Chystáte sa na ples, svadbu, alebo inú spoločenskú akciu a dlho ste netancovali, alebo neviete tancovať? Ak sa tomu pridá aj odmietavý postoj partnera, čo potom? Aké sú vaše skúsenosti, alebo ako sa vám to podarilo vyriešiť?
super tema, ja som tancovala, ale mojho muza by uz len do saly nikto nedotiahol, nieto este tancovat 😀 😎 😝
Pre mojho muzika bol max. vyrchol tancovania "sladak" na svadbe 😉
Prajem vela uspechov 🙂 😵
my sme sa s manzelom dohodli, ze na na moju 40. my on da darcek, ze budeme chodit na hodiny tanca a ja jemu na jeho 40. zas na hodiny tenisu...tak som zvedava co z toho bude 😀
Moj muz netancoval vobec, az som ho pred svadou dotiahla na individualny kurz aspon na prvy tanec, aby nebol trapas 😀 😀 😀 . zapacilo sa mu to tak, ze nebyt mojho bruška a kebybolo viac času pokračujeme dalej 🙂
Nepodarilo sa. Ani osvedcenymi metodami ako citove vydieranie s velkymi smutnymi ocami a v druhom stupni prahsproste vydieranie tym, co ma najradsej 😀 Tak na svadbe aj vsade inde, ak tancujeme, tak len nas specialny tanec "kroksemkrokspat" a aj to mimo rytmu 😀
@blumka tak drzim palce 🙂
mne sa to podarilo pred svadbou, navstevovali sme hodiny salsy, ale nakoniec to aj tak zabudol a ako prvy tanec sme mali klasicky valcik... A uz aj z toho bola jeho mama hotova, ze ho vidi prvy raz tancovat🙂
Ja som dopadla- tancovala som 16 rokov a manžela netanečníka. Radšej sa niekam odprace,len aby nemusel tancovať ☹ a neviem ako ho naučiť :(
....ja som učila male detičky,ale môj manžel je fakt poleno. ☹
ja zas opacne moj partner si mysli ze vie tancovat ale nevie a ked chcem aby sme sa naucili tak to nie.. ☹
My sme s manželom nechodili na tanečnú,dokonca ani pred našou svadbou. Našťastie mi pod šatami nebolo vidieť nohy,ako čaptavo skáčem 😀 Netvrdím, že nevieme tancovať,ale ani že vieme...len, my si tak po svojom skáčeme, aj mimo rytmu,aj jeden druhému po nohách 😀 Hlavné je, že nás to baví a je pri tom sranda 😝 A nech si hovorí, kto chce, čo chce...keď sa mu nepáči, nech sa nedíva 😉 😉 😉
Ahoj,,my sme sa zoznámili na tanečnom krúžku,,no v deň svatby akoby uťalo,ked prišiel náš solo tanec,,zabudli sme tancovať,len sme to tak odhopkali,,,dobrý trapas,ale vyriešený celkom slušne,dnes už na tanec nemáme čas,a sme taký narobení,že veru ani chuť,ale moju dcérku dám určite niekedy na tanečnú 😀
@petermodrovsky peter kedy bude svadba ?? s adelkou ?
Ako dostat partnera na tanecnu, ak ma k tomu negativny postoj? Najlepsie respektovat jeho negativny postoj. Na plese, svadbe ani spolocenskej akcii nie je nevyhnute sa zucastnovat tanca. A mozno ako motivacia posluzi, ked vas uvidi tancovat s inym.
..ja by som skôr chcela dotiahnuť 5 ročného syna..s manželom som to už vzdala,kapustu ušlape,to stačí,ale syn,ten sa tiež rád natriasa,ale keď mu spomeniem,že by aj chodil tancovať,tak ani za svet,ž on bude futbalista.. 😝 ..ale keď mne sa tí futbalisti zdajú takí "na hlavu" 😀
@petermodrovsky je to otázka,či chce.Ja by som chcela!!!!!
Ja veľmi neviem tancovať,ani muž,do tanečnej ho nedostanem.Povedal mi čo ti preskočilo. 😒
Myslela som, ze tu budu rady ako dostat partnera na tanecnu a nie ako sa nam to nedari 😉
ja som ho dotiahla len koli tomu ze sme mali svadbu, ale moj muz na svoj vlastny styl ktoremu ja nerozumiem 😀 , ale aj napriek tomu si vieme spolu super zatancovat
@dominika911 z mojej skusenosti viem, ze ked pridu, tak zistia ze je to fajn a zacne ich to bavit. 🙂
a este ked sa najde fajn partia, tak je to super.ale ine motivacie nepoznam.
moj predvadza tanecky jak ked ma muflon ruju 😅 a na tanecnu by som ho dotiahla jedine komplet nadopovaneho sedativami 😔 to vies,chlapi "v rokoch" maju predsudky ze su hadam tepli ked tancuju 😅
@petermodrovsky toho mojho by asi nikto neprevedcil. Aj ked ja som chodila a aj sutazne som sa venovala tancu. Ked sme sa s muzom brali,tak som ho naucila valcik- v tom spravil kompromis. Ale chodime na ples a on jediny tam sedi...jednoducho nechce ☹
môj životný zážitok spojený s tancom-rodičovský tanec môjho manžela s našou dcérou na stužkovej, oni tancovali,ja som si nenápadne utierala slzy šťastia 😉 ....tým chcem napísať,že nemám problém,manžel je skvelý tanečník 🙂
ja som túžila pred svadbou chodiť na hodiny tanca s manželom, (lebo on tancovať nevie a ani nechce) odmietal to, no nakoniec sme spravili kompromis, tanečný kurz mal vybrať on,resp. dať si podmienky aké chce a mojou úlohou bolo už len taký kurz nájsť. na jeho počudovanie sa mi to podarilo,ale viem že na parket som ho dostala na svadbe asi posledný krát 😀 a ozaj nieee, spomínam aj teraz na našej prvej rodinnej dovolenke si zatancoval so mnou na diskotéke 🙂
nemala by som s tým problém šiel by so mnou ale vieme dobre spolu tancovat vieme sa zladit v rytme.
ja by ho tam dostala jedine v putach 🙂
Tiež by som rada vedela, ako dostať manžela k tancu a naučiť ho láske k nemu. Lebo podľa mňa neexistuje krajší pohyb (myslým šport🙂, ako je tancovanie. A to ktorýkoľvek štýl, každému podľa gusta. Je to relax, tréning, zábava a zároveň to dvojicu veľmi zbližuje🙂 Len keď sa muž zatne a myslí si, že sa to aj tak nenaučí a že by sa mu to nepáčilo... Viem, tanec je fajn vtedy, keď to už človek trošku vie. Ale ako prekonať tú fázu dovtedy?
no ja by som rada chodila tancovat, sice chodime aj na plesy,ale zial moj manzel je totalne polienko na tanec, ked tak len pomale a to je vsetko.A ja zas by som tancovala a tancovala.Nie som ziadna tanecna dracica,ale tanec milujem a rada by som ovladala aspon troska z kazdeho tanca 😀
tak ja vám to, kočky, pokazím... mm by tancoval vždy, keď sa dá... všetky jeho spolutanečníčky sa zhodli, že pri jeho skoro 2metroch a skoro 140kilách ich drapol a poctivo točil... vie tancovať, rád tancuje, partnerky utancuje k ich spokojnosti... a ja tancovať NECHCEM, NEBUDEM A NEMÁM RADA, KEĎ MA CHCE NIEKTO DONÚTIŤ (admini prepáčte, ale ja som to chcela "zakričať")... aj keď tanečnú mám za sebou z gympla a nie som úplné poleno... 😉
ja s partnerom nemam problem ale vzdy ho musim viest ja