Vedeli ste, že v zberateľskom programe Disney v Tescu si môžete zakúpiť k albumu s kartičkami aj CDčko s anglickými piesňami za 1 euro? Páčia sa takéto detské pesničky vašim deťom? Aké anglické pesničky vedia spievať naspamäť? Jednu z vás za príspevok odmením v utorok 8.apríla tromi balíčkami Disney kartičiek a ovsenou kašou.
u nás ide "Go away big green monster" a vôbec všetky pesničky zo supersimplesongs.
Tak moj maly skoro 2 rocny dookola pocuva Spievankovo 4 🙂 uz sa mu daria aj neake tie anglicke slovicka zapojit do pesniciek 🙂 mozno ma o par tyzdnov prekvapi aj celou pesnickou 🙂 som rada,ze ho to bavi, predsalen sa na neho nieco nalepi 🙂
Ešte zatiaľ nespieva má len 16 mesiacov, ale veľmi rád počúva pesničky
Wheels on the bus!!!! Aj 20x za sebou!
u nas vedie Incy Wincy spider a Wheels on the bus
The wheels on the bus,head shoulders knees and toes,Hickory dickory dock atd atd... 🙂
Incy Wincy spider, head shoulders knees and toes
Naš škôlkar zatial vie iba vianocnu :D We wish your a Merry Christmas :D
little snowflake,twinkle twinkle,old mcdonald had a farm,if you're happy,hickory dickory,kvazi vsetko od supersimplelearning 🙂
u nas tiez teraz fici Spievankovo 4, cele pesnicky este nevie, ale niekedy ma prekvapi uryvkami pesniciek... head, shoulders, knees and toes... alebo bread and butter....
Milé mamičky, ďakujem vám za všetky dnešné príspevky, uvidíme sa opäť v pondelok. Všetkým prajem krásny víkendík. Maťa
Ja by som sa vas chcela opytat odkial ste zakupili CD-cka ...cez internet ci v obchodoch? Kde najlepsie zakupit pesnicky,my nemame doma ziadne. ☹
@mata_tesco U nás je najtop táto 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=b0NHrFNZWh0u nás všetko zo Spievankova, ale najmä One two three, včelička je Bee....
Moj syncek miluje pesnicky kreslenej postavicky Gracie Lou, niektore su znamejsie (ako napriklad Incy wincy spider, Wheels on the bus, Twinkle, twinkle little star...) ine menej zname, ale kazdu sprevadza mila jednoducha animacia. Idealne pre deti uz od utleho veku.
Incy Wincy spider is the best
Ako prvu som ju naucila Are you sleeping brother John, a bolo zaujimave sledovat ako to spieva, ked este ani poriadne rozpravat nevedela, dnes ficime na vsetkych, aj twinkle, twinkle, aj baa, baa black sheep..
dcere sa pacili anglicke pesnicky od M.Zbirku- Songs for Boys and Girls (naspievane s detmi, ktorych materinskym jazykom je anglictina), neviem, ci sa to da este zohnat, dcera to pocuvala pred nejakymi 10-12 rokmi 🙂
Old McDonald had a farm
@desszi aj my presne to iste 🙂 je to velmi jednoduche a nevtierave..
@sisaka uou to si pamatam 🙂
Old McDonald,
It's raining it's pouring,
Itsy bitsy spider,
The wheel on the bus,
Ants go marching, ABC's,
Twinkle Twinkle Little Star,
Rain rain go away,
If you are happy and you know it,
Baa Baa Black Sheep,
Rock a Bye baby,
Row, row, row your boat,
Ring a ring o' roses,
pussy cat pussy cat,
Mary had a little Lamb,
I'm a little teapot,
Humpty Dumpty
Happy Birthday je naj
We are gonna be friends, spieva Jack Johnson
https://www.youtube.com/watch?v=PR1qBIiUsFUa Upside down tak isto spieva Jack Johnson
https://www.youtube.com/watch?v=dqUdI4AIDF0Naspamat obidve a spievame vkuse 🙂
incy wincy spider a twinkle twinkle little star
moje obe zboznuju a vedia pesnicku BINGO, rain rain go a way, Old McDonald had a farm , 5 little monkeys, starsia chodi v skolke na anglictinu a ta ju velmi bavi a ide jej to , tak uci aj mladsiu.
@ivetoy Anglické pesničky nájdeš aj na CD, ktoré je akurát teraz v ponuke predajní Tesco. CD stojí 1,49 Eur, s klubovou kartičkou Clubcard 0,99 Eur. Snáď sa budú aj Tvojim detičkám páčiť.
Milé mamičky, prajem vám krásny večer s rodinkou a stretneme sa opäť zajtra 🙂
no u nas to od zbirku songs for children, to je uzasne, dostali sme ho od eurocordu. pozriem aj toto v tescu co tu odporucaju este som ho nevidela.
The wheels on the bus, to je nasa top 🙂 .