a aj dlzku prania?
@lubikan rada odpoviem ak este mas nejake dalsie otazky 😉
dakujem a poprosim opisat rozdiel aj v tejto
samsung-wf0704w7v
@samsung_silvia a poprosim,pri tom 15 minutovom programe,mozem si dat najvyssie otacky?
@lubikan pri 15 minutovom programe su maximalne otacky 800
@lubikan rozdiel WF0704W7V a WF1602WCC
WF0704W7V - 7 kg
WF1602WCC - 6 kg
WF0704W7V ma inverterovy motor, na ktory je 10 rocna zaruka, jeho hlavna vyhoda, je ze ma minimalne vibracie, je tympadom aj ovela tichsi a ma mensiu spotrebu, preto je pracka v kategorii A+++
@samsung_silvia dakujem..este som porovnavala pracky aj electrolux,tam ma zaujalo,ze maju time manager 2,tzn. ze dlzku prania si navolim nie na presnu hodinu,ale na dobu,ako dlho bude prat....cize zapnem pracku a trebars za 50 minut chcem mat oprate..da sa to aj u samsungu??..ci som to zle pochopila?
@lubikan u WF1602WCC si nastavis program a v zavislosti od toho sa ti ukaze cas kedy sa doperie... a mozes si nastavit aby sa ukoncilo pranie neskor. Nejak nevidim, logiku toho nastavit si konkretny cas ukoncenia, kedze nastaveny program potrebuje ten svoj cas, aby dobre bielizen opral... ak si v casovom strese a potrebujes rychlo oprat, mozes dat 15 minutove pranie
Programy sa daju prisposobit, ale samozrejme nie je mozne pri kazdom programe vsetko.
Dlzka prania sa prisposobuje podla nastavenia, mnozstva bielizne, el. vykyvov a ci je pridana predpierka, alebo nastavenie extra spinaveho pradla. Je vsak mozne nastavit neskorsi koniec prania az o 19 hodin neskor.
Variacie:
Bavlna - lubovolne nastavenie teploty aj otacok
Syntetika - pusti max. do 60 stupnov, otacky vsetky
Rucne pranie, vlna - 30 alebo 40 stupnov, odstredenie bud ziadne alebo 400
15 minutovy program - 30, 40 stupnov odstredenie bud ziadne, 400,800
Outdoor - 30, 40 stupnov , otacky 0-1200
Super Eco Wash - 30, 40 stupnov, vsetky otacky