..
asi len celkom dobrá reklama, MK je momentálne ,,zavalený" p.Modrovským - platená reklama
caute, ja sa mam super, trochu nestiham,ale uz je pohoda 🙂 a vy ako zijete baby ?
a toto čo ?? :D :D :D
😀 😀 😀 dobrá a vyčerpávajúca odpoveď 😉
ako sa mame?dakujeme za opytanie 😀 ale ako vzdy a vsetky co sme tu na materskej.od rana nohy vylozene,kavickujeme,relaxujeme.ale trt makovy 🙄 tancujeme okolo deciek,domacnosti a strasne silno a vycerpavajuco pracujucich chlapov 😝
berte to vazne zeny.Primitivna otazka od uzivatelky s jednym prispevkom.Hormony vpred 😀
tak ked uz vieme ako sa ma pan Modrovsky podme sa aj my rozpisat jak sa mame 😀 upozornujem ziadne nadavky..sme slusneee jasne? 😀
Sak Peto prehodnoti raz-dva to" mam sa super " az sa jeho Adelka objavi tu medzi nami maminami 😀 😀 😀 Sak vsetok bulvar pisal len o tom, ci si nieco nepriniesli z dovolenky v Azii 😀 😀 😀
Ale zeny, ved sa normalne opytala...a na druhej strane komu sa to nepacilo, odpovedat nemusel...alebo ma MK nejake presne urcene pravidla co sa tu smie a co nie??? myslim ze ci urobila nieco zle...
normalne sa opytala...ano ,ale preco verejne? preco mu nepisala cez IP?asi si mysli ze ajostatne mamicky snazilky atd zaujima ako sa ma p. M? zakladatelka otazky ja asi zvedava skor na nase kommenty...ako na odpoved p. M-ho...
toto je čo za otazka?...nejaka platonicky zamilovana žaba? 😀 😀......Normalne ho ľutujem, medzi aku bandu sa dostal 😀