Napíšte, čo vaši malí huncúti naposledy vymysleli pri nakupovaní 🙂 Pošlite aj foto vašich zlatíčiek pri nakupovaní! Najveselší príbeh odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Okrem toho, 3 z vás dostanú vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby 🙂 Súťažiť môžete do zajtra - 18.11.2014 do 9.00 hod. Držíme palce!
Syn je od narodenia "zavisly" na rybach.Jedneho dna sme sa vybrali na nakup do potravin a vzali sme ho so sebou.Medzi prechadzami od peciva k masovym vyrobkom zbadal udenu makrelu....v zivote som nevidela nejake dieta sa hadzat a plakat kvoli udenacovi....mamiiiii ja chceeeem tu rybicku s tymi smutnymi ockami.NO nevedela som ci sa ma zacat skor smiat alebo hnevat....
Moj maly,ked mal nieco cez 2roky nechtiac rozbil flasu detskeho sampanskeho. Nuz,napodobnoval ma,ked som vyberala dzusy-pozerala,citala,vracala na miesto. Tak sme si to zaplatili..
Inak si skor krati cas pei cakani v rade zbieranim spadnutych veci (to uz ma 4,5r.) ,podava kartu a vyklada veci na pult.
A mala byva zatial v kociku pri nakupovani,kedze je iny typ dietata ako syn,no uz som bola s nou aj bez kocika. Tak pomaha nakladat rohliky. A syn ju velmi rad vozi vo voziku.
No v tescu,ked ideme na kavu,tk s avzdy zastavime nachviku aj v detskom oddeleni,tak si idu popozerat hracky.
Ale ja som si raz este v byvalim priri spravila nahanacku a schovavacku v jednim pomedzi vesiaky a regale. Nasi a i predavacky mali "radost".
V zasade nemame problem s dcerkou a nakupovanim potravin. Su dni, kedy si chce sadnut do vozika a naopak, su dni, kedy by iba behala po obchode, co sa nam viackrat vypomstilo. Snazime sa ju nalakat do vozika, bud, aby sa vozila a kyvala ostatnym detom, alebo ked bola mensia, bola v nakupnom voziku a sama si to v nom ,,menezovala". 🙂
Ja mam velmi zhovorcive a nebojacne dieta, takze ja v obchode a vlastne vsade 😀 zazivam vela vtipnych prihod. Ale za vsetky vyberam jednu.
Synator ma 3,5r. Predavacka nam blokovala vylozeny nakup, maly sedel v nakupnom voziku a za kazdu jednu odpipnutu polozku podakoval. Ked predavacka odpipla poslednu tak zahlasil: Dakujem teta, dobre si to zvladla, som na teba pysny! 😀 😀
Ale on vedel pobavit aj ked bol mensi. Tolko nakupoval a nakupoval a nakupoval....az sme si ho nakoniec takto k pokladni priviezli. Tomu sa povie, nakupovat az do bezvedomia! 😀
Náš Dancúlik bol dlho zavislák od dudlíka. Ako dieťatko, o ktoré sa jeho biologická mama nemohla starať a z porodnice šiel do detského domova a do svojho prvého roka veľmi menil svoje prostredie/vystriedal viacero profesionálnych rodín, medzi tým v domove, po nemocniciach / a dudel bol jeho jedinou istotou.
Keď sme sa rozhodli, že už teda dosť /tlačení okolím/ a skúsime sa odučiť od dudla, že už má vek na to, tak sme dudle odniesli zvieratkám, rozlučili sa s nimi.
O pár dní sme šli na nákup do Tesca na Zlaté piesky. Malý nechcel sedieť v kočíku ale držal sa pekne pri vozíku. A viete ako to je pozriete sem, pozriete tam ... zrazu sa otočim a dieťaťa nikde. Začali sme ho hľadať, nikde ho nebolo, šli sme do oddelenia hračiek či nie je tam ... ale kto tam chodí vie že to je veľké Tesco, chytila ma už panika aj muža... tak čo že ideme na informacie nech to vyhlásia a hlada ho aj SBS. Cestou sme sli okolo uličky s dojčenským tovarom ... a tam pekne učupený sedel náš malý pri dudloch, jeden už rozbalil a rozkošnícky ho dudlal a vychutnával si ho ...
Vzali sme papier od dudla a malého a zaplatili dudel pri pokladni ... a počkali si na to kedy bude naozaj zrelý na zanechanie dudla ... aj ked to trvalo ten čas prišiel ... Prikladám foto s dudlom čo si sám nakúpil, vybral si ružový... 😀
moji dvaja sa prekotili s kosom do regala so sladkostami, pokial som krajala chlieb v krajaci...
a to som si myslela, ze v kosi bude bezpecne, ze ich nemoze nijaky divoky jazdec zrazit k zemi alebo ze oni nebudu nikomu zavadzat. 😉
@maznacik007 Aj ja mam Daniela a poznam aj dalsich a vsetko su to riadny betari 😀
Jaaaaj, s mojimi deťmi je radosť chodiť do obchodu nakupovať 😀 . Pár veselých príhod z nákupov:
Boli sme v Tescu, hľadali sme kostým na karneval. Dcéra zbadala motýlie krídla, nasadila si ich a začala sa okolo mňa točiť a predvádzať, či môže byť... A v tom syn hovorí: maminka, ona bude na karnevale tá najkrajšia moľa a určite vyhrá 😀 ! alebo
Boli sme v obchode a asi po pol roku sme tam stretli jednu známu. Ona hovorí malému: Rastieš ako z vody, si každý deň väčší a väčší a malý jej na to: Teta, ty si zase širšia a širšia 😝 ... (no čo už, detská úprimnosť je detská úprimnosť...) alebo
Malý si pýtal v Tescu autíčko na diaľkové ovládanie, ale nechcela som mu ho dovoliť, tak hovorím: Miláčik, pozri, už máme plný košík čo musíme zaplatiť a neostanú nám peniažky na toto auto. A malý hovorí: maminka, tak vráť tie rajčiny a kúp si miesto toho peňaženku a budeme mať aj korunky. Nuž ako ľahko sa podľa detí zarábajú peniažky – stačí kúpiť peňaženku 😉 a ešte jedna
Boli sme na nákupoch a pýtam sa dcéry, čo si dá na raňajky, aby som vedela čo kúpiť. Pýtam sa, budeš vianočku s lekvárikom, alebo si dáme radšej jogurt, či chlebík so šunkou? A ona mi hovorí: maminka, z tohto sú najlepšie asi tie párky. 😀
a takto by som vedela písať a písať, príhod z nákupov máme veľa...
Náš v tom čase 2 a polročný,bol zaťažený na mydlá.vždy sme nejaké museli kúpiť.Neustriehli sme,odbalil ho a ohryzkal z neho.Vysvetľovali sme mu,že to nesmie,pani predavačka si bude myslieť,že v obchode sų myšky,čo všetko hryzú.Pri pokladni pani blokuje a hovorí-to mydlo je poškodené,nevezmete si iné?Synova odpoveď-nie,chceme toto ohryzené od myší.
Bola som nakupovat s maminou, synom a dcerkou. Nakupili sme potraviny a este sme isli do obchodu s oblecenim. Syncek si kupil tricko s Ninja korytnackami a velmi sa z neho tesil. Az tak, ze si ho neniesol v taske, ale iba v ruke, aby sa nanho mohol stale pozerat. Zbehli sme este do vedlajsieho obchodu s oblecenim - pozriet dcerke nieco. Vyberali sme, pozerali, prirovnavali a zrazu synceka nikde! Volali sme nanho, ale nic. Obehli sme obchod a nikde ho nebolo. Tak som vybehla pred obchod, ci nie je vonku, nebodaj ci nebeha po parkovisku. Pozeram doprava, dolava, pred seba aj za seba...proste vsade a zrazu som ho zbadala - vo vyklade 😀 😀 . Stal medzi figurinami a pod bradou si drzal to nove tricko - prilozene na sebe. Nehybal sa, bol akoze figurina, predvadzajuca nove tricko. Strasne som sa zacala smiat a zavolala som pred predajnu aj maminu s dcerou... Neviem, ci si ho niekto z okoloiducich vsimol, ale my sme mali o zabavu postarane na cely den... 😀 😀
🙂 Ja som milovala nakupy potravín s mojim synčekom, ked mal asi 2 roky... Miloval tyčinky, tak vždy vykrikoval na celý obchod : Pičinky, pičinky 🙂 Sa ludia obzerali 😅
Na svojho drobčeka musím dávať vždy veľký pozor v obchode aj keď vždy sedí v košíku... akonáhle z neho spustím pohľad a nedajbože ho nechám odstaveného tak že dočiahne do regála tak mám plný košík vecí, ihneď ponakupuje... Naposledy ako sme boli v tescu tak som si skratila cestu k pokladniam okolo regálov, kde je krmivo pre domácich miláčikov. Môj synátor zbadal štanglu salámy pre psov a vykrikoval na celé tesco mama mňááám, mňááám... Tak sme domov odchádzali aj so salámov aj keď psíka nemáme ešte štastie že u susedov jeden blcháč je 🙂 .... Len preto aby to bolo v košíku 🙂 🙂 🙂
Joj zážitkov je veľa, napr. keď mal drobec vyše roka a bol zvyknutý na cumlík zavesený na retiazke, kam sme mu ho upevňovali vonku, aby mu nespadol. Raz sme cumlík nechali doma, v obchodnom dome sme drobca posadili do košíka, pekne sedkal, tak sme sa venovali vyberaniu nákupu pravdaže sme jedným okom pozerali naňho a raz sme sa akosi na chvíľočku nad čímsi pozabudli, pozrieme naňho a drobček si s chuťou cmúľa kovovú koncovku, ktorá sa zasúva do košíkov. Mal ju v ústach až po retiazku na ktorej bola pripevnená, asi preto mu pripomínala cumlík. Boli to košíky z uskladnenia vonku, koncovka celá zhrdzavená a s obrovským nánosom špiny, keby ste videli s akou chuťou ju cmulikal, no proste delikatesa. Mne vybehli oči až na vrchol hlavy, v mozgu mi prebiehali všetky informácie o baktériach, ktoré sú na takýchto miestach, no panika 🙂 Drobca som pár dní sledovala ako ostriež, nakoniec mu nič nebolo, ale bez dohľadu sme ho už hlavne pri lákadle hojdajúcich sa koncoviek v košíkoch nenechali ani chvíľočku. Takže nakoniec bolo zvyšovanie imunity najvyššieho stupňa, na ktoré si občas pri nákupoch spomenieme 😀
Máme tiež kopec zážitkov z nakupovania s deťmi. Dcérka je dosť zhovorčivá a pri pokladni rada asistuje tetám pokladníčkam pri pípaní tovaru. No pri poslednom nákupe, neviem čo to bolo, ale vykrikovala po celom Tescu "mamaaaa tatoooo kúpme pivooo" A to stále dokola. Na jednej strane to znie zábavne, no na druhej strane mi nebolo všetko jedno, keď sa za nami ľudia otáčali ako keby sme boli nejaký veľký pivári 🙂 A to skutočne pivo kupujeme len občas 😀
Prikladám foto z jedného z našich nákupov 🙂
tak moj syn mal vtedy asi 2 roky , vzdy ked som sa ho spytala co ideme kupit tak vzdy na cely obchod z chuti zakrical pivoooooooooo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 vsetci na mna pozerali ako na blazna matka ozranka 🙂 🙂 🙂 🙂
Naša Saška chodí veľmi rada na nákupy no nebolo to vždy tak...Pamätám si jeden krát ako chcela vykúpiť polovicu obchodu a ked sme jej povedali vyber si jednu vec, hodila sa o zem a robila predstavenie všetkým naokolo - kričala, behala a aj ležala...Bola absolútne odhodlaná odolávať našim milím slovám. Ani neviem ako sa nám ju podarilo ukludniť, zaplatiť to čo sme potrebovali aby sme nemali hladovku, naskákali do auta a frnk domov 😀 Vtedy mala dva roky, teraz má 4 a nakupovanie si užíva ona aj my 🙂 A to je jediný zážitok čo si pamätám, vtedy som mala aj s mužom všelijaké pocity ale teraz sa len usmievame 🙂 Sú to krásne spomienky 🙂 Prikladám jednu fotku našej spajdáčky 🙂
ja mám čerstvý, ale nie z tesca, ale z mäsiarne, moja 22 mesačná dcérka sa oprela rukami o pult a začala vykrikovať mňam, mňam, mňam na klobásy, jaternice a párky, až sa pani zľutovala a dala jej koliesko salámy, ten výkrik radosti museli počuť aj kilometer ďaleko a to isté my urobila aj v iných obchodoch pri klobásach 😀
@evulienkaslx a to bezne nenosi na von topanky? 😕
Milé mamičky, ďakujem za vaše milé príbehy 🙂
Odmenu 20 € poukážku na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby pošleme: @sonia.
Tri z vás dostanú vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby: @gabikas82, @aluxka, @evulienkaslx
Výherkyne, pošlite mi vašu adresu, mobil a e-mail do IP.
Gratulujeme!
Moje deti maju najradsej obchody, v ktorych su tie male nakupne voziky. Minula mali obaja jeden (5r a 1,5r), ale ja som ich musela hladat po celom obchode, aby som mohla niekde nalozit nakup...
Ale horsie je, ze oni potom zacnu samostatne nakupovat... A to samorzejme veci, ktore z nas nik nepotrebuje...
Dcera minula nalozila niekolko deodorantov. No dobre, to by sa dalo. Ale potom chytila krem na zadok pre dospelych, ktori su inkontinentni 😲 😀
Syn nakupuje samorzejme kadejake keksiky a kasicky, ale jemu sa uz da vysvetlit, ze co nam treba a co nie.
Vcera v lekarni sa zase zacali obsluhovat pri tom automate na pitnu vodu 😲 Syn si nalial studenu vodu az po okraj pohara (ja viem, to ma po mne, aj ja skusam vzdy kapilarnu elevaciu 😉 😀), a kym som ja odpila trochu tej vody, aby si to on mohol zobrat, dcera vybrala tri dalsie pohariky... Tak som radsej bezala zaplatit a domov 😉 😀
Par krat sme boli u nas v obchode este s dalsimi detmi a ich mamami, priamo z ihriska. Po prve, deti patricne vyzerali, ale najma, oni sa nadalej spravali ako na ihrisku... Zatial nam este zakaz vstupu do toho obchodu nedali, ale este niekolko takych navstev a bude to 😉 😀
Ale inak je to adrenalinovy sport pre mna, ist sama na nakup s mojimi detmi 😉
Jéééj, ďakujem, veľmi sa teším 🙂 🙂 🙂
@warholette dala si botasky dole a usla , tata fotil 🙂 je to velka sikulda a nezbednica, beha uz od 9.mes. 🙂
Milé mamičky, ďakujem za vaše príspevky, stretneme sa opäť zajtra. Zatiaľ vám posielam E-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie služby Tesco Potraviny domov. Viac o donáškovej službe si môžete prečítať aj tu na Modrom koníku: https://www.modrykonik.sk/blog/pr_clanok/article/tip-pre-mamicky-ako-nakupit-potraviny-z-fahea9/
Pekný večer! 😉
Milé mamičky, dnes týždeň s donáškovou službou Tesco Potraviny domov končí. Ďakujem vám za všetky komentáre a prajem vám nádherné sviatky v kruhu svojich najbližších! Verím, že aj so službou Tesco Potraviny domov získate viac pohody a času na rodinu v predvianočnom zhone 🙂
Všetkým posielam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Ak u vás služba ešte nefunguje, môžete sa predregistrovať a pošleme vám upozorňovací e-mail, keď službu spustíme vo vašej lokalite: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
Krásne a veselé!
my sme s muzom, 5 rocnou a 2 rocnym a ja mesiac pred porodom, boli do noveho domu vyberat svietidla a doplnky do kupelne 😀 dobry napad, jasne ze sme nic nevybrali ale rozbili iba jednu jedinu vec, a v obchode to nastastie brali sportovo, ze ked nas videli, povedali,z e nech to neplatime a odlozime si pre babetko 😉