Ako riešite veľké rodinné nákupy?

daska_tesco
4. mar 2014

Ako zvládate veľké rodinné nákupy? Kto vám pomáha nosiť ťažké veci z obchodov? Podeľte sa s nami o skúsenosti s ťažkými nákupmi – či vám pomohli aj cudzí ľudia alebo vám pomáha partner, rodina, priatelia..? Tri z vás odmeníme zajtra ráno vlhčenými obrúskami Tesco loves baby ☺

rakheta
4. mar 2014

zvladame vdaka muzovi a autu :D

jajus28
4. mar 2014

@daska_tesco Ako ich zvladam? Tazko pripadam si ako ovesany tazny kon, pokial konecne zlomim a zapasem maleho do sedacky so mna tecie, a to este nehovorim o tych tonach nakupu v kosiku, ktory treba nahadzat do kufra ☹, za volant si sadam s zotrasenymi rukami, nasrata ( ze opat som to musela zvladnut sama), a dopotena. A pri dome si davam repete, opat maly, milion tasiek pre ktore sa tocim na 5 krat ☹.

angua27
4. mar 2014

auto a ja. ak viem, že potrebujem niečo väčšie ťažšie, snažím sa to kúpiť mimo týždenného nákupu. týždenný nákup samotný zvládam vyniesť z auta do bytu aj sama. občas s vyplazeným jazykom, ale zvládam. zatiaľ sa mi nikdy, nikto cudzí neponúkol na pomoc. 😎

katkas1
4. mar 2014

bud ideme s muzom na aute alebo si zavesim na chrbat ruksat, do ruk igelitky a trepem sa ako somar, a ci pomozu cudzi??no to urcite, kym boli deti mensie, syn v kociku, dcera na peso, ja nakup naspodu v kociku, na chrbte v ruksaku, jednou rukou som tlacila kocik, v druhej drzala dceru, ledva som lapala po dychu a veru sa nikto nenasiel co by mi pomohol, ani len na prechode prechodcov mi nikto nezastal aby som aspon presla

majusqa77
4. mar 2014

manzel 🙂 aj ked obcas sa mu to ani na raz nepodari.. ..ale teraz ked uz budem doma, zacneme vyuzivat tesco donasku az domov 🙂

moni244
4. mar 2014

ja si spisem, co budem varit na cely tyzden, dcerku necham snubencovi a ja idem na nakup, tazke veci do ruksaka, zvysok do 2 velkych tasiek, auto nemame

lucinocka
4. mar 2014

nemam rada velke rodinne nakupy, radsej sa kazdy den prejdem a kupim co treba...z plnej chladnicky mam nervy..radsej zjeme a kupime ako potom vyhadzovat po zaruke

stardust
4. mar 2014

Otazka znie, ako keby sme chodili nakupovat potraviny do velkoskladov a nosili si domov cele palety....vtedy by som mozno potrebovala pomoc, ale na bezny nakup v objeme limitovanom velkostou ulozneho miesta v aute pomoc nepotrebujem, tych par flias a kartonov mlieka si v pohode prelozim z vozika do auta. Navyse, kupujem len tolko, kolko stihneme zjest, lebo vyhadzovanie potravin je proti mojmu presvedceniu.

dada1252
4. mar 2014

Všetko, čo potrebujem si nakúpim u nás na dedine, na veľké nákupy do supermarketov nechodím, a keď už idem tak to len keď mám cestu okolo tak sa zastavíme. Nákupy zvládam aj sama keďže toho toľko nenakupujem naraz. A keď sa stane, že mám veľký nákup tak auto odnesie. Najradšej chodievam vtedy, keď je malá v škôlke a malého mi postráži mama alebo niekto z rodiny. 🙂

bets
4. mar 2014

Najradsej nakupujem sama. Nalozim do auta, z garáže do domu to mám meter. Nápoje v plastovych flasiach nekupujeme, vynimocne, keď má prist navsteva, poslem manzela na nákup nealka, ktory k tomu nakupi este x dalších poloziek, ktoré nepotrebujem 🙂
Keď sme boli v byte, auto som zaparkovala dole v garazi a nakup nechala v aute, manžel keď prisiel to odniesol do bytu.

dejka77
4. mar 2014

Na velky nakup ideme autom. Ked idem len k nam sama s detmi, tak dam nakup do kocika takze sa to da zvladnut.

simca06022011
4. mar 2014

pomaha mi taxikar :P Velky nakup robim jedie stylom, ocko s malou k starkej, ja si upracem a idem na velky nakup (tj totalne plny nakupny kosik)... zavolam taxik, nahadzeme do auta, on mi to pomoze nahadzat do vytahu a ide sa... 🙂

annie6
4. mar 2014

Spiseme si zoznam, pockame kym sa maly vyspi a naje a ideme vsetci spolu nakupovat 😀 samozrejme,z auta vacsinu nosi manzel,ked nieco lahsie aj ja 😉

maribell
4. mar 2014

@daska_tesco my mame auto a na velke rodinne nakupy chodime ako rodina cez vikend ..cize ja, manzel a syn 🙂 .. zvladame to v poode ..horsie by vsak bolo keby nemame auto pretoze byvame 20km od mesta a teperit sa autobusom s kocikom a s taskami plnymi nakupu ..neviem neviem ci by nas to rychlo nepreslo a nezacali by sme nakupovat v nasom dedinskom obchodiku 😀 (aj ked je to tak PODSTATNE drahsie) 😀

katie555
4. mar 2014

tesco internet nakup a dorucenie ...a svaty pokoj..s malou akurat tak par veci ist kupit lebo neznasa obchody 😀 😀 😀 😀

dai
4. mar 2014

@daska_tesco mam tasky od reisenthelu, auto a vytah do garaze🙂 aj velky nakup zvladam v pohode s detmi sama🙂

patrisha2801
4. mar 2014

najviac pomaha auto, takze to nemusim vlacit v rukach, aj ked do vytahu a domov si to poctivo odnosim 🙂 sem tam aj na 2x 🙂

monicm
4. mar 2014

ked boli deti malé,zvládala som to sama.niečo do kočíka,niečo do veľkého ruksaku a niečo do igelitiek.teraz,ked sú už väčší,aj nákupy sú väčšie a tak potrebujem k tomu auto,teda,ak to chcem urobiť na jedenkrát.ak je doma manžel,tak ho "zneužijem" na odvoz,ak nie je,tak hľadám pomoc u bratov.cudzí ľudia mi ešte nikdy nepomohli,ale kamošky ak ma videli,tak tie vždy,ešte že sú také úžasné

sylvial
4. mar 2014

Ja osobne beriem na veľké nákupy so sebou aj malú, ale aj maminu.

slavikuch
4. mar 2014

Rodinne nakupy som vzdy absolvovala s mojimi detmi,nemala som ich kde nechat,manzel v praci,starky daleko..Jedno sediet do kosika,druhy zaveseny 😀 😀 vpredu na kosiku,a mama tlac 🙂 ,ale nastastie uz su obe deticky v skolke,tak praktizujem velke nakupy sama,nakupim,odveziem,vylozim,sice obcas je to aj z vyplazenym jazykom 😵 😵

klincek
4. mar 2014

@daska_tesco tak my chodime na rodinne nakupy naozaj "rodinne".. nie je ina moznost, nemame kde nechat deti. a je na nas asi dost vtipny pohlad, pretoze kazdy dospelak si tlaci svoj maxikos s nakupom a "svojou" dvojickou. vtedy si hovorim, esteze nemame trojicky, to by sme tie kosiky museli zapojit do supravy 😀
ale zvladame to dobre, teda pokial deti nechyti rapel. no nakupuju radi, tak sa snazia posluchat, samozrejme za uplatok 😉

daska_tesco
autor
4. mar 2014

🙂 ďakujem za vaše skúsenosti...škoda, že nie je viacej galantných džentlmenov, ktorí by pomohli ženám s ťažkými nákupmi.

tinkax
4. mar 2014

mne vlaci nakupy tesco domov, neni nic lepsie, neznasam nakupovat potraviny, clovek sa nachodi a unavy, za pol hodku si to tu vklude cez net natukam, netreba nic nosit, startovat auto, motat sa pri regaloch, cakat v rade, ODPORUCAM TESCO Domov 😎

fialkaa
4. mar 2014

Nikdy mi nikto cudzi nepomohol pri velkom nakupe, ked som mala so sebou male dieta. Muzi v produktivnom veku sa zvyknu na zenu mordujucu sa s kocikom pri vstupe ci vychode do obchodu alebo pri nakladani do auta so zaujmom pozerat. Nakupujem bud s kocikom, v ktorom odveziem stredne velky nakup, alebo idem autom, maleho potom vezmem do nosica a nakup vleciem v taskach. Co nevladzem odniest, necham v aute a vynesie to domov muz.

vulka
4. mar 2014

Ja využívam teperenie. Najskôr vyteperím z obchodu vozík aj s nákupom k autu, potom vteperím nákup do kufra a deťom k nohám, potom vyteperím z auta na múrik pred bytovku a nechám to deti strážiť, kým odpracem auto a nakoniec to vyteperím do bytu. Proste teperím. 🙂

klincek
4. mar 2014

@daska_tesco keby len s nakupmi..

s_i_s_a
4. mar 2014

my nakupujeme menšie nákupy každý deň - čerstvé pečivo, ovocie, zelenina ... veľké nákupy robíme pred víkendom. V piatok mi manžel povie: napíš si čo potrebuješ 🙂 a vyrazí do obchodu. Takže ja mám veľké nákupy s donáškou do domu 🙂

najjulinka
4. mar 2014

Ja nakupujem priebežne stále. Lepšie sa nakupuje s kočíkom. Kočík si donesiem až domov, alebo aspon do kočikárne , ale do auta a z auta treba nosiť... 😉
Ja rada nakupujem s deťmi. Lahšie sa ale nakupuje so sólo kočiarom, aj viac sa mi zmestí nákupu a aj sa lahšie hore schodmi potiahne 😉
Mám kupené aj háčiky na tašky, ktoré sa davaju na ručku kočiara.
Prípadne som si v tescu vypýtala kus špagátu, ked som nakupila velke hračky (2 hračkarske dvojičkove kočiare a pod.) a o kočík priviazala... Horšie bolo ked sme pri odchode pípali a SBSkar sa snažil najsť, kde to pípa a ja kočík vyvážený aby sa neprevrátil a ovešaný, naplnený 😀 😉
A posledne (v piatok) som v Tescu kupila dvojkočík 😀 Neplanovane. Mala som sa strtnuť s mamou v meste a šla som s dvoma deťmi v kočíku... Tak mi mamka ponohla až domov.. to sa dobre nakupovalo potom, lebo sme prehodili jedno dieťa do noveho kočiara a obe zadne sedadla v kočíkoch sme mali volné na nakup 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sona_v
4. mar 2014

Na velké nákupy chodím sama a deti nechám manzelovi lebo on nakupovanie nemá rád a aj ked uz ide, nahadze mi do kosika xy nepotrebnych veci-vacsinou prenho-ako napr. energy drinky, sladkosti a slanosti a este musíme stát na" muzskom oddelení"- pri náradí alebo veciach do auta. ..A cudzi mi este nikdy nikto nepomohol ak som mala tazky nakup ...tak vsetko narychlo pri pokladni hadzem do tasiek, vacsinou natrafim na pokladnicku ktora mi vsetko hadze extremnou rychlostou a potom mam tasky kadejako natrepane a vsetko mi vypadáva do kosika a potom pri ukladani do kufra auta av potom zase doma pri vyberaní...ak idu deti, je to sodoma gomora a ja sa kupem vo vlastnej stave pri tom vsetkom...

daska_tesco
autor
4. mar 2014

Milé mamičky, na dnes sa už s vami lúčim, teším sa na vaše ďalšie príspevky a vidíme sa opäť zajtra ráno 🙂 Pekný večer všetkým 🙂