Kedysi veľmi populárna aktivita mamičiek - šitie šiat pre svoje deti podľa predlôh nemeckej Burdy sa vracia na trh v podobe zábavky pre staršie deti - dievčatá, ktoré majú šancu ušiť si pre svoje deti - bábiky - šaty podľa predlôh Dress Your Doll.
Aj keď sa to nezdá ale ani v tomto prípade nemusia byť tvorivosť a zručnosť na vysokej úrovni keďže Dress Your Doll ponúka 4 úrovne obtiažnosti od jednoduchých strihov, ktoré zvládnu i menšie deti, až po zložité strihy pre malé umelkyne - možno budúce módne návrhárky, ktoré sa aspoň radi na módne návrhárky zahrajú 🙂
Viac o tejto inovovanej novinke, ktorú na Slovenský a Český trh prináša detský svet Kidsworld, nájdete vo fotoblogu tu na modrom koníku (vrátane videa), resp. na stránke Kidsworld (http://www.kids-world.sk/index.php?page=categor...).
Zaujímalo by nás či sa Vám šitie šiat podľa predlôh nemeckej Burdy páčilo, resp. či by sa páčilo Vám keby Vaše deti - dievčatá rozvíjali svoju tvorivosť a zručnosť šitím šiat pre bábiky podľa predlôh Dress Your Doll?
Sasku zatial male babiky nebavia, stale sa hra s babatkami, barbiny ju drzali len asi dva mesiace... takze u nas bohuzial 😖
no,u mojej dcéry to isté ako u anjelicek26 .ale ja keď som bola dieťa,tak ma bavilo šiť šaty pre bábiky.takže možnon by som podľa tých predloh šila šaty pre bábiky ja 😉
To je super. Moju dcéru by to určite bavilo. O niečom takom som vôbec nevedela, tak ďakujem za tip. Aspom mám už darček k meninám 🙂
No myslim ze je to super napad a nie len pre dievcatka ale aj pre sikovne kreativne maminy. Ja som uz par hraciek pre maleho usila a je s nimi velmi spokojny aj pe neterku som uz nieco posila a ta aj ked bude mat 9 rokov je velmi hrava a tak som jej vcera slubila ze jej usijem zajacicu. Telicko je v pohode ale ako na saty je u mna trosku problem kedze som v siti iba samouk. Takze toto je ozaj skvela myslienka
Šitie bolo moje hobby od základnej školy a velmi ma baví dodnes. Kedže dcerky mam ešte malé tak sa s tým zabávam sama. Len jedno čo ma mrzí, že sa to velmi neoplatí (hovorím o oblečení pre moje baby). Šitie pre bábiky ma akosi nezaujalo ...
Je to pekné, ako si postupovala?
tak na toto mojich chlapov nenalakam 😀
@mirkakab su to len dlhe stlpiky, osobitne spraveny trup, rukavy a sukna sa potom rozsiruje 2 do 1 dva riadky a uz ma ten objem. Potom som uz len zobrala nit na vlnu a zosila, Hore len volanik, tusim kazde piate ocko 10 DS, ale nedam za to ruku do ohna, robila som to este v oktobri.
Keby Dress Your Doll existovalo keď som bola dievčatko, tak by zo mňa určite bola módna návrhárka 😉 Bol to super nápad, dať niečo také na trh - som očarená..... Určite by to zaujalo aj moju sestru. Konečne by u nej neexistovali slová - Ja sa nudim 😀
ja som tiež kedysi šila podľa burdy a dnes by som uvítala viacej strihov vhodných pre deti. a pre dievča je toto super zábava - kiežby boli takéto možnosti keď som bola malá - šaty som si pre bábiky robila krvopotne a bez strihov sama.
vyzera to zaujimavo, aj sa pri tom dievcata co to naucia, urcite to s dcerou vyskusame. len cenovo je to podla mna dost, za to sa daju kupit dvoje hotove original saticky pre barbie. zase na druhej strane je pravda, ze k nim nie je strih - no uvidime, co u nasej zavazi viac 😉
Je to vynikajuci napad, ale dost drahy - ja som si v detstve takto spolu s maminou usila neskutocne mnozstvo siat pre barbinu. Este teraz sa stym hraju moje baby - tiez ich postune chcem zaucat do tajov sitia. Cize ja si to vytvorim sama, ale pre tych co si to nevedia je to vynikajuca kreativna cinnost.
Podla mna je to skvely napad, kedysi to bolo velmi INN, teraz sa to opat vracia v novom prevedeni a myslim si, ze to pochyti nielen dievcata ale aj mamicky. 😀 Takze kreativite sa medze nekladu . 😀 Dress Your Doll je fakt zaujimava zrucnost pre vsetky vekove kategorie 😉