VEĽKÁ RAŇAJKOVÁ SÚŤAŽ 2: Chcete vyhrať plný Disney album s Tescom?

mata_tesco
7. apr 2014

Milé mamičky, pošlite nám fotku obloženého raňajkového chlebíka, ktorý ste pripravili pre vaše malé zlatíčka. Tri najkreatívnejšie dielka odmeníme 16. apríla 2014 Disney albumom so všetkými 180 kartičkami na hranie a učenie angličtiny pre detičky. Som zvedavá na vaše nápady 🙂

titkovamiriam
7. apr 2014

U nás sa chlebíky robia často tak ako aj nátierky,okrem klasika chlebíkov deti majú radi aj obloženu plnenú papriku ,no a ked sa nás zíde dosť robím huseničky-pospájaná veka nátierkami,obložena údeninami a zeleninou 🙂

mariosmykal
7. apr 2014

Pre inšpiráciu posielam nesúťažnú fotografiu raňajkového chlebíka od mamičky Mišky Králikovej 🙂 Viac jej receptov nájdete na http://www.tesco.sk/hravo-a-zdravo/

gabka75
7. apr 2014
aduskatt
7. apr 2014

snad nevadi roztek miesto chlebika - taketo ranajky uz nerobievam, lebo chalanisko je velky, ale ked bol malicky, potesilo🙂

mery333
7. apr 2014

Som mamou dvoch detí a popri ich starostlivosti mi na prípravu zložitých jedál neostáva čas. Na internete som objavila zábavné fotografie naaranžovaných jedál, ktoré vytvárajú na tanieri príťažlivý, chutno vyzerajúci obrázok. A deťom jedia hlavne očká, takže majú u nás veľký úspech (a nielen u detí 🙂)) Je to zaujímavý nápad ako spraviť deťom chuť do jedla. 🙂 🙂 🙂

gabikas82
8. apr 2014

Takéto raňajky nám robí náš tatino 🙂 Chlebík s vajíčkom a párkou. Síce nie najzdravšie, ale občas sa to môže 😝

vrtulnik
8. apr 2014

Môjho malého vždy poteší keď si na raňajky nájde na tanieriku napríklad toto Čudo Judo ako to on nazýva 😀 .

majavv
8. apr 2014

naše formulove rožky

skerinko
9. apr 2014

U nás sú raňajky vždy veľmi veľký boj. Tak som to skúšala rôzne. Úplne na začiatku som použila formičky na pečenie medovníkov a vykrajovala som chlebíky. Postupne som začala pridávať zeleninku, syr, salámky. No a teraz už aj malá pomáha pri príprave svojho chlebíka

majka22
9. apr 2014

Keďže idú Veľkonočné sviatky, tak niečo na aktuálnu tému 🙂

janulabj
10. apr 2014

chlebík 😉

nataliahen
15. apr 2014

Takto sa tešíme na slanú tortičku 🙂

mata_tesco
autor
16. apr 2014

Milé mamičky, ďakujem za krásne inšpirácie a skvelé fotky 🙂 Ako som sľúbila, dnes súťaž ukončujem a plné Disney albumy so všetkými kartičkami pošlem trom z vás za pekné príspevky: @merry333, @skerinko , @majka22 . Gratulujem a čakám na adresy výherkýň v IP 🙂 Krásny dník!!!! 😉

nataliahen
16. apr 2014

Gratulujem mamičkám ktoré vyhrali 🙂 aj my sme tajne dúfali no nepodarilo sa ☹ dcérku strašne baví angličtina a to má len 5 rokov.

mata_tesco
autor
16. apr 2014

Krásny večer, mamičky 🙂 Stretneme sa opäť zajtra 🙂

mata_tesco
autor
21. apr 2014

Milé mamičky, v mene celého Tesco marketingového tímu Vám ďakujem za vaše otázky, príspevky a nápady počas apríla pridané do fóra Mesiac s Tesco Hravo a zdravo. Boli veľmi inšpiratívne aj kreatívne 🙂 Som fakt rada, že sa vám zberateľský program Disney kartičiek tak zapáčil a má tisícky fanúšičiek.
Len pre info - kartičky do albumu môžete zbierať za každý 10 eurový nákup v predajniach Tesco ešte do konca apríla. Ak si chcete kartičky vymeniť s inými mamičkami, môžete vyskúšať niektorú z rozprávkových búrz v predajniach Tesco. Pripájam link na rozpis termínov búrz kartičiek: http://www.rozpravkovetesco.sk/karticky/

Určite ste si všimli, že v balíčku kartičiek je aj kupónik na registráciu vašej základnej školy do špeciálnej súťaže Školmánia: http://www.rozpravkovetesco.sk/skolmania/
Dve školy s najviac zaregistrovanými kódmi celkovo a s najväčším počtom kódov v prepočte na žiaka vyhrajú športový deň a výlet. Školy môžete registrovať až do 7. mája 2014.

Fórum na Modrom koníku Tesco Hravo a zdravo vrátane výmennej burzy, diskusií a Fotoblogu bude dnes večer ukončené. Všetky výhry vám pošleme najneskôr do konca apríla.

Držím Vám palce pri zbieraní kartičiek aj pri vymýšľaní zdravých a hravých receptov pre vašich najbližších. Možno vás inšpirujú niektoré recepty tipy od mamičky Mišky Králikovej: http://www.tesco.sk/hravo-a-zdravo/

Prajem Vám ešte krásne sviatky a pokojný štart do nového týždňa. Verím, že sa vám fórum Tesco Hravo a zdravo páčilo a bolo pre vás aj užitočné 🙂

Ďakujem 🙂
Maťa
Tesco