Zaujima ma gulockova draha Quadrilla. Myslim ze ste jediny obchod na Slovensku, ktory ju ponuka, ale mate ju uz dlhsi cas vypredanu. Chcem sa preto opytat, kedy bude znovu skladom a ci budu k dispozicii aj rozsirenia k nej.
a quadrilla je aj na ebay.co.uk 🙂
Len keď už niekto quadrillu má, tak nebude kupovať inú guličkovú dráhu, ktorá je s ňou nekompatibilná ;)
@sjuzocka jak pise @bihan , ja mam quadrillu, dostala som na nu niekolko pozitivnych referencii od kamosiek, tak bolo rozhodnute. Kupovala som ju z UK, kedze na sr som ju nenasla a z ciech mi ju na slovensko nechceli poslat. Teraz som chcela este nejake drobnosti k nej, ale asi zas pokukam ebay alebo UK stranky...
@labutka - áno, podarilo sa nám ako prvým na slovensku túto gulôčkovú dráhu predstaviť aj na zopár podujatiach keďže sme dostali zopár kusov a mali prísľub na jej ďaľšiu distribúciu - nedostatok tejto guľôčkovej dráhy mal však na svedomý boj medzi výrobcami, ktorí bojovali o práva pre túto značku (ako sa nám podarilo zistiť minulý týždeň počas najväčšej výstavy hračiek v Európe v Norimbergu) - nový výrobca je už známy avšak prvé zásielky od nového výrobcu neprídu do európy skôr ako na konci leta, t.j. v najkôr v septembri..