Vytopili ste susedov, „vyskratovali“ pol bloku, rozbila vám roztancovaná práčka obkladačky v kúpeľni? Pokazila sa tesne pred dovolenkou, keď ste potrebovali oprať „more“ vecí? Alebo počas vianočných sviatkov, keď sa nedá nikam dovolať? Ako ste to vyriešili? Pomohol by promptný firemný servis?
@samsung_silvia s vytapanim susedov mam dodnes spomienky. to sme mali ešte starú tatramatku a vyvod len do vane. v jednom týzdni som ju vytopila dva krát, na druhý krát som uz nemala ani odvahu dvere otvorit. a najlepšie bolo ze do dvoch týzdnov praskla bateria a voda pretekala ku nej tak ze mi sme to nevideli, to nam uz nechcela ani verit ze sme to neurobili naschvál 😝 😀
@tosomja uff nezavidim
@bv_alexandra zvycajne sa nestastie takto nakopi... ale stale lepsie v priebehu 2 tyzdnov, to este nestihli nanovo vymalovat... ak by uz mala cerstvo vymalovane, to potom by uz len zurila
Tak o našej práčke by som vedela písať romány 😅 🙄
Trikrát nám buchla kanalizácia do bytu - bývame na prvom poschodí. Prvýkrát sme o tom ani nevedeli, len mi nejak čudne zapáchalo prádlo po vypraní...ako žumpa. Dali sme na prázdno prať s octom na odporúčanie mojej mamy...potom sme boli dva týždne na dovolenke, neprali sme...keď sme prišli domov, hodila som do práčky a zase som si nevšimla, že pol práčky naplnená voda s odpadom...nechápačka 😔
Na tretí krát v noci nám práčku až vyvrátilo, ako nám ju zaplavilo, najhoršie bolo, že z nej vychádzalo všetko...čo si viete z kanalizácie predstaviť. Do dnešného dňa cítim, ako z práčky zapácha, ale po vypratí mám prádlo voňavé, nie však bieločisté...biele chodím prať k mame, lebo sa hanbím 😅 😀