Aký je vhodný vek dieťaťa na tanečný kurz?

majmachci
24. aug 2012

Ahoj Peto, chcela som sa spytat od kolkych rockov ucis deti tancovat, a kolko stoji kurz pre najmensi, v akej frekvencii prebieha a ci posobis len v Ba. Vycerpavajuci pokus o vetu si ziada vycerpavajucu odpoved🙂 dakujem Maja

liwka
24. aug 2012

Majka, dobra otazka, ja by som tiez dala to nase hyperaktivne torpedo na nejaky tanecny kruzok, no v tejto nasej "riti" mozem o tanecnej skole akurat snivat... ty mas vacsiu nadej🙂

liwka
25. aug 2012

@redotka teraz ľutujem, že sme sa zo SC odsťahovali:(

leonka17
29. aug 2012

ahoj peto. my sme az z bardejova, ale chcela by som dat syna na tanecnu. v novembri bude mat 5 rokov, len mam dilemu, ze na co ho dat, kedze ho bavia aj ludovky a aj hocijaka hudba 🙂 co by si poradil? dakujem pekne.

petermodrovsky
31. aug 2012

@leonka17 v tomto veku je fajn aby chodil na vseobecnu pohybovu pripravu, a neskor si moze vybrat zaner

vejinka
31. aug 2012

no ja by som tiez chcela synatora dat na nejaky kurz.. ma 4 roky ale asi si si ja urobim daky a potom ho budem vyucovat...rocka and roll mam v malicku.. zumbu tancujeme spolu ..teda skor pokus o zumbu ked mi nestoji na nohe hybat sa vie..to som zistila len teraz ked sme boli na oslave a pretancoval cele jedno hodinove kolo..a ja mala tri prestavky a on to vydrzal ..bol hviezda medzi dospelakmi velmi si to uzival...bud to bude herec alebo tanecnik 😀

leonka17
12. sep 2012

ďakujem pekne. dám na tvoju radu 🙂

riverparkdanceschool
22. jan 2013

Ak chcete prihlásiť svoje dieťatko tancovať, môžete tak začať s naším kurzom Tanečná príprava pre deti od 4-6 rokov. Už 6.2.2013 otvárame tento tanečný kurz.S tancom u detičiek je vhodné začať čo najskôr. Príprava detí predškolského veku je založená na zákonitostiach detských hier. Využívajú sa pri nej detské piesne, ktoré sú deťom v tomto veku veľmi blízke. Pohyby väčšinou kopírujú text piesní a tým sú pre deti ľahšie zapamätateľné. V našej tanečnej škole nájdete hodiny tanca pre deti už od 2 rokov. Viac informácií na našom emaily. Tešíme sa na Vás 🙂