Vyhrať môžete každý deň, stačí ak do tejto témy pridáte fotku vášho dieťaťa ako sa hrá, mazná alebo cmúľa štítky na hračkách alebo oblečení a napíšete nám, prečo si myslíte, že sú štítky zaujímavé pre vaše dieťa.
Denne vyberieme 2 výhercov, mamičky s deťmi od 0 do 15 mesiacov, kedže tieto hračky sú určené práve pre najmenšie deti.
Výhercov budeme zverejňovať denne v tejto téme a v našom fotoblogu.
Čo vyhráte si môžete pozriet v priloženom obrázku, alebo v Shope Kidsworld: https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/djmf/zab... (modrá), https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/3idb/zab... (oranžovo-červená).
maminy davajte fotky oplati sa my uz mame kupene tri kusky a je to super 🙂
🙂 🙂 🙂 Aj mi mame rady pliešky čo zviknu byt na ponoškach. 🙂
Priznám sa, že takúto hračku som už videla, ale netušila som na čo to je 😅 😀
Ale to, že sa náš malý macko hrá so štítkami najradšej a úplne ich "študuje" som si všimla už dávnejšie. Boli to štítky na hrazdičke, na obľúbenej žirafke, a dokonca ho fascinujú aj tie našité na autosedačke 😀
(V soboru sme dostali malú hračku, kde bol štítok dvakrát taký dlhý a to sme hneď všetci povedali, že ten štítok sa mu bude páčiť najviac 🙂 )
metal s tym akoby to bolo zive..lepsia foto nebude.mame trosku limitny vek ale darovali by sme to svagrovcom buducim rodicom.
@kidsworld tak mi mame najradsej velke gumove hracky co co nam piskaju usmievam sa ako slniecko vsetko do pusy co sa da
tak my mame toto obdobie uz za sebou 😀 ale stitky boli samozrejme vzdy tou najzaujimavejsou castou akejkolvek hracky. nakoniec to skoncilo tak, ze som stitok, teda pozostatok z neho (par nitiek a necitatelny napis Made in a pokyny k cisteniu) musela odstrihnut a tym obrat svojho najmilovanejsieho o zazitok 😀
mamičky, ďakujeme za príspevky - pribúdajú rýchlejšie ako stíhame čítať nie to ešte odpovedať 🙂
@anickajozko - mysleli ste Snoozebaby hračky so štítkami? vedeli by ste pridať do bloku fotku svojich ratolestí ako sa s nimi hrajú, maznajú alebo cmúľajú? prípadne sa podeliť o zaujímavé príhody s nimi?
@kidsworld Malému sme kúpili na Deň detí plyšáka, ale oveľa viac než plyšák ho zaujímal štítok 🙂 a prečo ho zaujal viac? asi dobre chutil 😀