Dcéra má 11 mesiacov a stále ju dojčím, preto mi pediater odporúča na večer podávť nemliečne kaše, ale máme vyskúšané zatiaľ len výrobky DM 🙂 Ďakujem Zuzana
áno majú, ale tie z DM sú výborné
majú, aj my ich kupujeme, malý ich má najradšej 🙂
maju maju, len ten sortiment, prichute a mnozstva su biednejsie ako mliecne, co ma dost mrzi pri predstave, ze vsade sa odporuca co najdlhsie davat materske mlieko...no cim ho zahustit, aby starsie detatko bolo aj zasytene, na to uz moc nemyslia :( ...
maju, ja mam nejake na predaj, kedze maly zacal uplne odmietat akekolvek kasicky, ak by bol zaujem, kuk moje inzeraty 🙂
Mila Zuzanita7, pediater vam spravne odporucil nemliecne kase,kedze este dojcite. Tak si mozete nemliecnu kasu zarobit s vasim materskym mlieckom. Hami ma v ponuke niekolko druhov a prichuti nemliecnych kasi, napr. Ryzovu, Ryzovu s jablkami, s bananmi, s broskynami. Mozete vyskusat viacere prichute a zistit, ktore dietatku najviac chutia 🙂 Dobru chut a pekny den prajem.
Nase dvojky maju obaja laktozovu intoleranciu a najviac im chutia nemliecne kase od Hami - ryzova nemliecna s bananmi a Hami nemliecna s jablkami a slivkami. Kase im zarabam do bezlaktozoveho mlieka. 😉
Ja som malej zo zaciatku skusala davat rozne znacky. Tie od Hami a Nestlé su priserne presladene. Najlepsie boli z DMka. Malej aj najviac chutili. Takze ja fandim DM.
@poussin Dobry den Poussin,
Hami ma v ponuke uz aj mliecne kase bez pridaneho cukru 🙂 S prichutami: Banan, Krupica, S ovocim.
Na nasej Hami stranke najdete blizsie informacie: http://www.klub-mamiciek.sk/products/index/cate...
Zelam pekny den.
A co robit, ak kasa po pridani mlieka strasne zredne? Najprv je husta a potom pri papani zredne ako voda.
Dakujem
@kamkalu
Pekne ranko mila Kamkalu,
Vo vacsine kasi sa nachadzaju prirodzene sa vyskytujuce skroby, ktore hustnu po zmiesani s teplou vodou a pri chladnuti a prirodzenej zmene pH sa hustota kase meni a redne. Odporucam, ak dietatko papa pomalsie, rozdelit kasu na dve davky, aby kasa nestihla vychladnut. Zelam dobru chut 🙂
ano maju ja som prednedavnom kupila v tescu...