Ako sa bude nakupovať v budúcnosti?

daska_tesco
17. mar 2014

Milé mamičky, ako by mal podľa vás prebiehať nákup vašich snov? Čo by vám ho spríjemnilo a uľahčilo? Ako budeme nakupovať v roku 2030? Snívajte bez obmedzenia a tri z vás v stredu odmeníme vlhčenými obrúskami Tesco Loves baby 😉

katkas1
17. mar 2014

je uplne jedno ako len aby bolo za co 😎

sirinka
17. mar 2014

Ja dufam, ze sa vratime k poctivym domacim farmarom, cerstvym a kvalitnym potravinam kupenym na lokalnych trhoch....ze potraviny nebudu z vacsej casti umele, ze kvalitne suroviny nebudu nahradzane eckami a umelo vyrabanymi sucastami uz naozajtakmer vsetkeho, ze jogurt bude chutit ako kedysi a sunka bude naozaj z masa....to je moj sen...

rora
17. mar 2014

v 2030? budeme radi ak bude vobec pitna voda 😀 ale ak mam uplne fantazirovat, tak by sa mi pacil akysi "teleport" z obchodu priamo ku mne domov t.j. ziadny osobny nakup,ziadny kurier,usetrene pohonne hmoty (ktore v 2030 dufam este nebudu vycerpane 😝 Do akejsi schrinky by som natukala co si prosim a po chvili otvorim na skrinke dvierka a bude to tam 😎 Alebo nas budu obsluhovat doma osobni roboti tak ako v rozpravke Wall-e a my budeme len sediet na kreslach a kysnút 😀 alebo sa vykasleme uplne na techniku, zoberieme motyky a vidly a pojdeme si stravu zabezpecovat na rolu tak ako pred sto rokmi ;)

zuzulienka03
17. mar 2014

Tak 2030 nie je až tak veľmi ďaleko, predpokladám, že konzumná spoločnosť sa preje a človek bude viac dbať na kvalitu, bude mu záležať na tom, čo je, ako to chutí, či to obsahuje to čo má... verím, že rozhodujúce nebude koľko to stojí (tak ako v dnešnej zlej finančno-hospodárskej situácii), ale rozhodujúca bude kvalita...
Myslím si, že hotovostný styk sa z takých reťazcov ako je napr. Tesco úplne vytratí a bude sa platiť iba bezhotovostne - kartou...

xarra246
17. mar 2014

@daska_tesco Najlepšie by bolo nakupovať telepatiou 🙂 (A teraz vidím, že @rora ma tým nápadom predbehla 🙂 )

najjulinka
17. mar 2014

no natukame si vzory toho čo chceme a tlačiaren nam to vytlači.... priestorovo, farebne, chutovo, vonavo take aké si objedname..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 konzervativci si budu objednavať gulate červene jablká, ale uletená mladež bude požiarať uhorky filaove s príchutou piva 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ako stále , tak starší budu krutiť hlavou "ach ta dnešná mládež".... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

daska_tesco
autor
17. mar 2014

Pekný večer, mamičky, ďakujem a stretneme sa opäť ráno 🙂

halvanka
17. mar 2014

Ano snivat môzeme🙂

tova
18. mar 2014

@najjulinka veru, nebude to tak dlho trvat a bude ako opisujes. prave pred 2tt. som bola u nas v meste pozriet obchod s 3d tlaciarnami, v pc sa nadizajnuje hocico, natiahne plasticke vlakno a uz sa to vyraba. Zacinaju tym vyrabat aj organy (uz zachranili par zivotov) a aj jedlo.

daska_tesco
autor
18. mar 2014

Ďakujem, mamičky a prajem pekný večer, stretneme sa zajtra pri odmeňovaní za príspevky k tejto téme. 🙂

bibuska22
18. mar 2014

Ja by som chcela, aby sa viac dbalo na kvalitu tovaru, aby sme mali viac peňazí a mohli tu kvalitu aj kupovať a pekne krásne chodiť pešo do obchodov okolo pekných zelených parkov a možno aj prostredie v obchoďákoch by mohlo byť "zelené", ale to už trošku "ulietavam" 😀

skerinko
18. mar 2014

Myslím si, že nejak moc nič nezmení. Budú klasické kamenné obchody a myslím, že sa dočkáme viacej akých si donáškových služieb. Aspoň mne by sa to tak páčilo, aby som mala viac času pre svoju rodinu. 🙂 Určite by bolo super, ak by sme sa dočkali skvalitnenia predavaneho tovaru hlavne mäsových výrobkov, ovocia a zeleniny. Len dúfam, že sa mi tento sen nerozplynie a nedočkáme sa v roku 2030 jedla, ktoré bude balené len v nejakých krabičkách vyrobeného ktovie z čoho. 😀

daska_tesco
autor
19. mar 2014

Ahojte mamičky, ďakujem za vaše snívanie o budúcnosti a ako som sľúbila, trom z vás pošlem vlhčené obrúsky Tesco Loves baby: @sirinka, @rora, @bibuska22. Prosím výherkyne, aby mi poslali kontaktné údaje do správy. Krásny deň! 😉

bibuska22
19. mar 2014

Ahojte mamičky, dnes som išla do tesca len tak "zabiť čas" a mali super akcie / v Za/ zelenina za polovicu, šampóny, šunka, syry v akcii, no a nakúpila som z ničoho nič za 17e, ale za super ceny, odporúčam ďalej 😉

daska_tesco
autor
23. mar 2014

Milé mamičky, ďakujem za vaše skvelé zapojenie do fóra Mesiac s Tesco Potraviny domov - službou dovozu potravín a ďalších potrebných vecí pre domácnosť až k dverám bytu: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/
Dnes končíme, ale získala som od vás počas troch marcových týždňov množstvo pozitívnych ohlasov aj nápadov a tipov na zlepšenie, ktoré postupne zapracujeme. Služba aktuálne funguje vo vyše 90 mestách a obciach Slovenska a čoskoro ju rozšírime do ďalších miest. Ak chcete byť informované medzi prvými, predregistrujte sa tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist... Prajem vám ešte krásny víkend a pripájam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie služby Tesco Potraviny domov. Ďakujem, ste skvelé! 😉 🙂