Nadanie a disciplína

lubicakovac
21. aug 2012

V rodine máme skoro všetci radi hudbu a tanec, ja som taktiež jeden čas tancovala, no tie časy sú už preč a teraz keď mám dieťa by ma zaujímalo, či aj jeho možno do tohto dedičstva zapojit a tak aby ho to aj bavilo, lebo ešte nevieme či bude nadaný po mne alebo drevo po otcovi 🙂

Aké máte skusenosti? Väčšina detí asi nie je nejako extra talentované a tak aj keby chceli byť no.1 musia na sebe makať. Možno som to podala dosť zidealizovane, ale vy by ste nám mohli povedať o čom je realita. ďakujem za odpoveď.

klincek
21. aug 2012

ja by som pockala, ci sa dieta samo muzikalne alebo pohybovo prejavi, a ak ano, skusila by som to podporit. navstivila by som s nim nejake detske predstavenie,a keby sa mu pacilo, tak by som motivovala, ze aj on/a by m ohol/la tak pekne hrat alebo tancovat, ze to ucia v specialnej skolke vesele pani ucitelky, tak nejako..
samozrejme, pustat mu hudbu, tancovat a spievat treba odmalicka,detom sa to vacsinou velmi paci-ale ci prejavia aj talent na tieto veci, to chce podla mna cas. s nejakym umyselnym "ucenim" by som urcite pockala do skolkarskeho veku.