Ked uz je tato moznost sa vyjadrit k sieti Tesco,neda mi nevyjadrit sa.
Zlepsujete sluzby,modernizujete, fajn... vsetko super. Prerobili ste Tesco v Pezinku na modernejsie... fajn.
Ale miesto modernizacie by asi vela ludi uvitalo nieco uplne ine...
Napada mi totalne utopicka myslienka. Resp. predstava mojho nakupu v "nasom" Tescu...
Ake by bolo uuuuzasne prist do tesca a nepreberat v zelenine a ovoci v snahe nevziat si domov tie kusy,ktore su uz plesnive. Ist kupit smotanu kazdu cca druhu tretiu vyhodit lebo je vnutri plesniva,nemusiet sa cez vikend prehrabavat totalne nechutnym regalom s masom,kde tristvrte hydiny a bravcoveho je uz takmer zelena a vyslovene nechutna,dojst do obchodu o 16,00 a moct si kupit cerstvy chlieb a nie len pozerat na miesta,kde sa pred par hodinami nachadzal. Kupit si vazenu salamu a sunku a nemusiet prosit predavacku nech vam tie obschnute kusy nedava do sacku. Jasne taktiku pozname. Kazdu hodinu dat vrchne kusy dolu na spodok. Je to nechutne.
Viem ze vedenie tesca je zaneprazdnene vymyslanim neustaleho prehadzovania tovarov v regaloch,aby clovek musel po tescu hodinu bludit a pokupil aj to co netreba. Ale co takto tento cas venovat kontrole vyrobkov a tovarov co predavate,aby clovek,ktory prisiel do tesca si nepripadal,ze prebera len v odpade. Pokial tesco nepridana kvalite predavanych veci ani donaska,ani body,ani akcie ma neohuria.
PS: aby som nezabudla.... moja oblubena tabulka v tescu co non stop stretavam.... lutujeme,ale tovar je vypredany je uz kazdodennou sucastou nakupov v tescu.
@pipinka4 je to nieco neskutocne. Mne sa az nozik vo vrecku otvara pri tych ich blbych reklamach o zarucenej cerstvosti. A kde je? Dojdes do tesca a fakt preberas v odpade. Ale ma to jednu vyhodu... podporujeme malych podnikatelov lebo radsej si priplatim u masiara a viem ze to maso je cerstve alebo niekde v malom zelovoci a viem,ze tie paradajky na druhy den nebudu plesnive. Ale budu sa prsit aki su uzasni. Mam sto chuti zajtra zajst do tesca a pofotit im tie ich kvalitne potraviny. Nech to tu vidia,co predavaju. Fuj.
@pipinka4 ja neviem pochopiť, ako sa ti môže viackrát stať, že kúpiš niekde mäso (alebo čokoľvek) a už je v podstate pokazené... ja chápem len to, že sa to môže stať - ale nie viackrát... stane sa to raz a druhý raz tam tú vec nekúpim... a v dnešnej dobe aj v tom poslednom zapadákove je na výber, kde si kúpim potraviny...dokonca na dedine je to podľa mňa ešte jednoduchšie ako v meste vďaka domácim zabíjačkám, záhradám a pod. 🙂
ale samozrejme to tesco ani žiadny iný reťazec neospravedlňuje, zákazník má právo na kvalitný a čerstvý tovar a to čo už nie je vhodné na konzumáciu, nech si láskavo berie domov vedenie firmy a nepodstrkujú to zákazníkom...
preto do tesca nechodim... nevonia mi to tam - doslova
pred cca pol rokom som bola v tescu na nákupe potravín NAPOSLEDY. Kúpila som kuracie mäso s etiketou "čerstvosť na váš stôl" alebo tak podobne,ešte malo nejaké 3-4 dni do spotreby,na to si dávam pozor. Keď som ho otvorila,zacítila som nejaký zápach(čuchala som malému plienku najprv 😅) a potom som si uvedomila,že to to mäso... poviem vám,keď som k nemu podišla a ovoňala,musela som v momente utekať,otočil sa mi žalúdok... bola som ho vrátiť,a samozrejme,žiadne pardon,ani nič,flegma,asi sú zvyknutí... A ostatné to isté mäso sa ďalej veselo predávalo. Takže nič potravinového z Tesca už nikdy. A to nieje moja jediná skúsenosť,len sa mi najviac vryla do pamäte,človek nevracia každý deň pri privoňaní k mäsu 😀 😢
@lucia20 vazne radsej na trh alebo tak pobeht viacero malych obchodikov nakupit cerstvo ale ani to bebi dokonale.mame tu par vecierok kde predavaju pokazene veci.napriklad vajicka a tak . Treba ozaj pobehat a narazit na ozajstnu kvalitu.bo dnes sa uz musis obracat riadne aby si nasla ozaj cerstve potraviny .
My byvame v BA,teda teraz uz cerstvo kusok od BA a vyuzivame aj donasku,aj osobny nakup. Je fakt,ze cez donasku doviezli zatial zeleninu a ovocie vzdy pekne,aj ked posledne.mandarinky boli nejedle,kysle ako citron a nesupatelne,ale.na pohlad sa im nedalo nic vytknut. Obcas su tie kusky dost male,ale to asi zavisi vseobecne od toho,ake prave maju.. Ale v predajniach je to vzdy katastrofa. Zvadnute,hnile,plesnive,naozaj len obcas ma clovek stastie,ze.prave priviezli nieco ceratve. A krajiny povodu tiez kdejake a to tusim maju aj reklamu,ze lokalne. Chapem,ze v zime je to narocnejsie,musi byt dovoz,ale nech je aspon kvalitny! V sezone samozrejme nakupujeme na trhoch a od lokalnych predajcov,lebo v tescu v sezone je to tusim.este horsie ako mimo nej. Maso tam nekupujeme,obcas kralovske kura,s tym problem.zatial nebol. Syry najma balene a opakovane sa stalo,ze blok eidamu napriek zdanlivo dobremu obalu bol vnutri plesnivy.
unas nemaju peknu zeleninu, 2x drahsia ako konkurencia, hnila. fuj, jedine co sa oplati je oblecenie. uz sa mi stalo cez vikend predobedom ze nemali skoro ziadnu zeleninu, ziadna paprika ci rajciny. je to smutne. a to nehovorim o plesnivych syroch si mase co je aj tak vakuovane.
a este tie ceny akoze akcovych veci, jeden den priklad povodna cena 10e v akcii 5e a na druhy den povodna cena 15e a v akcii 10e. to je len obrazne takto sme kupili koorcule co behom 1dna zmenili cenu.
jediné čo v tescu kupujem je oblečenie aj to len sem tam(kvalita tiež išla dolu vodou) a drogériu.zelenina predražená a hnilá,mäso to vôbec,salámy tiež nie.ešte ako tak jogurty kúpim.hračky dajú že akcia 50% a cena vyššia ako pred zľavou.hrôza
@lucia20 presne ako pises, zelenina a ovocie je to, co ma vzdy odradi od nakupu v TESCU. CHodim tam iba obcas, aj to len na oblecenie pre deti a chlieb. Inak zelenina o ovocie nie je ani tej II-hej triedy ale podla mna je tretej triedy....radsej idem niekam inam, kde je ovocie a zelenina na lepsej urovni a velmi lutujem, ze nie sme niekde blizko rakuskych hranic, aby som mohla chodit na nakupy tam. Nech si kto chce, co chce hovori, ich potraviny a nase potraviny sa nedaju porovnavat, najma co sa tyka cerstvosti....
bohužiaľ musím so zakladateľkou len a len súhlasiť, všetko čo napísala je úplná pravda, v tescu predávajú neskutočný odpad, ovocie a zelenina v strašnom stave, hnilá a plesnivá, neviem prečo nás berú ako odpad, vieto ako to funguje? najprv sa pekné ovocie vystavuje napr. v rakúsku , nemecku...., tam keď sa neminie, tak reťazec si to nemôže dovoliť naďalej predávať, tam to tak nefunguje, tak ho za smiešnu cenu odpredá slovenskému reťazcu a ten ho s radosťou kúpi a predáva ho slovákom za drahé peniaze a slováci to kupujú, smutné, ale je to naša chyba, lebo dokedy to budeme kupovať, dovtedy to budú robiť ☹
@lucia20 suhlasim, to co sa nachadza v kamennych predajniach je cisty hnus ... v tescu na kamennom nam. v ba som mala moznost vidiet aj utroby predajne, kedze reklamacne odd. pre vsetky vyrobky mali pri potravinach na -1 poschodi bez vytahu, takze oficialne riesenie bolo ze ma sbskar zobral s kocikom na prechadzku po skladovych priestoroch a na cestu priemyselnym vytahom ... no smrad neskutocny, po dlazke kvickance vytecenej tekutiny ktore viedly ku chladnicke "odpisy" ktora bola zrejme plna pokazeneho mäsa, este dlho som nemohla nakupovat v tescu po tomto zazitku. Mäso som tam tusim od vtedy ani nekupila.
Tesco Lamac to iste - hnile, plesnive ci inak pokazene v hojnom pocte na regaloch, nebalene pecivo ohmatavane bezdomovcami ktori sa radi pohybuju v tejto lokalite ... niekedy tam doslova nie je co nezavadne kupit napriek ohromnej velkosti predajne.
Jedine stastie sluzby potraviny domov je to, ze distribucia tam ide zrejme uplne mimo predajne, tie veci su cerstve a takmer vzdy uplne ok. Samozjreme ovocie a zelenina je taka ta neduziva "supermarketova", ale je aspon v svojej najlepsej moznej kondicii. Dufam ze toto ostane pri sluzbe potraviny domov vzdy zachovane, lebo len takto ma potencial u ludi, ktori uz kamenne predajne tesco davno odpisali.
Maso v tescu a v este jednom nemenovanom obchode nikdy nekupujem. Zelene a zapachajuce fuj hnus. Salama obschnuta, o cerstvosti sa v tomto obchode vobec bavit nemusime. Akcie ktore akciami nie su, su uz bezne asi vsade takze o tom tiez asi pomlcim, ale co bol pre mna vrchol ked pri pokladnach to smrdelo ako mrtve potkany. Manzel sa pyta predavacky ze co to preboha tak smrdi a ona chudera ze no a ja v tom smrade musim robit a kazdy na to kasle a nase staznosti nikto nepocuva. Po opakovanom navstiveni tesca a neodstraneni smradu sa manzel nasral zavolal sefa a pohrozil hygienou. Zrazu sa to dalo odstranit. To az do takych extremov to musi zajst? To sa vedenie neide prejst po predajni aby vedelo co sa tam deje? Lebo tak mi to pripada. Takze do tesca uz len sem tam ked nas tam nahodou vietor zavanie.
Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše pripomienky,všetky si vážime. Prosím, ak máte negatívnu skúsenosť - napíšte aj názov predajne a mesto, kde sa nachádza. Pomôžete nám tým zlepšiť služby.
@daska_tesco v Ma by na zaciatok trebalo namontivat fukac ma ruky na wc a utierky na utieranie, hzlavne koli hygiene deti
podľa mňa aj tak stým nikto nič nespraví
napr.pochválim kaufalnd.minule som bola pri ovocí-konkrítne babány.videla som tam hnilé babnány pribehol dokladač,že počkajte chvíľku,vybral tie hnilé hodil do koša a ešte popozeral či tie pekné náhodou nie sú od toho ak našiel hodil do koša.toto sa v tescu nestane nikdy
@daska_tesco - hneď s tým môžem začať, tesco lamač - minulý týždeň, predávali ste tam brokolicu v akcii a všetky boli plesnivé, všetky do jednéééého, akože príde nejaká starenka čo horšie vidí a kúpi to, ako som toto videla otočila som sa na päte a odišla som, nikto tam nie je aby kontroloval v akom stave predávate, kvantita na úkor kvality, úprimne si však nemyslím, že keď sem napíšeme nedostatky a chyby tesca, že sa niečo zmení 😒
@daska_tesco a troska mimo cerstvosti, daky clovek co by kontroloval tych 5 parkovacich miest cio je vyhradenych pre rodicov s detmi aby tam neparkovali tazke bavoraky bez deti? zrovna nemam naladu s dvoma detmi behat cez cele parkovisko
@daska_tesco
@elizaaa Tiež hlasujem za Tesco Lamač - ten urgentne potrebuje kontrolu kvality čerstvého tovaru či už internú v rámci reťazca alebo externú kontrolu úradníkov z hygieny - čo sa tam pravidelne nachádza je už ďaleko za hranicou normálnosti 😖
Pomaranče, kde každý 2-3 je doslova hnilý a zelený plesnivý, cherry rajčiny, ktoré keď otvorím tak z nich tečie a na spodných kusoch je chlpatá biela pleseň, hnilé žlté melóny, nazelenalé mäso ... už som tam síce asi 2 mesiace nebola, ale pochybujem že sa niečo zmenilo k lepšiemu ...
@meluela presne tak, ja som kedysi chodila len do tesca na nákupy, hlavne keď sme s mužom žili v čechách, tak tam bola lepšia úroveň, ale ako sme sa sem vrátili, tak som sa nestačila čudovať, čerstvé mlieko v tescu lamač? ešte v živote sa mi tam nepodarilo kúpiť dobré, môj muž zakaždým zabudol, že tam majú len skazené, takže ho kúpil, takže z 10 pokusov 10x pokazené 😠
@daska_tesco a ešte niečo ma na tescu hnevá, to ako zavádzate ľudí s akciami, ja si veľmi dobre pamätám čo koľko stojí, takže je fakt sprosté, keď na druhý deň v tej istej cene dáte na to, že je to akcia, chudáci dôchodci 😠 😠 😠
@lucia20 no ako vidim, za 5 rokov od kedy som bola naposledy na SLovensku sa nic nezmenilo v tomto retazci. ja som tam isla spravit mame velky nakup a skoro som sa povracala (vobec som si tento obchod nepamatala ako total humus, to je asi ten spomienkovy optimizmus) - ja som len oci vypliestala co sa tam predava za ovocie a zelenina, vsak to nie je ani druhej, ci tretej triedy, to je nejaky odpad dovezeny za par centov. taktiez pomiesane veci v zaruke s pozarucnymi, na policiach veci nevylozene, ale stale v kartonovych krabiciach.... No cisty humus, som to otocila a nic nekupila 😝
Tesco - Kosice nad Jazerom, najma kvalita ovocia a zeleniny je otrasna, neviem ci Tesco robi nejake kontroly, ale tento obchod asi nebol kontrolovany uz davno. ani nebudem hovorit o tom, ze vyber ovocia a zeleniny je strasidelne slaby, castokrat sa stava ze ani take zakladne veci ako je mrkva alebo banany jednoducho nemaju, pricom toto je druh sortimentu, ktory maju aj v kazdom zapadnutom obchodiku a nie v obchode velkosti Tesca.Zelenina casto nahnita, minule balene uhorky, kazda druha uplne zhnita, makka, to iste paprika farebna, ktora sa predava za viac ako 3 eura za kilo, minimalne polovica mala aspon nejaky ten kusok zhnity. Je to fakt smiesne, ze v dnesnej dobe sa nejaky obchod snazi naozaj vsetko predat a to aj za cenu znechutenia spotrebitela. Pritom v inych predajniach Tesco toto az tak casto nevidim ako v tomto konkretnom obchode..
@lucia20 presne ako si napisala.nejeden krat sa mi stalo ze som kupila maso a na druhy den nepouzitelne. Nerada uz len koly tymto veciam chodit nakupovat do tesca. A dokonca uz nakrajany syr mi bol predany uz plesnivy a nebola to niva ale karicka. Proste tesco je humus .radsej keby sa presne tak zamerali na cerstvost a kvalitu vyrobkov co maju byt cerstve.