Aké kreslené rozprávky najradšej pozeráte vy? Videli ste niektorú aj viackrát? Kedy si najradšej púšťate rozprávky na DVD? 🙂 Jednu z vás za príspevok v pondelok 14. apríla 2014 odmením tromi balíčkami Disney kartičiek a ovsenou kašou.
ja mam najradsej Macka Pooh a Tigrov pribeh, Medvedie srdce a najnovsie aj Ladove kralovstvo 🙂 vsetky kreslene disneyovky mame aj na DVD, takze som kazdu videla niekolko krat 😀
Velmi sa mi páčia moderné kreslené rozprávky ale len tie kde su postavičky kreslené tak pekne... že aj dieťa ma potom pekné sny ked vidí také niečo... 🙂 a z rozpravok môjho detstva si rada pozriem Kubko a Maťko... tá ma vie vždy tak pozitívne naladiť :D
Deti majú najrasšej macka Uška - z kreslených rozprávok sa veľa naučili, potom macka Pooh a jeho kamarátov, ďalej Mašu a medveďa, včielku Maju, Bambulku.
Ja mám veľmi rada "Hľadá sa Nemo" . Videla som to už asi tisíckrát. Keď to bola novinka som opatrovala jedno dievčatko, ktoré to kukalo takmer denne, následne sme mali podobné obdobie s väčšou dcérkou a o pár rokov aj s menšou 😀 Aj napriek tomu, že už to poznám naspamäť, sa viem stále zasmiať na niektorých hláškach a veľmi sa mi páči reálnosť správania hlavných hrdinov. Nemova spurnosť a súbežne láska k otcovi, Marlinova tvrdohlavosť a ochranárske správanie , nechuť priznať si, že synátor rastie a je stále rozumnejší a šikovnejší. No a Dory je polepetko, ako moje dcérka menšia, teda ako ona povie, tak Pomýlitko 😝
Disney rozprávky tiež poznáme, ale žiadna ma tak neoslovila, ako toto. Možno preto, že som nemala príležitosť to vidieť toľkokrát a urobiť kompletný psychologický rozbor hlavných hrdinov 😀
u nas je to rodinka uzasnych,auta,hrdinovia hotwels,Artur,Klub Micky mousa a mnoho dalsich...
radi mame klasiky- "Tom a Jerry" alebo "No pockaj zajac" (take kratke 10minutove rozpravocky) ale raz za cas pustime aj dlsie rozpravky, vacsinou z dielne walt disney. Ja mam rada "Doba ladova"- tu som videla niekolko krat a synovi sa aktualne velmi pacia "Medvedi bratia". Su to krasne pribehy a velmi pekne spracovane. Nemame radi (ani ja ani moj syn) niektore nove moderne spracovane animovane rozpravky, kde pravazuju bitky a nasilie.
nam sa pacia MONSTERS 🙂 1 aj 2, Gumkaci a Scooby Doo
@monicm mám to podobne 😉
ja najradšej pozerám Disney rozprávky, už od detstva. Som šťastná, že aj moje deti 🙂 ich majú radi .Teraz je u mňa v kurze 🙂 Ľadové kráľovstvo , ktoré sme si doniesli minulý týždeň z Tesca 🙂 🙂, príbeh krásny, hudba úžasná ...Najradšej pozerám rozprávky v sobotu a v nedeľu ráno s mojimi deťmi, to mi ostalo z detstva, alebo keď vonku sneží 🙂 . Milujem keď moje deti so mnou prežívajú rozprávkové príbehy 🙂 🙂 , akoby som bola zase malou slečnou 🙂 😉
@katarinka26 ešte Ľadové kráľovstvo a zbierka môže byť kompletná 😀
@mata_tesco uz mame , len tym ze je strcene v dvd sme na neho zabudli 🙂
šmolkov,
Krásny víkend, mamičky! Stretneme sa opäť v pondelok 🙂 Verím, že budete mať čas pozrieť si aj nejakú peknú rozprávku...
z mojich detskych cias Vcielka Maja. Nedavno som po velmi dlhej dobe videla jednu cast na ceskom programe, odstavila som kvoli nej celu domacnost 😀 Z hranych rozpravok jednoznacne Popoluska,videna hadam uz stokrat
tak ja mam velmi rada rozpravky, vela si ich citame a rada ich pozeram aj s drobcom... velmi rada mam rozpravky ktore som pozerala ako dieta - Krtka, Matko a Kubko, Lolek a Bolek, Tom a Jerry... a z tych novsich Ovecku Shaun, Timmy, Masa a medved... a tiez si vzdy velmi rada pozriem Popolusku, Shreka a Dobu ladovu... ale to este sama, pretoze drobca to este nebavi... 🙂
Milé mamičky, ďakujem za vaše milé komentáre. Zatiaľ vyhrávajú asi kreslené rozprávky 😉 Odmenu tri balíčky Disney kartičiek a ovsenú kašu pošlem za príspevok: @katarinka26 . Výherkyňa, prosím,pošli mi adresu do IP. Krásny dník 🙂
@mata_tesco jeeeeeeeeeeeej dakujem 🙂
Krásny večer, mamičky! Ešte máte dva dni na zapojenie sa do Velkých súťaži tu na fóre Hravo a zdravo o plné Disney albumy s kartičkami:
https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-tesco-hravo-a-zdravo/velka-maskova-sutaz-1-chcete-vyhrat-plny-disney-album-s-tescom/
alebo
Najradsej pozeram Popolusku, tu som videla vela vela krat... Kedze mame doma este len 16 mesacne babatko... tak doma pozerame rozpravky typu Mickey clubhouse, Mio Mao, Igloo Gloo...Len keby mi niekto povedal, preco tie deti chcu stale dookola pozerat jedno a to iste... a ostatne nie, lebo oni chcu to co sa im paci... a ani po milion prvy krat sa im to nezunuje... a smeju sa na tom akoby to videli prvy krat... :D na youtube ma velmi rad tuto pesnicku The Wheels On The Bus Go Round And Round prikladam link
https://www.youtube.com/watch?v=dLwyUAWbI34 Kedze este nerozprava len blaboce... spieva si popri tejto anglickej pesnicke ba ba ba... 🙂
Ale casom sa rozpravat nauci a zaspieva mi ju... No kazdopadne uz sa tesim aj na obdobie, ked bude starsi a budeme pozerat rozpravky... Ved doma mam uz nakupenych cca 150 DVD-ciek rozpravok... ako napr. Popoluska, Aladin, Kniha Dzungli, Pat a Mat, Auta, Smolkovia, Tom a Jerry... tiez musim priznat, ze rozpravky Tom a Jerry su uzasne, tie by som mohla pozerat od rana do vecera... Len rozmyslam... kedy to stihneme vsetko popozerat tolko DVD-ciek... ked uz mam tolko aktivit pre neho povymyslanych... cez tvorbu, sport, ... A samozrejme, sa velmi tesim aj na spolocne hry s domino kockami a kartickami. Jedine co ho budem stranit a drzat pri uzde od pc... a kupim mu aj Cecka, nech vie, co bola kedysi nasa mania... a zozeniem aj hlinene gulicky... tie sklenene to nie je ono :D
Moje deti maju tych hrdinov oblubenych dost by som povedala, teraz nejdem vymenovavat vsetky DVD, ale len tie co ich naozaj zaujali....od tych novych ako napr. Ladove kralovstvo, ci Oblacno miestami farisky 2, su to cele serie ako napr. vsetky diely Monster High, Shrek, Doba ladova, Batman (x dielov), Kung Fu Panda 1,2 a male epizodky, Lovecka sezona 1-3, Madagaskar, Zvonliky, Toy story, Sonic X
potom Atlantida 1,2, Auta 1,2 Balto 1,2,3, zaujimavu kreslenu "multi kutli" Azur a Asmar, "pozosivany psik" Frankeweenie, Gnomeo a Julia, Hore (up), (slon) Horton, Hotel Transylvania, Koralina s svet za tajomnymi dverami, Kralovstvo lesnych strazcov, Legenda o sovich strazcoch, Lilo a Stitch, "ekologicky" Lorax, Lovci drakov, "samanske" Medvedie srdce (Brother Bear), Modry slon, Muminci, Na vlasku, Norman a duchovia, Planeta 51, Planeta pokladov, Pocahontas, Posledny jednorozec, Pribeh o zufalcekovi, Pribehy zo Zememoria, Princ egyptsky, Princezna slnka, Ratatouille, Rango, Raubir Ralf (Wreck it Ralph), Rebelka, Rio, Roboti, Sindibad, Tajomstvo Dracej hory, Uzasnaci, Vladarova nova tvar, Winx Club, Korytnacky Ninja (tie nove film TMNT), Nosacik....
japonske animaky uplne miluju a ja s nimi, su take spravne uletene: Cesta do Fantazie, Kralovstvo maciek, Totoro, Carodejka Kiki, Zamek v oblacich, Ponyo, Vlcie deti, princezna Mononoke
potom aj ceske veci ako Kozi pribeh, Kozi pribeh se syrem, Ctyrlistek, maxipes Fik
maju radi aj vela hranych veci, ale kedze dotaz je na kreslene tak toto je asi tak gro, urcite som nejake aj oblubene vynechala
2,5 ročná dcérka PAT a MAT ( volá ich pato mato) , krtka a Dorotku , ale ona ma u každého obľúbené len jednu cast , tak ked skončí uz volá z izby " mama toncilo" a ideme repeat 😀
A my dospelaci Slepači úlet , dokonca hefty slepky Ginger ( mimochodom volame tak našu susedu 😅 ) používame bežne doma a všetci vieme o com je reč , horšie je to s navstevami 🙂
@tinach Ešte horšie, alebo krajšie bude, keď sa dcérka prekecne pred susedkou 😀 Potom už len dúfať, že pani suseda nepozná rozprávku 😀
Tangled a Ariel 🙂 moje lááááásky .. krásna je aj Sophia The First a príbehom ma zaujala Rebelka - Merida. Tie pozerávame dookola 😀 😀 😀
Mamičky, len pripomínam, že zajtra sa vyhodnocujeme dve Veľké súťaže na fóre Tesco Hravo a zdravo o plné Disney albumy s komplet kartičkami 😉 Ešte sa môžete zapojiť tu:
a
Milé mamičky, v mene celého Tesco marketingového tímu Vám ďakujem za vaše otázky, príspevky a nápady počas apríla pridané do fóra Mesiac s Tesco Hravo a zdravo. Boli veľmi inšpiratívne aj kreatívne 🙂 Som fakt rada, že sa vám zberateľský program Disney kartičiek tak zapáčil a má tisícky fanúšičiek.
Len pre info - kartičky do albumu môžete zbierať za každý 10 eurový nákup v predajniach Tesco ešte do konca apríla. Ak si chcete kartičky vymeniť s inými mamičkami, môžete vyskúšať niektorú z rozprávkových búrz v predajniach Tesco. Pripájam link na rozpis termínov búrz kartičiek: http://www.rozpravkovetesco.sk/karticky/
Určite ste si všimli, že v balíčku kartičiek je aj kupónik na registráciu vašej základnej školy do špeciálnej súťaže Školmánia: http://www.rozpravkovetesco.sk/skolmania/
Dve školy s najviac zaregistrovanými kódmi celkovo a s najväčším počtom kódov v prepočte na žiaka vyhrajú športový deň a výlet. Školy môžete registrovať až do 7. mája 2014.
Fórum na Modrom koníku Tesco Hravo a zdravo vrátane výmennej burzy, diskusií a Fotoblogu bude dnes večer ukončené. Všetky výhry vám pošleme najneskôr do konca apríla.
Držím Vám palce pri zbieraní kartičiek aj pri vymýšľaní zdravých a hravých receptov pre vašich najbližších. Možno vás inšpirujú niektoré recepty tipy od mamičky Mišky Králikovej: http://www.tesco.sk/hravo-a-zdravo/
Prajem Vám ešte krásne sviatky a pokojný štart do nového týždňa. Verím, že sa vám fórum Tesco Hravo a zdravo páčilo a bolo pre vás aj užitočné 😉
Ďakujem 🙂
Maťa
Tesco
ja milujem kreslené rozprávky,ked sa chcem odreagovať,som doma sama a nik "neotravuje",tak si nejakú pustím,nakoľko mám doma len chalanov,tak si rada vychutnám dievčenské rozprávky ako barbie,popoluška a pod............a či som niektoré videla viackrát?jasné že hej,ja som asi každú rozprávku videla minimálne dvakrát. 😀 😀 😀