Čo plánujete na tento víkend?

daska_tesco
21. nov 2014

Výlet, oddych, nákupy či už aj predvianočné upratovanie? Máte nejaké tipy na víkendový výlet s rodinkou? Mám pre vás tip: ak pôjdete z výletu cestou okolo jedného z našich hypermarketov v Bratislave v Petržalke, na Zlatých pieskoch, v Nitre alebo v Košiciach na Trolejbusovej ulici, môžete sa autíčkom zastaviť po vopred pripravený nákup cez službu Klikni & Vyzdvihni. Takže výlet si môžete užiť bez náhlenia na nákup!
Najlepšiu odpoveď odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Okrem toho, tri z vás dostanú vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby 🙂 Súťažiť môžete do zajtra 22.11.2014 do 7.30 hod. 🙂 Držím palce!

cawes
21. nov 2014

v sobotu pobalim kufre, pozehlim a upracem co treba, vecer okolo 21 narvem vsetko do auta 😀 bude toho vela pretoze neako neviem na lahko cestovat. V nedelu rano o 4 sadneme do auta smerom na SLovensko, po ceste sa zastavime v Bratislave a vyzdvihneme si nakup z tesca ( plienky, mlieko, ovocie a par drobnosti) vylozime maleho na zahori a hej sa ho do Tatier do chatky si uzit konecne Slovenska 😀

tichanska1
21. nov 2014

No ja by som už fakt mala umyť tie okná, lebo už nie je poriadne cez nie vidieť. 🙂 Malého zbalím manželovi k babke, tam sa potom naobedujeme. Zagratulujeme svokre, mala narodeniny a pôjdeme sa prejsť do parku 🙂 A v nedeľu zas pôjdeme k mojim rodičom. To je naša víkendová klasika 🙂

sonicka777
21. nov 2014

Ako kazdu sobotu,rano sa vyberieme na velky vikendovy nakup do Tesca 😉 a potom rychlo domov navarit,poupratovat a na vecer smer vianocne trhy 🙂

fazulka17
21. nov 2014

ja sa plánujem celý víkend venovať rodinke ideme do tatier na wellnes pobyt takže si budeme užívať. Preto dnes už od rána behám s mopom a handrou aby som stihla všetko poriadiť. A čo sa týka nákupu vidím to ako obvikle na pondelok cez tesco potraviny domou 🙂

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@cawes Vitaj na Slovensku a krásny pobyt v Tatrách !

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@sonicka777 Viem , že už začínbajú vianočné trhy .... ja by som tak chcela mať s tým spojený stromček, sneh, zimu, mráz ... ono to pri teplote pomalicky 15 stupňov ani človeku nechutí piť punč alebo varené vínko . 😉

sonicka777
21. nov 2014

@daska_tesco no to ano,chyba sneh..☹ a tento rok ani nebude..,ale kedze mam dvoch malych krpcov,tak oni budu mat rozziarene ocka uz len pri pohlade na ten vianocny stromcek a na vsetko okolo 🙂

juliet221
21. nov 2014

co planujeme na tento vikend ? u nas ako obycajne. sobota rano samozrejme preco by mali deti spat ked nemusia vstavat do skolky tak vstavame okolo 4.30-5 , najeme sa , obriadime , poobliekam 3 male deti, zoberem muzovi kluce od auta a hor sa na nakup, kedze on nakupi s celou rodinou to nehrozi tak idem sama s detmi samozrejme bo ani nechat mu ich. bo ze on si chce oddychnut po tyzdni lietania v robote. prideme raz dva vsetkym trom dat jest poprezlekat do teplakov postavit na polievku. v tom zistim ze som este ja nejedla tak rychlo do seba daco hodit a vliat kavu. potom rychle treba varis a to samozrejme deti furt daco potrebuju , chcu sa hrat, robia si zle. ideme obedovat, poukladam spat a v tom si sadnem a mam 2 hodiny vikend, vstanu tak najest poobliekat a ist s nimi von samozrejme zasa sama. prideme poprezlekat zasa najest a hrat sa s nimi venovat sa im na 100% vecera, a to im uz pustim rozpravky na chvilkua potom im este mlieka kazdemu do flase a odchod spat a je 21 hodin a ja padnem na gauc. a v tom dojde manzel ze ci neviem pospratavat do umyvacky. tak vstyk malozit umyvacku, zapnut. idem si dat sprchu , do pyzama a na gauc, a jak zacne film hned zaspim a potom ma muzicek zobudi ze vstavaj ideme spat. 🙂 🙂 🙂 a nedela v postate to iste.okrem nakupu. a varenie podla toho ci ostane od soboty alebo nie. takze viac menej oddych. hram sa s detmi, kreslime , staviame hrady z kociek a tak. dokolecka to iste. v podstate ani nevidim rozdiel ze ci vikend abo tyzden. jediny rozdiel je ze najstarsi chodi do skolky tak cez tyzden som len s dvoma. co sa tyka vyletov to sa rozhodujeme vzdy za pochodu . ideme tak sa poobliekame, vsetko nachystam a ideme. lebo ked si stale nieco naplanujeme tak to nikdy este nevyslo.

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@juliet221 no poriadny kolotoč máš ! Klobúk dole ! O kultúrno-spoločenský program máš postarané a to nehovorím o kondičke !!!! 😀

juliet221
21. nov 2014

@daska_tesco no to hej. este ze to robim s laskou pre svoje deticky. a je vyhoda ze nemam problem s vahou. 🙂 🙂 🙂 nepotrebujem ziadne diety. 7 tyzdnov po porodem mam svojich 46kg a bez najmensich problemov

putney
21. nov 2014

Sobotu prelenosime a v nedelu nabalime tatinovi desiatu a vypravime ho na tyzdnovu sluzobnu cestu - a ja prepnem na super mamu, zapnem pozitivne myslenie a pripravim sa na tyzden s dvoma chorymi detmi 😉

hlupyzajko
21. nov 2014

V sobotu doobeda pouratujeme,navarime,ked sa naobedujeme tak trosku zdriemneme a poobede pojdeme pozret na zapas v hadzanej.V nedelu doobeda pojdeme na plavren, doma nas uz bude cakat obed a poobede ked si mala pospinka pojdeme na kavicku a prechadzku.

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@hlupyzajko budete mať veľmi pekný a zaujímavý program na víkend 😉

aksulvap
21. nov 2014

v sobotu rodinná oslava a v nedeľu sa z nej budeme zotavovať 😀

alex999
21. nov 2014

Čo plánujeme?? Zajtra sa konečne presťahovať do svojho 😀 Takže pekne pobaliť, odviesť a vybaliť 😀 😀 😀 😀

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@aksulvap Peknu oslavu ! 😉

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@alex999 tak to držím palce a pevné nervy 😀

libka1
21. nov 2014

Planujem este neporodit lebo sa mi to zatial nehodi. 😀 Potrebujem nieco surne dokoncit. A ak bude take pekne pocasie ako dnes tak vybehneme na Bojnu pozriet zvieratka. Hlavne nebyt doma, lebo deti zdemoluju byt zase.... nakup z Tesca budem kbjednavat predtym nez budem utekat do porodnice alebo z porodnej saly aby mi tu kym sa vratim nepomreli hladom.

evulienkaslx
21. nov 2014

My ideme za rodinou na cely vikend a po ceste si vybavim zubara. Prijemne s uzitocnym 🙂

mata95
21. nov 2014

tak v sobotu mam v plane si oddychnuť pri upratovaní 😒 ale aspon budem sama, starý v robote, mala dnes ide k sestre spať takže budem mať klud.... 😀 a vnedelu budem zas nanervy bo to budu doma zas obaja aj stary aj mala 😉 a planujem si upiecť nejaky faaaaaaaaajny kolačik

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@evulienkaslx Rodinná návšteva spojená s návštevou zubára je skvelá kombinácia 😀

daska_tesco
autor
21. nov 2014

Pekný večer, mamičky 🙂 Ďakujem za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra 🙂 Posielam vám ešte E-kupón na dovoz zadarmo na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov: www.tesco.sk/potravinydomov

zojatx
21. nov 2014

No vikend je u nás len nedela poobede pretože máme vždy postarané o robotu u svokrovcoch alebo u našich. Takže tento víkend praceme drevo a hádam v nedelu pojdeme s našim krpcom plávať lebo sa strašne rád kúpe 🙂

matricia
21. nov 2014

My tento vikend v sobotu krstime, takže bude to výlet do kostola a potom prijemnE posedenie na oslave u nas s rodinou

irenaliza
21. nov 2014

Dobrý večer, konečne deti zaspali, je ešte poumývam riad a požehlím a víkend sa môže začať. Zajtra ráno si určite manžel bude chcieť pospať dlhšie, lebo cez týždeň vstáva o 4.30hod., ale dievky ho asi zobudia najneskôr o 7.00hod, oni sú vtedy už asi hodinu hore, mám riadne ranné vtáčatká či je víkend, alebo týždeň, potom som chcela robiť upratovanie, veď Vianoce sa blížia, ale 2.dcérka prišla dnes zo školy konečne s úsmevom, dostala na starosť triedneho maskota plyšovú sovičku a má v pondelok porozprávať čo spolu zažijú, takže upratovanie sa ruší, lebo sovička je prednejšia... 😵 takže asi najprv navaríme s našim tatkom, potom dcérka by chcela ísť na prechádzku s kočiarikom a sovičkou a jasné, že aj s našou najmladšou dcérkou, navštívime asi cukráreň a park...a vonku ešte niečo vymyslíme. večer asi bude niečo modelovať a jasné, že čítať, to majú veľmi rady. V nedeľu napečieme bábovku a chceli by piecť linecké kolieska, takže asi aj to, potom možno skúsime kino,alebo nejaký výlet vonku-uvidíme na počasí. Takže upratovanie sa odkladá a víkend strávime spolu s deťúrencami, snáď sa zasa nepoklbčia a nepohádajú a ešte musíme stihnúť aj úlohy do školy. A v nedeľu večer si určite spolu s deťmi pokecáme a pospievame to robíme asto a sedí nám to. No uvidíme čo vlastne stihneme, len dúfam, že nás čakajú len úsmevy a nie plače, ale aj to musí byť, no nie? Pekný víkend. 😔

lienkaxy
21. nov 2014

Soboty na vidieku máme pracovné. Manžel robí ešte čo sa dá po vonku a ja popri hre s deťmi čo-to poupratujem. Blízko domu máme multifunkčné ihrisko, tak tam si denne zájdeme vybiť energiu + popri kočíkovaní mladšej dcérky staršia chodí pozdraviť všetkých psov z dediny :D. V nedeľu si cez obed pospíme a poobede zájdeme k svokrovcom ukázať sa ako sme podrástli.

daska_tesco
autor
22. nov 2014

Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše tipy na víkend 🙂
Odmenu 20 € poukážku na nákup cez online donáškovú službu Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby pošleme:
@cawes
Trom z vás za odpovede pošleme vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby:
@zojatx, @juliet221, @sonicka777
Výherkyne, pošlite nám svoju adresu, mobil a e-mail do IP.
Všetkým posielam aj E-kupón na dopravu zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov

cawes
22. nov 2014

@daska_tesco wau velmi dakujem 🙂 prvy krat som nieco vyhrala

sonicka777
22. nov 2014

@daska_tesco jeee dakujem 🙂

zojatx
22. nov 2014

dakujem velmi ma to potešilo 😉