Dobrý deň, my sme včera prešli na Hami značku a rada by som sa spýtala či Hami 2 hajaja môžem použiť aj viakrat za noc?
dakujem 🙂
mozes🙂 ja som tiez polrocnej dcere davala, a aj teraz davam vecer hajaja a uz prespi celu noc🙂
aj my sme mali hami 🙂 pri prvom ani hajaja nezaberala na noc 🙂 druhy nam spaval lepsie aj bez hajaja 🙂)) ale mozes 🙂
Mne sa hami hajaja 2 dost zle rozpusta, ostavaju hrudky upchavaju cumel a tazko sa taha teda skoro vobec, takze som sklamana ☹
Pekny dobry den mila Lulistek,
Mliecko Hami 2 hajaja mozete ,pravdaze, dat aj vecer pred spanim, aj pocas noci, ak sa dietatko budi na hlad. Nemusite sa obavat, ze by ste vase dietatko prekrmovali, Hami Hajaja ma totiz porovnatelnu energeticku hodnotu ako mliecko bez pridavku sytiacej zlozky. Mliecko obsahuje kukuricne a ryzove vlocky, ktore pomahaju dietatko lepsie zasytit a prispievaju k spokojnejsiemu spanku. A podobne ako ostatne mliecka Hami, obsahuje dolezite prebiotika, vitaminy a mineraly pre zdravy vyvin dietatka a spokojne brusko. 🙂
môžeš..ale ak si na ňu prešla z dôvodu, že chcete prespať celú noc, tak budeš sklamaná.