Aké máte skúsenosti so službou Potraviny domov?

dasa_tesco
3. mar 2014

Mamičky, podeľte sa s nami o vaše skúsenosti so službou dovozu potravín Tesco Potraviny domov. Jednu z vás odmeníme 30 eurovým balíčkom výrobkov pre vaše zlatíčko značky Tesco loves baby a kozmetikou. Súčasťou výhry sú aj plienky podľa vášho výberu. Máte čas do 19. marca 2014. Potom oznámime výherkyňu. Službu ste ešte nevyskúšali? Využite zľavový e-kupón na dovoz zadarmo. Držíme palce 🙂

janamach
3. mar 2014

Dobry den, my vyuzivame tuto sluzbu odkedy sa nam narodila dcerka. Velmi som spokojna a chvalim. Kedze by bolo pre mna dost problematicke chodit na nakupy s babatkom a k tomu este s 2,5 rocnym neposednym syncekom, muz je dost pracovne vytazeny, takze tato sluzba je pre nas ako stvorena. Nestracame nas drahocenny cas behanim pomedzi regale, cakanim v rade pri pokladni alebo vlacenim tazkych tasiek. Dcerka ma uz 8 mesiacov, nakupujeme takto asi kazde dva tyzdne a zatial nebol ziaden problem, nakup nam doviezol mily a ochotny sofer, vzdy v presne dohodnutom case. Potom to uz stacilo len vylozit do chladnicky, ci spajze. Vacsinou si nakup nechavam doviezt pocas poobednajsieho spanku, ked deti spia. Takze sa vobec neoberame o spolocny cas. Som velmi rada, ze Tesco ponuka tuto sluzbu a takto nam pomaha 🙂

erikaka
3. mar 2014

☹ skoda, že tuto službu poskytujete iba v určitých miestach. ja by som to určite využila, ale aj iný ludia v mojom okolí. bývam na dedine, kde v obchode je ten sortiment obmedzený na zopár základných položiek. a kedže máme iba jedno auto ktorým manžel chodí do práce tak si jednoducho nemožem ist na ten nákup do mesta kedy to potrebujem, ale musím čakat za ním, ale napr. mnohokrát ked už idem na nákup tak ma poprosia aj ludia z okolia či im už v meste nenakupim.

najjulinka
3. mar 2014

Ja som dovoz zatial využila len raz. Celkom spokojná, len mi pride množstevné obmedzneie, že len 24kusov z nejakeho tovaru dosť nešťastné. Konkretne tot boli minerálky... Ale tak ak človek býva sám, tak ma inu spotrebu ako ked je domacnosť vacsia... Pri 4 deckách je to super si veci nechať doviezť. Len to obmedzenie počtu balení sa mi nepáči.
Určite ešte niekedy využijeme donášku.

psyxooo
3. mar 2014

ja vyuzivam tuto sluzbu cca raz za mesiac, no pri poslednej objednavke, ked som pouzila podobny kupon na dopravu zdarma /ako vid vyssie/ tam mi sice dopravu odpocitalo, avsak potvrdzovaci mail prisiel bez tejto zlavy a pri dovezeni tovaru som aj musela tych 3,99 eur zaplatit, hoci som kupon mala. Volala som aj na infolinku, kde mi povedali, ze sa mi ozvu a presiel tyzden a nikto mi nezavolal, takze z mojej strany sklamanie.

leanny
3. mar 2014

Službu využívame dlhodobo, kým som pracovala, šetrilo mi to čas, teraz, keď som na materskej je pre mňa takéto nakupovanie oveľa pohodlnejšie. Zatiaľ som nemala jedinú negatívnu skúsenosť ani s tovarom, ani s kuriérmi.

natalieperez
3. mar 2014

Tesco potraviny domov si veľmi pochvaľujem..Využila som ju viackrát, najviac mi pomohla v období tehotenstva, keď ma prepadli tehotenské nevoľnosti a nemala som silu ísť do obchodu. Kuriér mi doniesol všetko rovno pred dvere. Prišli vždy na čas, keď nejaký výrobok nemali, doniesli náhradu, ktorú som vždy odsúhlasila. Veľmi dobrá služba. 🙂

dasa_tesco
autor
3. mar 2014

@psyxooo Mrzí ma, je pravdepodobné, že pri spracovaní Vašej objednávky s E-kupónom prišlo k technickej chybe. ☹ Môžete mi prosím poskytnúť bližšie informácie k nevyriešenej sťažnosti, ako je napr. číslo nákupného zoznamu, e-mail z ktorého bola objednávka a sťažnosť odoslaná? Stačí poslať sem, do osobnej správy, situáciu preverím. Ďakujem 🙂

argyro
3. mar 2014

Veľká spokojnosť, tí mladí muži ktorí tovar rozvážajú sú veľmi príjemní, radosť s nimi spolupracovať. Oceňujem že mi vždy sami pripomenú aký tovar si mám skontrolovať či je v poriadku /zelenina, ovocie, vajíčka/. Spokojnosť aj v prípade náhrad, vidieť že ten zamestnanec, ktorý to balí sa zamýšľa nad tým, ktorá alternatíva by bola najvhodnejšia 🙂 Privítala by som viac možností získať zľavu, napr. nad nejakú sumu nákupu a pod. Takisto viac informácií o tovare, hlavne ingrediencie - aj keď u mnohých výrobkov pribudli, pri niektorých stále chýbajú. Jaj áno, ešte mi v sortimente chýba napr. Popradská káva 🙂

anatalia77
3. mar 2014

Tak ja som vasu sluzbu este nevyuzila,nakolko som nemala dostupne referencie,co sa ale tymto dnom a touto diskusiou meni.
Takze podla doterajsich skusenosti prispievateliek sa niet coho obavat.To som rada.

jarkamartin
3. mar 2014

Ja som túto službu využila zatiaľ len raz. Troška som sa obávala, že aký tovar príde, ale všetko bolo fajn. Šofér bol veľmi milý, spýtal sa či nakupujem prvý krát a tým pádom mi aj všetko povysvetľoval. Upozornil ma na možnosť skontrolovať si tovar a prípadne ho odmietnuť, zvlášť aj pri náhradnom tovare. Mala som manžela doma a aj napriek tomu mi to chcel všetko ponosiť k dverám :D, takže ochota 100%. Ja túto službu odporúčam. Možné "zlepšováky": bolo by fajn napr. pri menšom nákupe (cca 20 eur) dať zľavu z dopravy a využívali by sme to ešte viac 🙂 a super by bola možnosť využívať aj kupóny z vyúčtovania, príp. stravné lístky ;)

cairka
3. mar 2014

@dasa_tesco , radi by sme skúsili, ale nemáme možnosť 😝 Neplánujete (ako spoločnosť) rozšíriť túto službu aj do iných miest, aspoň tam, kde máte hypermarkety?

albao
3. mar 2014

Na 100% moja skusenost. Takisto svokrovci o palicke si nechaju nosit kazdy tyzden velky nakup az k dveram a uz len plnia spajzku. Nosia im to az dozadu, daleko do brany ... proste maximalna spokojnost, este som nepocula zlu skusenost.

daska_tesco
3. mar 2014

@cairka službu Tesco Potraviny domov plánujeme rozšíriť čoskoro o ďalšie lokality. Kam presne dovážame, sa dá zistiť podľa PSČ tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/on-line-ov...

1buldy2
3. mar 2014

ja som sluzbu este nevyuzila, nakolko ked som surne nieco potrebovala estev ten den a aj som ju chcela vyuzit, cely den bol zabukovany a to uz o dvoch rano....

mylittleone
3. mar 2014

Ja som takisto vyuzila tuto sluzbu nakolko mam 2 male deticky a je to velka pomoc nemusiet ich tahat po nakupoch a stracat tym cas ktory mozeme vyuzit inak,lepsie-🙂 a s kuponom na zlavu z dopravy nie je o com rozmyslat najma pri vacsom nakupe...velmi dobra sluzba-🙂

lupape
3. mar 2014

rada by som vašu službu využila ale donášku do miesta môjho bydliska neposkytujete.
každopádne keby sa to rozhodnete zmeniť bola by som rada.

adka22
3. mar 2014

Sluzbu vyuzivame uz od jej vzniku.Sme spokojni, s kvalitou a cerstvostou potravin, prijemnym, ochotnym personalom.Z pohodlia domova si mozem vybrat, co potrebujem, co je je pre mna velke plus.Ak sa nahodou stane, ze objednany tovar prave nemaju, vzdy ponuknu adekvatnu nahradu, ktoru mozete, ale nemusite prijat( zatial sa nam to nikdy nestalo 😉 Na mail chodia rozne zlavy a kupony , takze niekedy je dovoz zdarma,alebo sa nieco odrata z nakupu.Raz sa nam stalo ze nastala chyba a kupon nebol odratany, hned ako sme informovali mailom o chybe,nam boli bola ponuknuta kompenzacia vo forme dalsich dvoch kuponov a samozrejme ospravedlnenie.Takze za nas mozem povedat ,ze iba pozitivna skusenost a mozme tuto sluzbu odporucat 😉

majka2
3. mar 2014

my by sme tiez radi vyskusali mame len maly obchodik a tam len zakladne potraviny ☹

borisko1
3. mar 2014

Vyskúšal som a bol som v celku spokojný.Mám okolo seba síce niekoľko supermarketov, ale takto človek aspoň nenakúpi zbytočnosti. Mäso ale kupujem už asi dva roky jedine cez www.masodomov.sk . Oceňujem najmä osobný prístup, všetko si dohodnem po telefóne- vždy volajú, či nechcete niečo upraviť, nasekať a tak. 🙂

freyjanr
3. mar 2014

@dasa_tesco odkedy ste zaviedli donášku v nitre si pravidelne.objednavam a som maximalne spokojná ;)

freyjanr
3. mar 2014

@dasa_tesco ako sa môžem zapojiť do súťaže?

martina2006
3. mar 2014

Ako funguje to nakupovanie?Dakujem

petulig
3. mar 2014

o tomto som ani len netusila, ale tak ci tak v BB. nedovazate

katuliacik
3. mar 2014

objednavala som vela krat a vzdy prevazili pozitivne skusenosti, ani raz sa nestalo zeby bol kurier neprijemny, spokojnost zarucena, dokonca som nakupila aj akciovy tovar pre krpca a nemusela som sa s tym trepat 🙂

kotatko1232
3. mar 2014

@dasa_tesco mozem vediet preco sa nedovaza do kazdej dediny prri Trnave??

pipinka4
3. mar 2014

U nas v meste sice nefunguje donaska do domu ale bola som raz u kamosky a oni tu sluzbu maju a bola som spokojna.aj cas dorucenia vsetko 🙂 .... Bola som u nej s malou a minuli sa jej servitky na zadocek bolo to urgentbe a boli tu ihned aj so servitkami. Cize u mna spokojnost :D

veverka24
3. mar 2014

Ja som vyuzila cca 2 tyzdne dozadu ked som bola chora a velka spokojnost.. Pani doniesli az ku dveram, tovar v dobrom stave, poukazovali, spytali sa ci vyhovuje a som spokojna.. Akurat na moj vkus privela plastovych tasiek;)

katka116
3. mar 2014

Dobry den, my to vyuzivame od zaciatku a chlapci su zlati, aj ked pribudaju novi, lebo zevraj je na tych miestach velka fluktuacia, ani sa im necudujem, cely den navlacat..

Som spokojna ale musim povedat, ze zelenina a ovocie sa neda s Lidlom porovnat. Sice chlapci z tesca nam to ukazu a vyzeraju mandarinky dobre, na druhy den su mandarinky splesnivene, to iste s paradajkami.

Takze momentalne kombinujeme tesco domov a Lidl

wanda123
3. mar 2014

dobry den, ja som spokojna.. ujovia z tesca - ako ich vola moja mala dcera su az neslovenski prijemni a zdvorili. Mozem pouzit kupon z tejto stranky, aj ked som uz cez tesco domov nakupovala? vdaka

pepedra
3. mar 2014

Tesco potraviny vyuzivame, velka spokojnost, usetri to vela casu a manzel sa namiesto nakupu moze venovat nam 🙂 Tiez mame vybornu skusenost so sofermi/dorucovatelmi. Zatial boli vzdy velmi mili.