Ako si plánujete nákupy na celý týždeň?

daska_tesco
10. mar 2014

Vedeli ste, že služba Tesco Potraviny domov vám privezie potraviny aj všetko potrebné pre domácnosť už na druhý deň po objednaní alebo až do troch týždňov? Čo sa vám osvedčilo pri plánovaní veľkých nákupov do domácnosti? Ako často nakupujete potraviny? Robíte si nákupné zoznamy denne alebo týždenne? Podeľte sa o skúsenosti a tri z vás za príspevky odmeníme o týždeň 17. marca 2014 vlhčenými obrúskami Tesco Loves baby 😉 Pekný pondelok!

zuzulienka03
10. mar 2014

zvyknem mať v kuchyni blok, kde si zapisujem, čo som priebežne minula... a to je základ nákupného zoznamu 🙂 ... a takisto dopredu plánujem jedálniček na celý týždeň, teda základné jedlá, ktoré budem variť, podľa zásob doma zistím, čo treba dokúpiť a nákupný zoznam je úplný...

bianca
10. mar 2014

mame v kuchyni na chladnicke blok.Teda jedni minutu mame a druhu nie lebo mame aj vasnivu maliarku.Spisijeme co nam chyba priebezne.To uz vie ze ked je nieco napisane ,ze sa to brat nesmie lebo ,, tatino je bez toho uplne nemozný ,,Skoda len ze u nas nieje Tesco domov.Vyhla by som sa zbrklemu nakupovaniu zásob ktore vlastne nepotrebujeme a potom ich akurat tak vyhodime

sakura77
10. mar 2014

U nas sa nakupuje denne...😉

bajka22
10. mar 2014

píšeme si zoznam, čo sa kedy minie a teda za celý týždeň sa toho teda nazbiera, ale aj tak prejdeme celý obchod a pospomínam, čo ešte treba 🙂

bubelko
10. mar 2014

u nas velmi podobne ako u zuzulienka, len planujem na dva tyzdne dopredu a podla toho robim velky nakup. veci, ktore sa rychlo kazia - ovocie, cerstva zelenina, dokupujem priebezne.

monhla
10. mar 2014

Aj my máme blok na ladničke 🙂 - zapisujem tam všetko z čoho mám napr. už len posledný kus. Malo by to tvoriť základ nákupného zoznamu na cca 2 týždne , no aj tak v obchode nakúpim ešte 2x toľko iných vecí 😀
Preto je najlepšie poslať do obchodu manžela ! Alebo sa konečne odhodlám na tú donášku až domov.

zaira13
10. mar 2014

vždy si skontrolujem čo mi chýba a podľa toho spíšem zoznam. trvanlive vecí kupujem viac do zásoby a take čo sa kazia tak to už priebežne dokupujem.

zuzulienka03
10. mar 2014

samozrejme, keď je niečo v akcii alebo to má výhodnú cenu a má to "dobrý dátum spotreby", určite nakúpim vo veľkom a potom už len pohodlne vyťahujem zo zásob... mliečne a mäsové výrobky, ovocie a zelenina, chlieb a pečivo sa dokupuje priebežne podľa potreby, aby vždy bolo čerstvé

mikadooo
11. mar 2014

Takisto mam na chladnicke zoznam, do ktoreho priebezne zapisujem, pripisujem a sem-tam aj skrtam :D. Akcie vypisujem na zoznam par dni pred nakupom, lebo dovtedy aj tak zabudnem co je vlastne v akcii a do kedy ta akcia plati. Alebo potom ked vidim akciu priamo v obchode, tak potom na mieste rozsirujem nakupny zoznam 🙂.

martinkaarastik
11. mar 2014

My mame na chladnicke tiez zoznam, co mi napadne tam vzdy zapisem, alebo ked si vymyslim nejake zlozitejsie jedlo, tak co k tomu potrebujem na varenie, plus klasika mlieko, vajcia, maslo, chlieb a vela vela zeleniny a ovocia, mliecnych vyrobkov - to je taky zaklad. uz par mesiacov fungujeme tak, ze kazdy stvrtok rano nam chodi donaska tesco potraviny domov, a cez tyzden uz len dokupim mlieko, chlieb cerstve. a zase vo stvrtok donaska tesco 🙂 je to neuveritelna uspora casu a s dvoma detmi aj uspora nervov 🙂

klincek
11. mar 2014

zoznam na chladnicke ma asi kazdy 😅 ..ja tiez
nerobim denne ani tyzdenne nakupy, ale megavelke mesacne, setri nam to cas. dokupuje sa len pecivo a mliecne vyrobky pre deti v istej podnikovej predajni 😉 podla potreby. velmi neplanujem ani jedalnicek, z velkych domacich zasob sa da vzdy nieco vhodne vymysliet. funguje to dobre, vacsinou je doma vsetko potrebne a nevyhadzujeme nic.
v obchode sa sice spravidla nevyhnem ani neplanovanemu rozsirovaniu nakupneho zoznamu🙂, ale vzdy su to veci, ktore sa hodia, a vacsinou su prave v akcii.
uz som si viackrat hovorila, ze vyuzijem tesco donasku, no moje deti potom objavili caro nakupovania-sedia vo vozikoch a uzivaju si "vylet" a fakt, ze si mozu drzat vybranu sladkost az k pokladni. takze sa k tej donaske asi ani tak skoro nedostanem.. 😉

daska_tesco
autor
11. mar 2014

Ďakujem, milé mamičky, za vaše príspevky, stretneme sa opäť zajtra.Krásny večer! 🙂

daska_tesco
autor
18. mar 2014

Mamičky, ďakujem za vaše príspevky a vlhčené obrúsky Tesco Loves baby posielam trom z vás: @zuzulienka03, @klincek, @martinkaarastik. Pripájam aj kupón na dopravu zdarma pri objednaní služby Tesco Potraviny domov. Pekný deň 😉

daska_tesco
autor
23. mar 2014

Milé mamičky, ďakujem za vaše skvelé zapojenie do fóra Mesiac s Tesco Potraviny domov - službou dovozu potravín a ďalších potrebných vecí pre domácnosť až k dverám bytu: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/
Dnes končíme, ale získala som od vás počas troch marcových týždňov množstvo pozitívnych ohlasov aj nápadov a tipov na zlepšenie, ktoré postupne zapracujeme. Služba aktuálne funguje vo vyše 90 mestách a obciach Slovenska a čoskoro ju rozšírime do ďalších miest. Ak chcete byť informované medzi prvými, predregistrujte sa tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist... Prajem vám ešte krásny víkend a pripájam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie služby Tesco Potraviny domov. Ďakujem, ste skvelé! 😉 🙂