Zbierajú vaše detičky niečo?

mata_tesco
7. apr 2014

V minulosti sme zbierali céčka alebo servítky, čo dnes zbierajú vaše detičky? Jedu z vás za príspevok odmením v stredu 9.4.2014 troma balíčkami Disney kartičiek a ovsenou kašou. 🙂

viliama
7. apr 2014

Deti zbierajú drobné plyšové zvieratka.

sissy27
7. apr 2014

zbiera - všetko !! a ja len potajomky vyhadzujem, lebo nehnuteľnosť teda nafukovacia nie je... 😀

titkovamiriam
7. apr 2014

Momentalne zbierame šach Harry Potter-po dvoch rokoch ho už skompletizujeme,občas zbierame jogurtove magnetky,zbierame figurgy z kinderok,hotweels auta,knižnú edídiu traja pátrači Michal zbiera rodokmene psov a Milan ,,slávne ,,kone ,mäsožravé rastliny a samozrejme literatúru okolo toho.ja zbieram recepty,kucharske knihy a časopisy 🙂 .

fideska
7. apr 2014

@mata_tesco Moja dcera zbiera vsetko. Skaldujeme to v roznych krabickach. Ked upratujem, pomaly to vyhadzujem, aby o tom nevedela, ale ona si dobre pamata, kde co ma. Mne da potom zabrat, aby som z toho vykluckovala.A hlavne, ked vidi nejaku akciu v reklame - domino kocky smolkov, a teraz disney karticky. Len aby sme chodili nakupovat do Tesca. A, ked vola so starymi rodicmi, tak prva otazka je, ci pre nu nemaju karticky. Ked mame rovnake tak, mama vymienaj.

doli11
7. apr 2014

Naši chlapci zbierajú drobné plastické postavičky z moderných rozprávok.

fuska
7. apr 2014

Jasne, ze zbieraju. Vselico, ale najradsej spaky na chodniku. 😀

marionetta
7. apr 2014

Syn zbiera kamene (všetky možné tvary,farby,ligotavé....) a dcéra všetko,čo sa dá 🙂

nadhera
7. apr 2014

@marionetta aj u nas sa zbieraju kamene...a potom ich pomaluju ...mensi zbiera auticka-anglicaky, neskutocne mnozstvo mame

hedamaria
7. apr 2014

Syn zbiera všetko, čo sa týka Macka Uška, ale aj Maša a medveď, teda rozpeávkových postavičiek z TV.

m_ij_ka
7. apr 2014

moja dcéra tiež zbiera všetko možné (domino kocky, kamene, plyšáky psov, ), potajme to vyhadzujem lebo je toho už strašne veľa 😀

marionetta
7. apr 2014

@nadhera syn ich zbiera práve preto,že je každý iný,potom ich poumýva a ukladá do krabice,lebo sú krásne,alebo mu niečo pripomínajú...keby ich pomaľujeme,to by bola katastrofa 🙂

lyzzy
7. apr 2014

my zbierame hot wheels auticka 😀

bajka22
7. apr 2014

moji zbierajú encyklopédie - zdedili po ockovi-, autíčka, rôzne, najlepšie so skutočným volantom, ktorým môžu otáčať a nech majú , čo najviac funkcii a zaujímajú ich aj rôzne kamene, štrk, piesok, všetko by doma chceli 😀 ale majú novú zbierku tesco kartičiek a k babine musíme chodiť meniť a babina poctivo zbiera 😀

22renata
7. apr 2014

@bajka22 ahoj náhodou kartičky z tescka nemáš na výmenu čísla 19, 44, 59, 78, 154, 170
hocktoré by potešilo a ja by som mala na výmenu 21, 25, 30, 36, 45, 52, 61, 65, 70, 74, 79, 91 , 92, 98, 104, 115, 119, 123, 129, 151, 156, 164, 168, 173, 177

akrim1311
7. apr 2014

všetko možné čo je farebné a je to na zemi...inú záľubu v zbieraní nemajú.

mata_tesco
autor
7. apr 2014

Ako tak sledujem - mánie detičiek v zbieraní sa až tak od minulosti nelíšia. Stále ostávajú v kurze kamienky, hračky ....No sme radi, že aj Disney kartičky sú pre Vaše detičky zaujímavé 🙂

lucianna1312
7. apr 2014

Moja mala zbiera z hraciek len ponikov a potom ju vediem k tomu, aby zbierala veci, z ktorych sa moze nieco naucit, napr. Domino, pexesa, magnetky a samozrejme Disney karticky z tesca, samozrejme sa MM smeje, ze to zbieram kvoli sebe, ze z toho mam vacsiu radost, ale ked mala vie veci z tych nazbieranych veciciek, tak je hrdy otecko, co vsetko vie jeho dcera a to je pre mna dolezite, aby to malo svoj osoh 😉

bajka22
7. apr 2014

@22renata ahoj, my si nechávame všetky 😉 nemeníme...

gabi1234
7. apr 2014

Maličký krstnýmá celý rad malých autíčiek, môžu byť rovnaké, značkové aj neznačkové, asi mu na tom nezáleží alebo to ešte nerozozná.

kirusik
7. apr 2014

náš malý ešte nezbiera nič, lebo je ešte malinký, ale mamina poctivo zaňho tesco kartičky... normálne mánia :D

tojada
7. apr 2014

Ešte detičky namám, ale poradila by som napr. nejaké krúžky z Tesca rôznych farieb a značiek, príp. nejaký rozprávkový príbeh na kertičkách, ktorý by sa postupne doplňal. Krúžky alebokartičky by sa mohli dávať deťom, ktoré rodičia pochvália za dobré správanie v Tescu pri nákupoch, príp. ako odmena za nákup niektorého tovaru.

dejka77
7. apr 2014

Syn zbiera konariky v parku 🙂 .

mata_tesco
autor
7. apr 2014

@tojada velmi pekne ďakujeme za nápady a inšpiráciu 🙂 Možno z toho niečo v budúcnosti využijeme.

mata_tesco
autor
7. apr 2014

@dejka77 Pokiaľ sú to len konáriky, je to dobré. 😀 Zaujímavejšie to bude potom, keď to obohatí aj o zvieratká na konárikoch 😀

lucyeszh
7. apr 2014

Občas si pripadám ako malé dieťa :D ako malá som zbierala obrázky rôzne bol to lepený trhací blok s hárkami mala som ich veľa aby som mohla čo najviac vymeniť, menili sme v škôlke ešte aj na základnej tak isto som zbierala dopisové papiere, pohľadnice rôzne (tie ešte mám ak by mal niekto záujem predám určite sa nejako dohodneme zavadzia mi to v skrini) neskôr prišli plagáty spevákov speváčok hercov filmov . Zbierala som aj Šmolko domino kocky bavila ma výmena a tak isto som zbierala kartičky Disney aj som veľa vyme

mata_tesco
autor
7. apr 2014

Milé mamičky, prajem vám krásny večer s rodinkou a stretneme sa opäť zajtra 🙂

polarka1
8. apr 2014

Moja dcérka je momentálne maniak do poníkov a koníkov. Neurobí jej radosť čokoládka alebo nejaká sladkosť ale koník. Všetci známy už o tejto jej mánii vedia, a tak aj vďaka nim má už celkom slušnú zbierku. No a samozrejme nemôže chýbať ani veľký hojdací, toľko krát som ho už chcela odložiť do pivnice ale malá nedovolí. Čo už 🙂

mata_tesco
autor
8. apr 2014

@polarka1 nádherné 🙂

jezkomanka
8. apr 2014

nasa zbiera kinder vajicka 🙂 cokoladu neje, chce iba otvarat a rozbalovat vajicka