Počas júnových víkendov bude Tesco v šiestich mestách Slovenska organizovať charitatívny nesúťažný Beh pre život – príjemné doobedie pre celú rodinu. Detičky si môžu odbehnúť malý detský beh a rodičia môžu prebehnúť alebo prejsť 4 km trasu v centrách miest. Na účastníkov čaká tričko, občerstvenie, v cieli medaila a bohatý zábavný program. Všetky vyzbierané peniaze pôjdu na projekt Slovenskej nadácie srdca – vzdelávanie žiačikov o potrebe športovania pre zdravé srdiečko. Ako si ideálny deň s rodinou predstavujete vy? Aké aktivity by vás bavili? Jednu z vás za príspevok odmením troma balíčkami Disney kartičiek a ovsenou kašou zajtra - v piatok 11.4.2014 🙂
Idealny den s rodinou je ten ze sme spolu, mame na seba dostatok casu a robime aktivitu/y ktore bavia vsetkych, najlepsie ked mozu byt pri tom vsetci co najviac este vo vzajomnej interakcii.
Pre kazdeho to znamena nieco ine, ci uz pekny vylet pri ktorom dosahujeme nejaky ciel ci uz vrch, hrad, alebo aj spotrove hry v prirode ci opekacka, citanie si doma nahlas ked prsi, blbnutie sa v aquaparku...
Pre nás je ideálny deň s rodinou, keď je tatko doma, sme všetci spolu, máme konečne čas nielen sa vyspať (deti) ale aj porozprávať (všetci). Bohužiaľ je málo takých dní. Vtedy zvyčajne vyrazíme do prírody na výlet, do mesta na nejaké podujatie (Bibiana, divadlo, múzeum, outdoor aktivity) a aj na návštevy príbuzných. Manžel sa snaží synom vtedy čo najviac venovať, tak si aj ja môžem chvíľu vydýchnuť... čo si teda užívame všetci, dokonca aj najmenší sysliačik. Tesco charitatívne behy sledujeme už roky, možno sa tento rok zapojí minimálne Jergi s najlepším kamošom Kikom. Tak sa snáď uvidíme. 😉
ideálny deň s rodinou, je každý deň, keď si pracovne vyťažený manžel nájde na nás čas, a aj keď je krásne počasie, ideme s manželom a synom na prechádzku do parku, na detské ihrisko, na zmrzlinu a vidíme, že malému aj maličkosť, ako zbieranie kamienkov na ihrisku spôsobí veľkú radosť a vidieť hlavne, ako sa manžel dokáže hrať na pieskovisku so svojím 16 mesačným synom.
@syslica Máš to pekne zorganizované. 🙂 Informácie o tohtoročnom Behu pre život nájdeš aj na web stránke : http://www.behprezivot.sk . Krásne zážitky !
@mata_tesco Vďaka. Jergi s Kikom chceli ísť už na Bratislavský maratón (teda detské behy 🙂 ), ktorý bol teraz, akurát ich tam nemal kto dopraviť (tatkovia boli preč, resp. v práci). Ale aj my tu máme takú lokálnu obdobu bežeckej súťaže, volá sa Mariatálsky štvanec. 😉
ideálny deň pre nás je taký, keď je doma tatino, ktorý je kvôli práci málo doma a má málo času na deti... keď sa spolu venujeme deťom a aktivitám a hrám, ktoré nás bavia... keď spolu ideme von na prechádzku, alebo na nejaké podujatie, ktoré baví aj deti (teda aspoň staršiu 🙂 ), do prírody, na návštevu 🙂 ideálny deň je vtedy, keď sa tatino venuje deťom a naháňa sa s nimi vonku na tráve a ja ich môžem z diaľky pozorovať 🙂
rano sa zobudit v tichu, a bez detskeho placu stravit cely den. idealne na vlastnom dvore presadzanim kvetov v spolocnosti mojej mamy, kym sa deti budu hrat same a nebudu sa kazdych 10 minut hasterit. potom si dat na terase kavu a vecer s kamaratmi opekat 🙂
Idealny den s rodinou? Kazdy jeden vikend ked sme vsetci 3 spolu, vzdy nieco vymyslime aby nam bolo dobre a v nedelu nam je luto ze uz to je za nami 😉
@klincek Zbožné želanie asi mnohých matiek 😀 ale jedna moja kamarátka mi minule hovorila : " Celé dni túžim po chvíľke ticha, že ma nikto nebude otravovať žabo-myšími hádkami, proste budem mať aspoň dve hodinky pre SEBA - minule bol mažel so synom na hokejovom turnaji, dcéru mi zobrala kamoška a ja som sa ocitla sama doma a nevedela som čo mám robiť. " Chodila ako lev v klietke po byte a ten "tradičný zhon" jej chýbal. 🙂 Ale aj tie dve hodinky ticha jej pomohli 😀
Tak ja mam už veľké deti,staršie viac menej samostatné tak maxim času trávime ako rodičia s najmladším synom.naše aktivity sú rozne,od navštev muzei,rôznych akcii až po kiná,či navštevy kamaratov.A práve tie nevštevy navzajom sa nám pačia najviac-niaka ta grilovacka,alebo guláš,deti sa vyhrajú,rodičia vykecajú.Nás poteší ísť pre neho do školy a spoločne vybehnúť na zmrzku či do cukrárne.No a potom su to samozrejme rozne spoločne hry-či už stavebnice,spoločenské alebo vzdelávacie 🙂 .
@mata_tesco no je to cudny pocit, ked je doma bezne rusno a zrazu ticho..ale ja by som si to veru uzila 😅
ideálny deň s rodinou je pre nás každý deň keď tatino nejde do práce (čiže zväčša víkend), keď sa spolu ráno všetci traja "maznáme a šteklíme" v posteli, hráme sa spolu a potom sa vyberieme na výlet do miest, kde sme ešte neboli - samozrejme pod taktovkou "nášho kapitána", ktorý si vyberie či ideme pozrieť zvieratká, hrad, vláčiky, do lesa, alebo na nové "neprebádané" detské ihrisko niekam do prírody a pod. 🙂
ideálny deň s rodinou?byť spolu bez nervov,stresov a je úplne jedno kde.či už na horách, v bazéne,alebo na dvore či ihrisku.hlavne,aby bol s nami manžel,nakoľko pracuje na týždňovky
S manželom pri mori! Najlepšie karibik ale aj chorvátsko je fajn!
idealny den s rodinou 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 no u nas je najkrajsi pobyt na chate, kde si spolu vsetci zahrame futbal, vysantime sa v bazene, prejde ma sa po lese, vymyslime rozne sutaze, ako podliezanie dreva , polozeneho na kybloch pri mojej postave, usmev u vsetkych na tvari 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 vecernsa opekacne, hranie spolocenskych hier 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tento rok to vymiename za more , ideme vsetci 7 od najstarsieho syna 20 rocneho az po 2 rocnu najmensiu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ideálny je keď sme všetci spolu a vládne pohoda, je jedno kde a čo robíme 😉 napr. minulú sobotu sme spolu navarili obed, chlapci skočili na nákup, poobede sme vyrazili na ryby - chlapci chytali ryby, mama bronz a ako bonus sa večer syn konečne odhodlal vyskúšať bicykel bez pomocných koliesok - posadil sa iššieeell. Takže radosť preveliká, akurát sme ho nemohli dostať domov. A večer úplne k.o. pred TV a pekný deň za nami.
Ideálny deň s rodinou by bol, ak by sme išli všetci spolu napr. na lyžovačku, keď je tepľúčko, slniečko svieti a sneh je ešte v dobrom stave a večer by sme sa išli okúpať do termálnych bazenov, alebo postačí aj vystriet deku na lúku, zobrať hry a celý deň sa prehrať a rozprávať 😉 a k tomu kôš plný dobrého jedla z tesca 😀 krásny deň prajem!
Hneď je ten upršaný deň krajší, keď si môžme takto snívať 🙂
ja si predstavujem, ze cela rodina vypadne na cely den prec a ja si vylozim nohy, pojdem na prechadzku so psom a vyspiiiim saaa!
az moc idealne.... 😀
ideálny den s rodinou je aspon jeden bez rodiny.... snad vsetci pochopia prečo....
@jabadba Snáď nie! 🙂 Ale aspoň máme vysnívaný deň a možno, keď raz nastane, môžme byť pripravené 😀 a užiť si ho naplno 😀
Ja sa teším na prvú túru z detmi 🙂
@mata_tesco no...nic extra si nepredstavujem a ani nic extra nepotrebujem 🙂
staci mi kazdodenne "povinnosti"zvladat spolocne...od spolocnych ranajok,cez spolocne upratovanie,varenie,praca v zahradke,oddych pri grile poobede,vecer...alebo spolocne tury,vylety,kupanie...ci len take "vybehnutie"na huby,kt.malokedy najdeme,lebo nahaname nasho spunta 😀,kt.objavuje a obdivuje prave tie najnebezpecnejsie veci 😀
skratka,moj-nas idealny den je byt spolu-zdravi a stastni- a je uplne jedno kde 😉
Idealny den s rodinou by bol hlavne vtedy keby naš tatino nemusel byť tak dlho preč kôli práci...vtedy by sme si to hádam vychtnali všetci .. a stačil by len výlet do prírody a nejaka opekačka 😉
@mata_tesco Moj idealny den - nic specialne si nepredstavujem a ani nechcem . Som stastna, ze sme vsetci spolu, ze mame 2 krasne dcerky, ze manzel sa snazi vo vsetkom mi pomoct, volny cas sa snazime co najviac travit spolu. A hlavne sme zdravi - co si clovek moze viacej priat? Ved ma vsetko.
idealny den je ked mala nevrieska a nehadze sa o zem :D takych dni je zalostne malo :D
Ach, toľko príjemných aktivít ste napísali - stačí si ich prečítať a hneď mám vylepšenú náladu! Ďakujem za príspevky a odmenu tri balíčky Disney kartičiek a ovsenú kašu pošlem: @alcahelca Prajem krásny dník a možno sa stretneme v júni na Behu pre život - dopoludní s programom pre celú rodinu: www.behprezivot.sk
@mata_tesco To naozaj ? Ďakujem krááááááááásne moc ! 🙂
náš drobec je este maly na nejaké extra aktivity, takze super den s rodinou si predstavujem, ze mam navarene, upratane, aby som myslienkami nebola inde, ze musim este to a hento. Vsetci traja napriklad na na prechadzke a trebars na nejakom mini výletiku do mesta, kedže žijeme na dedine, spojený s menšími nakupmi a den zavrsený návštevou starých rodičov. A chceme veeeelmi vyhrat 😀, dnes mame 9 mesiacov, takze mini darcek by potesil 😉