem vybrať, či kúpim niečo babám, alebo niečo pekné pre krsniatka, či pre novonarodené kamarátkine bábetko. Podobne by mohli byť zľavy napr. na mliečne výrobky, hračky či drogériu a pod.
Z "vecných" darčekov by potešilo niečo, čo využije každý - taška, pero, či omaľovanka s farbičkami pre deti.
ja mám tiež rada drobnosti do domácnosti, vzorky kozmetiky, u Nivei býva často ďalší výrobok k nákupu...to sa mi páči...
hocico, darcek vzdy potesi mna aj deti🙂 🙂 🙂
Urcite zlavove kupony pre dalsi nakup,mozno nejake vzorky potravin a kozmetiky
zľava na ďalší nákup alebo vzorky nejakej novinky, ktorá sa uvádza momentálne na trh 🙂 🙂 🙂
@daska_tesco zlava na sunar 🙂 alebo plienky,najradsej pampers 🙂
Darceky k nakupu nepozadujem, dam prednost nizsim cenam celkovo za nakup (nie zlava na dalsi nakup!, ale nizsia aj ked o chlp cena vyrobkov uz na ploche!), alebo celkovo akciam na urcite vyrobky (samozrejme potom zabezpecit v dostatpcnom mnozstve ich dostupnost), preto chodim nakupovat najviac do Lidla, ale aj do Tesca - ked su akcie na to co mame radi.
Zbytocnosti naviac mi netreba a skor ma otravuju. 😝
Teraz vsak tie karticky rozpravkove - anglictina co davaju za nakup su jednym z mala dobrych napadov, ale tak mam deti v takom veku ze to "zeru", za to davam bod. 😉
Zlavu na dalsi nakup. 🙂