Súťaž o 10 hračiek Snoozebaby so štítkami na hranie, maznanie a cmúľanie!

kidsworld
6. feb 2012

Vyhrať môžete každý deň, stačí ak do tejto témy pridáte fotku vášho dieťaťa ako sa hrá, mazná alebo cmúľa štítky na hračkách alebo oblečení a napíšete nám, prečo si myslíte, že sú štítky zaujímavé pre vaše dieťa.

Denne vyberieme 2 výhercov, mamičky s deťmi od 0 do 15 mesiacov, kedže tieto hračky sú určené práve pre najmenšie deti.
Výhercov budeme zverejňovať denne v tejto téme a v našom fotoblogu.

Čo vyhráte si môžete pozriet v priloženom obrázku, alebo v Shope Kidsworld: https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/djmf/zab... (modrá), https://www.modrykonik.sk/shopy/hracky/3idb/zab... (oranžovo-červená).

ela2710
6. feb 2012

@kidsworld Malému sme kúpili na Deň detí plyšáka, ale oveľa viac než plyšák ho zaujímal štítok 🙂 a prečo ho zaujal viac? asi dobre chutil 😀

trisa
6. feb 2012

Aj nam sa zapacili stitky 🙂

laskonkaa
6. feb 2012

nam sa pačia všetky hračky hlavne najoblubenejsia na hlavu a smejeme sa cely den... štitok si hlavne navliekame na rucicku a tak mame istotu ze sa nam hracka nevzdiali 🙂 😀

nataliasarron
6. feb 2012

Náš drobček sa hrá s každým možným štítkom na hračkách 😉 Maminka prišla na to, že je to najlepšia zábavka ako ho udržať na nočníčku 😉 A Patrikovi sa to veeeeľmi páči 😉 o tom že je to zábava svedčí aj druhá fotočka 😉

anickajozko
6. feb 2012

maminy davajte fotky oplati sa my uz mame kupene tri kusky a je to super 🙂

silvia.t
6. feb 2012

Pridavam aj ja foto mojich deti..syncek bol zavysli na stitkoch,prve co robil ked dostal hracku do ruky hladal stitok 😀 a dcerka ide v jeho slapajach,prve co ju na hojdalke zaujalo neboli hracky ale stitok

heli1984
6. feb 2012

takto sa schovaval a cmulal bud ovladac alebo stitky na plysakoch 😀 😀 😀

adel191
6. feb 2012

🙂 🙂 🙂 Aj mi mame rady pliešky čo zviknu byt na ponoškach. 🙂

sunnygirl26
6. feb 2012

hrkalka, nehrkalka....stitok bol na nej najzaujimavejsi 🙂

snurka
6. feb 2012

ma najradsej obzuvame stitok na kravicke milke 🙂 a mamin zips 🙂 ten je najlákavejší

martanek79
6. feb 2012

matyáškov maznáčik ma tiež štítok, lebo keď bude po sestričke, tak ho bude veľmi rád cmúľať :o)
po maminom mliečku najchutnejšia haminka :o)))

hajanka
6. feb 2012

do pusy s kazdym stitkom, vsetkym co visi, trci... 🙂

inzi_jozka
6. feb 2012

Na hryzátku je najsamlepší štítok 🙂 a prečo? no asi preto aby mali dospeláci nad čím uvažovať 😀

malinovka333
6. feb 2012

moj maly je v 7 nebi ak najde nejaky stitok

cervena_ciapocka
6. feb 2012

Priznám sa, že takúto hračku som už videla, ale netušila som na čo to je 😅 😀
Ale to, že sa náš malý macko hrá so štítkami najradšej a úplne ich "študuje" som si všimla už dávnejšie. Boli to štítky na hrazdičke, na obľúbenej žirafke, a dokonca ho fascinujú aj tie našité na autosedačke 😀

(V soboru sme dostali malú hračku, kde bol štítok dvakrát taký dlhý a to sme hneď všetci povedali, že ten štítok sa mu bude páčiť najviac 🙂 )

kaciatko1909
6. feb 2012

moja laska cumlik nie ale cuckat vsetko a vsetkych ano🙂 dubak maly

luy
6. feb 2012

Komentár k foto:
1.kuská
2.dokusuje
3.výsledok 😀

Prečo?: možnosti:
1.myslí si že sú to žuavcie tbl.?
2.robí všetko čo je zakázané?
3.chce byť zaujímavá?
4.pre nás doposiaľ neznáma poživatina?
5.robí to čo každé dieťa? 😀

vejinka
6. feb 2012

metal s tym akoby to bolo zive..lepsia foto nebude.mame trosku limitny vek ale darovali by sme to svagrovcom buducim rodicom.

vejinka
6. feb 2012
mykky
6. feb 2012

Nie sú to síce štítky, ale stužky Sarinke chutili. Boli to z jej prvého 1. mája 😉 🙂

keena
6. feb 2012

"Zaujímam sa o všetky štítky, mašličky a šnúrky a nikto nevie prečo 😎 a veeeeľmi mi chutia. "

nununuska
6. feb 2012

Máme kopec hračiek, kopec hryzadiel, ale nič nie je tak dobré ako štítky, šnúrky, gombíky, či suchý zips. Nie je ani to dôležité, že prasiatko hraje, ako to, že sa dá zahryznúť 😀

michaela025
6. feb 2012

@kidsworld tak mi mame najradsej velke gumove hracky co co nam piskaju usmievam sa ako slniecko vsetko do pusy co sa da

kalman
6. feb 2012

Naša malá sa najradšej hrá s hračkami ktoré majú štítky a čo najdlhšie , štítky máme všetky ožužlané 😀

huxy
6. feb 2012

emka moja malá,všetky štítky má rada.no obhrýza aj výživové víčka,občas hryzie aj kus sáčka 🙂

valika_val
6. feb 2012

tak my mame toto obdobie uz za sebou 😀 ale stitky boli samozrejme vzdy tou najzaujimavejsou castou akejkolvek hracky. nakoniec to skoncilo tak, ze som stitok, teda pozostatok z neho (par nitiek a necitatelny napis Made in a pokyny k cisteniu) musela odstrihnut a tym obrat svojho najmilovanejsieho o zazitok 😀

tosijo
6. feb 2012

Pred a pri spánku najradšej náš drobec cmúľa kapesníček 🙂. A v prípade, že "odpochoduje" ďalej, je pripravený štítok z deky 😀

kidsworld
autor
6. feb 2012

mamičky, ďakujeme za príspevky - pribúdajú rýchlejšie ako stíhame čítať nie to ešte odpovedať 🙂
@anickajozko - mysleli ste Snoozebaby hračky so štítkami? vedeli by ste pridať do bloku fotku svojich ratolestí ako sa s nimi hrajú, maznajú alebo cmúľajú? prípadne sa podeliť o zaujímavé príhody s nimi?

nathalie111
6. feb 2012

aj my pridavame fotečky..štítky sú naše obľúbene "žužlátko"...a prečo?lebo to je asi jediná súčasť hračiek,ktorá na žužlanie určená nie je...🙂
na tých hračkách je mnoho zaujímavých " vecí " na hryzkanie,ale štítok je štítok... 😀

zdenkaze
7. feb 2012

tak aj naša 7 mesačná Sofinka rada študuje a žmolí etikety "Maminka ale toto už bude na leto malé" 🙂 🙂 🙂