Ako vyzerajú vaše predvianočné nákupy?

daska_tesco
23. nov 2014

Nakupujete všetko potrebné na Vianoce vopred, alebo sa vyberiete do obchodov až na poslednú chvíľu?
Náš tip - vybavte si nákupy z pohodlia domova a užite si vzácne adventné chvíle so svojimi blízkymi v pokoji. Bohatú vianočnú nádielku nájdete tu:
http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/Search/Li...

Najlepšiu odpoveď odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Okrem toho, tri z vás dostanú vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby 🙂 Súťažiť môžete dnes do 15.00 hod. 🙂 Držím palce!

lufisko
23. nov 2014

Ahoj, ja rada nakupujem vopred trvanlivé potraviny a aspoň časť darčekov. A tesne pred štedrým dňom už len to najnutnejšie 🙂

jasminet
23. nov 2014

darceky urcite vopred, uz teraz mam nejake dokonca pobalene (treba vyuzit, ze dcera je v skolke, pripadne mladsi spi), majoneza, zelenina na salat a podobne vopred, ostatne tesne pred a aj to len v najblizsom obchode - ziadne nakupne centra pokial mozno 😉

erika630
23. nov 2014

Nakupovať vopred u mňa neprichádza do úvahy s 15 mes. synčekom - darčeky kupujem 2 - 3 dni pred vianocami - v tom najväčšom strese a v obchode plnom ľudí - ale moja rodina sa poteší hlavne knihám a kozmetike - čo v tescu Trnava - je super pretože tam nájdem aj knihy aj kozmetické balíčky - takže sa nebojím že odídem naprázdno 🙂 čo sa týka jedla tak to kupujeme tiež 3 - 4 dni pred sviatkami 🙂 aby sa nám to nezjedlo alebo neušlo k susedom - alebo ako vraví moj manžel - že to sme nekupili 🙂 - týka sa to hlavne klobasky do kapustnice - ale odkedy som prisla na to ze sa dá kupovat aj cez internet tak mám o problém menej

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@erika630 Šikovný a vynaliezavý manžel 😀

lufisko_lf
23. nov 2014

Ja sa snažím vopred nakupovať aby som sa vyhla " predvianočnému zhonu", no manžel má rád vzrúšo a rieši svoje nákupy 24.12 🙂

ekinka82
23. nov 2014

týzden pred vianocami ideme nakupit potraviny na štedrovečernú večeru aby sme sa potom vyhli tomu ošialu - ale ak sa nám náhodou niečo minie tak kupime priebezne ked ideme s práce - darčeky kupujeme pocas celého roka 🙂 a ak náhodou sa nepoštastí nakupit tak Tesco nás zachráni 🙂 či s knihami, hračkami alebo kozmetickými kazetami 🙂 tymito darčekmi nič nepokazíš 🙂

fazulka17
23. nov 2014

darčeky kupujeme vopred asi mesiac ale potraviny na poslednú chvíľu 🙂

luna22
23. nov 2014

ja kupujem priebežne snažím sa šetrit a v tescu vždy kupím niečo v akcii, kedže nakupujem darčeky skôr.To je jedninný obchod, kde kupím aj väčšie čísla na seba.Nechápem, kde je vianočný stres ja ho vôbec nemám, kedže už pár darčkov mám zabalených

kim_rossi_stuard
23. nov 2014

ja neznasam chodit do obchodov tesne pred stedrym dnom, ci v ten den ☹ vadi mi ta masa * oblbnutych* ludi, co tam behaju ako neaky Zombie a nakupuju vsetko co im pride pod ruku, nehovoriac o kvantach jedla 😒 vsak aj tesco byva zatvorene len 2 dni, tak preco nakupovat zasoby ako keby mal prist hladomor ci inventura v obchodoch na 2 tyzdne? 🙄 😔 urobte to pekne z domu - vsak vam to prinesu, vyberte si to v pohodli domova, a mate pokoj 😉 netlacte sa s davom, radsej si doma vychutnajte vianocnu rozpravku, spolocne pecenie s detmi a pod. 😉

ivca17
23. nov 2014

Nakupujem darceky priebezne od septembra. Ale aj tak pred vianocami mi vzdy nieco chyba. Velmi sa mi paci vasa sluzba tesco potraviny domov.mam dve male deti a je super, ked vecer uspim, mozem v pohodli domova poobjednavat potrebne veci a nemusim sa s detmi tahat po obchodoch. Tak mozno tento rok urobim predvianocny nakup cez internet 🙂

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@kim_rossi_stuard Máš krásnu dcérku a veľku šikulku , keď už dokáže takto pomáhať 😉 U vás je to asi tak , že dcérka pečie a varí a ty pozeráš Popolušku 😀

kim_rossi_stuard
23. nov 2014

@daska_tesco aj syna, ten prestiera na stol a kapra supe 😀 😀 😀

pipinka4
23. nov 2014

@daska_tesco nooo ja si vsetko nakupim skor ale len nevyhnutne veci co sa pokazia kupujem tesne pred napriklad ako ovocie to dlho nevydrzi cize ina moznost neni ... No tento rok to vybavim vsetko cez vas v pohodli domova 🙂 . Mohli by ste to rozsirit do vsetkych miest ci dedin aby si aj predavacky mohli uzit sviatky radosti a pokoja doma so svojimi blizkymi i ked roznasaci by to tiez nemali lahke a urcite by radi boli doma so svojimi rodinami.noooo je to na zamyslenie ... Ale tak kazdopadne ulahcite vela ludom zivoty 🙂

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@kim_rossi_stuard A rodičia robia čo ? 😀

anniera
23. nov 2014

Ja som asi nenormálna lebo ja začínam nakupovať darčeky vždy v januári. Vtedy sú najlepšie výpredaje a človek kúpi skvelé veci za super ceny. Milujem nákupy v Tescu, čiže 90% vianočných darčekov kupujem práve tam. S nákupmi končím väčšinou v auguste a vlastne celý ten predvianočný stres ma zďaleka obchádza. Pred Vianocami nie som finančne vyšťavená, keďže mám nákupy rozdelené do 8. mesiacov v roku a každému členovi rodiny sa vždy niečo ujde, hoci len maličkosť. Stíham v pohode piecť, upratovať, variť.....nemám žiadny zhon a v pokoji si vychutnám atmosféru blížiacich sa sviatkov. 🙂 Akurát sa občas stane že zabudnem na nejaký darček že kam som ho schovala a nájdem ho pri jarnom upratovaní, ale to nevadí.....podarujem to neskôr. 😀

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@pipinka4 No snáď sa nám to bude dariť rozširovať čo najskôr a budeme môcť uľahčiť život viacerým ľuďom 😉

lucinddas
23. nov 2014

Darceky nakupujem priebezne aj veelllmmmii dlho dopredu. Potom si toho mozeme dovolit viac 🙂 Potraviny trvanlive dopredu a cerstve 23.12. aby sa cele sviatky nemuselo do obchodu..... len si uzivat vianocnu pohodu.

simca06022011
23. nov 2014

My vybavime nakupy vikend pred sviatkami.. ideme do Talianska na nas tradicny stvrtok-nedela vylet, nakupime cerstve citrusy a kopec zeleniny a ovocia co je v ponuke (zazracne vydrzia ako "nove" kludne aj do konca januara, ak sa naaahodou nezjedia rychlejsie), obehneme vianocne trhy, obchody na darceky ak niekto este nema a posledne aj potraviny.. Cely takyto vylet nas vyjde aj financne super, nakolko ovocie, nejake speci potraviny a zazitok sa neda porovnat s nicim inym u nas. A este to mame ako vylet k moru, cize si aj nadchy preliecime 🙂))
Zvysok takych tradicnych veci stihnem nakupit klasicky v tescu naraz a tesne pred sviatkami (pekne podla zoznamu,a ja sa teda nad ludmi nevzrusujem, nevsimam si to.. darceky nestresujem na poslednu chvilu a nakup potravin je rovnaky ako v ine tyzdne). Jednoznacne by ma donaska domov potesila viac... kedze nie som velmi mobilna, tj bez auta a este vacsinou s dcerkou.. tak to sa veeeelmi nastresujeme na logistike a nahanackach ale to kazdy mesiac, nie len na vianoce🙂)))))

kvetinka15
23. nov 2014

My zvykneme chodiť na nákupy tesne pred Vianocami, čo sa nám neraz vypomstilo. Jeden rok do mňa jeden pán narazil s košíkom tak, že som skoro padla, ďalší rok sme mali buchnuté auto na parkovisku, keď sme sa vrátili z nákupov. Samozrejme vždy je tam veľa nervóznych ľudí, množstvo z nich je nepríjemných a vystresovaných. Tento rok chcem ísť na nákupy skôr a keby som to nestihla, určite radšej nakúpim online. Psychické zdravie je predsa dôležité 🙂 🙂 🙂 a predsa by Vianoce mali zostať sviatkami pokoja a pohody 🙂 🙂 🙂

monacanka
23. nov 2014

darceky nkupujem aj 2 mesiac pred tym ab som mala prehlad co mam a ostate ao ovoce zelenina a ostatne to tyzden pre tym aby som sa zbyocne nestresovala den pred Vianocami alebo den Vianoc aj tento rok tak spravim darceky uz mamtak uz len najnutnejsie veci

tenerifka
23. nov 2014

U nas sa pred Vianocami nekona vacsi nakup ako hocikedy inokedy, jedina vec, ktoru kupim dopredu je kvalitna ryba, ktoru naporcujem, zamrazim a mam pokoj, kedze sa moze stat, ze pride nejaka burka a rybari nevyplavaju na more tyzden, a nakoniec by sme vecerali rybie prsty 😀 .
Nemusim plne obchody ludi a cakanie, ale u nas ludia na Vianoce najviac kupuju morske potvory(niekedy cakaju v rade aj hodinu), co my na Vianoce ale nejeme. V chlanicke ci spajze mame na Vianoce presne to iste co po zvysok roka

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@kvetinka15 Myslím , že nakupovanie cez internet bude asi ten najsprávnejší spôsob 😉 S pohárikom vínka si môžeš na počítači v kľude povyberať tovar a naši šoféri ti ho prinesú rovno do kuchyne 😵

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@tenerifka Predpokladám, že nežiješ na Slovensku. No ale Vianoce s rybími prstami by mali tiež zvláštne čaro 😀

bonaqa2013
23. nov 2014

Pri 4 deťoch začínam s prvými darčekmi na Vianoce vždy koncom septembra. Kúpim to , čo ma osloví. Takže potom to vyzerá tak, že koncom nov. majú deti už darčeky nakúpené - najma oblečenie a zač. decembra treba dokúpiť ešte hračky. No a schovať ich na povalu - tam sa isto nedostanú. Prečo čakáme na zač. decembra? Lebo vtedy začína dobrá akcia hračie - super výber TESCU. Potom príde na pretras upratovanie - také poriadne dokladné a zač. decembra urobím ešte poriadny nákum na pečenie. Aj keď pečiem až okolo 20 dec. , ale vo veľkom využívam akcie v TESCU.

irenaliza
23. nov 2014

Ja chodím na nákupy každý deň a na väčší každý víkend, takže pre Vianocami máme v skrinke na potraviny a chladničke pomerne dosť,v predvianočnom období nakupujem vo väčšom množstve hlavne suroviny na pečenie lineckých koliesok, perníčkov a iných koláčikov, ktoré vypekáme s dcérkami. Keďže som už 9rok na materskej dovolenke, finančne mínus, ale aspoň môžeme každé vianočné prázdniny stráviť u starých rodičov na východnom Slovensku, my s rodinkou bývame na Záhorí. Stále sa snažíme prísť aspoň 2dni pre Štedrým dňom, manžel sa síce vracia do práce, ale ja rodičom ešte čo treba dokúpim, je to síce fuška v obchodoch je do príšerné,ale ide tam bez detí tak to zvládam bez stresov, lebo viem, že dcérky si vychutnávajú pohodu s dedkom a babkou a určite niečo ešte kuchtia.
A darčeky sa snaží kúpiť mesiac aj 2 skôr, ale to hlavne pre dcérky, keď uvím ich vytúženú bábiku, alebo šperk, čelenku, jasné, že nie všetko sa kupuje čo chcú, ale väčšinu darčekov kupujem tak týždeň dva týždne pred Vianocami, ale stalo sa mi, že som kupovala darček na poslednú chvíľu, niekedy neviem čo a tak...
Prajem pekné Vianoce a nakupovanie bez stresov. 🙂 🙂

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@irenaliza Tooooľko koláčikov 😵 Mňam ! Skvelá gazdinka !

matricia
23. nov 2014

nakupim si vopred, ale zase nie dva mesiace dopredu, napriklad salonky kupim, ked maju dobre ceny a nie su moc drahe, moje vianocne nakupy budu obsahovat hracky, elektricky mlyncek na kavu pre muza, ingrediencie na vianocne jedla, ovocie, napoje, darceky pre ostatnu rodinu, hlavne kozmetika, a mozno som aj na nieco zabudla:0

zojatx
23. nov 2014

Moje vianočné nákupy plánujem asi tri mesiace do predu ale len v hlave a nakoniec kupujem všetko na poslednú chvílu 😀 Tento rok to bude veeeeeeeeeeela hračiek kedže máme vela detí v rodine a nejaké to oblečenie 🙂

markomonika
23. nov 2014

LENTILKY Mikuláš, Čert a Anjel 52 g
10550 LEGO Cirkus na cestách
Bosch Mini Kufrík s náradím pre deti

didimacka
23. nov 2014

Každučký rok si poviem, že s nakupovaním darčekov začnem už v lete... a však pravda je taká, nikdy som to zatiaľ nedodržala :( a však ani nečudo pri malom mám stres ísť v kľude na WC-ko , Max bez dozoru je ako bombardovanie v Hirošime :( rozvláči všetko čo som sa s námahou vyukladala do komínkov. Nič iné mi žiaľ každý rok neostane, len čakať do 15.dňa v mesiaci, kým naskočí materská a pobrať sa do obchodu s nádejou, že sa DNES ľudom nebude chcieť prehrabovať, a hrabať veci aj tie čo by za iných okolností ani do rúk nevzali...Ale medovníčky a linecké koláčiky u nás mesiac vopred rozvoniavajú 🙂 Milujem Vianočný stres 🙂)))