dobry den uz davnejsie som si vymenila za kody body a dala poslat vevericku tu velku a doteraz mi neprisla...chcela som vam napisat mail ale mate ze na stranke sa pracuje.dakujem
ake darceky? Su niekde uverejnene nejake pravidla?
ja som si setrila na vevericku velku a ked som chcela zamenit body, tak boli v ponuke uz len magnetky 😕 , bolo to pred dakymi 3-4 tyzdnami
u nas mame malu vevericku, aj magnetku, aj zosit. 🙂
ale zda sa mi, ze v porovnani s inymi "vernostnymi programami" inych vyrobcov inych tovarov, je v tente velmi maly vyber. takze pre mna osobne su darceky len malinka cast motivacie na kupu tento vyrobkov.
neviem aka bude tato vevericka ale zbierala som aj lambi kody a tam mi prisla ovecka nadherna velika fakt sa deti veelmi tesili 🙂
ja som stihla objednať aj veľkú veveričku a je krásna a teraz mi prišlo aj pexeso,tiež veľmi milé a hlavne drobci sa potešili
@tento_veronika dobrý ako sa dajú meniť tie kódy
@novotnajanka S čoho sú tie bodi? Kde sa zbierajú?
hm,stranka teraz nefunguje 😒
kolko treba kódov???.neakej stranke kuknem?
@brnka @eristoff @jonnas @janicka11
Dobré ránko,
pri kúpe našich vybraných výrobkov Tento nájdete na zadnej strane obalu také "žlté okienko" s nápisom „Zbierajte kódy a získajte body“. Toto okienko obsahuje kód. Vašou úlohou je zaregistrovať sa na http://tentocampaign.eu/ a zadať tam tento kód. Potom už len zbierate kódiky 🙂. Pri nazbieraní určitého počtu si môžete vybrať nejaký darček.
Veronika
@tento_veronika aha Dakujem..skoda ja vsetky vyhadzujem doteraz.a kolko ich asi treba?
ani nam neprisla vevericka ☹
No ja som tam davnejsie sla a na ten odkaz kam treba ist co pisalo na papieriku tak na stranke som nikde nenasla takze ten kodik som nemala kam zadat, mozno ze to bola moja chyba. Inak super toaletny papier mate a vonavucky 😉
A teraz mam kuponiky do DM drogerie 1+1 tri kusy tak nakupime papiera a papiera do zasoby, lebo u nas to ide....hlavne mala ked za zavrie na zachodik tak vytoci i rolku
Myslim ze niekde tie kodiky este mam zasite, tak ked to bude funkcne na nete skusime este raz
My tiež zbierame kodiky, máme magnetky, aj pexesa, no veverička sa vytratila a nahradil ho zápisník, ktorý nie je veľmi motivujúci ☹ , čo nás trošku mrzí, zvieratko je pre deti veľmi atraktívne...
ked som si čítala pravidlá, tak tam bolo že sa musia odkladať bločky z obchodu. To naozaj?
k nám chodí taká dodávka TENTO a oni vykupujú staré noviny, časopisy a za každý kilogram dostaneme 1balíček vreckoviek.Tak mi šetríme noviny a letáky(veď sú ich plné schránky) a potom kódiky vymieňame za napr.za to pexeso
neplanuje dodavka z TENTO chodit aj na vychod? papier zbierame a davame do skolky, ale aj vreckovky potesia 😀 a aj nasich susedov, kamara tov, znamych detto 😀 😀 😀
@nadhera z logistických dôvodov to nie je možne :(, zber starého papiera nerealizuje naša firma, ale externé firmy
@tento_veronika a kde sa dozviem, ako,kedy,kde chodia na vychod externe firmy? verim,ze by som nebola sama, ktora by prispela papierom a ziskala hoc aj tie vreckovky -u nas ich nikdy nie je dost 🙂
@tento_veronika v Ziari nad Hronom nechystate taku istu akciu ako v BB s odberom stareho papiera a vydajom toaletneho a vreckoviek na vymenu? myslim, ze by sa tu tiez ujala...
@tento_veronika Jaj škoda že som to nevedela skôr toľko som ich uz vyhodila. A platia aj kódy z 12 kusoveho balenia toaletneho papiera tento ekonomy? Kupujeme ho pravidelne.
@nadhera na vychod nic nechodi, na vychode konec sveta 😀
@veverka84 Dobrý deň, stránku práve aktualizujeme, ospravedlňujeme sa. Napíšte mi cez IP adresu, na ktorú mala byť veverička zaslaná, preverím to.
Veronika