Kedy nakupujete na základe emócií a kedy faktov? Prípadný nákup vozítka Ezyroller by sa radil kam?

kidsworld
23. feb 2012

Určite ste už veľa krát kúpili niečo na základe emócií bez ohľadu na fakty - nech sú akokoľvek. Zaujímalo by nás v akých prípadoch u Vás prevláda rozhodovanie na základe emócií 🙂

Unikátne vozítko Ezyroller z našej skúsenosti patrí práve do kategórie nákupov na základe emócií aj keď je veľa faktov, ktoré ho robia zaujímavým:
1. rozvíja hrubú motoriku detí kde aj slabšia noha musí byť rovnako silno používaná ako silnejšia, resp. silnejšia rovnako slabo ako tá slabšia
2. posilujú sa svaly od lýtok, cez horné aj spodné stehná až po svaly zadočku hravou formou, ktorú si dieťa ani neuvedomí
3. dieťa s neho vyrastie maximálne mentálne nie fyzicky vďaka dostatočným váhovým a veľkostným limitom - výhoda oproti kolobežkám a iným prostriedkom
4. zábava akú dieťa vie zažiť na tomto vozítku sa dá popísať len tým, že deti dokážu trpezlivo čakať v rade aj 20 min. kým sa 2 min. povozia
a tu niekde začínajú emócie... ak je rodič na blízku a vozítko Ezyroller sám vyskúša, zažije emócie, ktoré zažívajú deti, resp. ktoré možno zažíval sám rodič v detských rokoch pri domácky vyrobených napodobeninách a hneď idú fakty bokom (vrátane bez diskusií jedného z najsilnejších - že sa dieťa bez Ezyroller vozítka určite zaobíde...) a zrazu ani cena nezohráva tú najdôležitejšiu rolu...

Zopár faktov o vozítku Ezyroller prikladáme v priloženom letáčiku a na našej stránke - pre emócie je však potrebné minimálne zhliadnuť viedo v našom fotoblogu resp. na našej stránke http://www.kids-world.sk/index.php?page=categor... aj keď najlepšia by bola osobná skúsenosť...

Vedeli by ste sa s nami podeliť o Vašu skúsenosť kedy u Vás prevládajú pri nákupoch emócie a kedy fakty? Kúpili by ste si vozítko Ezyroller bez prežitia emócií či už vlastných alebo sprostredkovaných Vašími deťmi len na základe faktov, prípadne videa?

radlinka
23. feb 2012

Na zaklade emocii nakupujem skoro stale, musi ma ten produkt oslovit, nieco mi hovorit, celkovo zaujat, vyvolavat urcity dojem z cias minulych. 🙂
Na druhej strane na zaklade faktov nakupujem vzdy zo zasady nieco, co by malo podliehat bezpecnosti a ochrane napr. autosedacka, bicykel a pod. Samozrejme aj pri tomto nakupe zohravaju ulohu urcite emocie, musi ten vyrobok jednoznacne zaujat a hodit sa tam, kde ho potrebujeme, pripadne ho spravne vyuzivat .

K tymto vozitkam iba tolko, ze by som ich nekupila, zvolila by som pre dieta bicykel pripadne scooter/kolobezku alebo nieco ine. Osobne ma to nicim nezaujalo a nenadchlo, pretoze za nasich cias sa taketo 'vecicky' zhotovovali vlastnymi rukami, nazyvali sme ich 'karami' a tesili sa z nich fakt ako male deti. Ta radost sa nedala opisat a nenahradi ju ziadny novodoby vynalez. 😀

vejinka
23. feb 2012

velmi zaujimavy kusok. My kupujeme vacsinou na zaklade faktov.samozrejme tyka sa to drahych "hraciek" tie lacne skoro vzdy na zaklade emocii hlavne tych detskych 🙂

ariela22
23. feb 2012

Hmm no pre mna su pri nakupe velmi dolezite emocie ,ale bohuzial dolezitejsie su financie,takze vacsinou nakupujem s ohladom na fakty 😉 🙂 .... Ale da sa to aj spojit 😀 S ohladom na fakty a aj s emociou, vtedy je vysledok mojho nakupu najlepsi 😀
A vozítko Ezyroller musí byť velmi zaujímava kupa 🙂 ...... Pri kupe veci pre deti ,by som zohladnila hlavne nazor dietata (ak už sú detičky väčšie 🙂 )... Ono samo vie co je pre nho najvhodnejsie 😉 😀

kidsworld
autor
4. mar 2012

prvý "jarný" deň za nami a ezyroller - unikátne vozítko kombinujúce zábavu bicykla, kolobežky i odrážatka - opäť zožal najväčší úspech spomedzi kolieskových prostriedkov - bicyklov, kolobežieb a odrážadiel samotných a vyvolal nielen u našich detí neopísateľné emócie a "bitku" o voľné vozíky 🙂

kidsworld
autor
15. mar 2012

milé mamičky,

nedávno sme tu na modrom koníku načrtli tému emócie a fakty pri nakupovaní aj v súvislosti s unikátnym vozíkom Ezyroller..dnes nám prišiel opäť jeden mail od zákazníka na tému emócie a ezyroller, ktorý nesmierne potešil a o ktorý by sme sa s Vami radi podelili 🙂 už teraz sa tešíme na jar nielen v Bratislave ale v celom Česko-Slovensku a na príležitosti, pri ktorých budeme môcť urobiť radosť ďaľším našich malým aj veľkým fanúšikom nielen z unikátneho vozítka ezyroller 🙂

Vážená pani Annalies,

Predvčerom sme u Vás kúpili ezyroller. / boli sme u Vás doma osobne / Ešte nikdy som svojho Riška, ktorý mal v ten deň / 13. marca / 5 rokov nevidel takého šťastného ako keď vybalil krabicu s vytúženým darčekom. Môžem Vám povedať, že dve hodiny sme boli v Avione stredobodom pozornosti, môj syn bol šťastný, ja som bol šťastný a moja priateľka bola šťastná. Za to vďačím aj Vám a zo srdca Vám ďakujem. Nech sa Vám a Vašej rodine darí a nech sa Vám u nás na slovensku naďalej páči.