Zdravim mladsi syncek ma pod obocim olupenu kozicku nikde ide som to nespozovala len na oboci co by ste odporucilu na tento problem?? nechcem na nom skusat rozne kremy a maste tak reku spytam sa tu a uvidim..dakujem za kazdu radu vopred
@bioderma_lucia supiny su biele a ma to suche v tych miestach...po kupani to takmer nevidiet skusim olejcek natriet na noc a rano uvidim.
ťažko povedať, mne sa tiež lúpe koža na čele, okolo nosa, okolo vlasatej časti hlavy a za ušami. Moja diagnóza http://cs.wikipedia.org/wiki/Seboroická_dermati.... Ak neprejde mazaním, navštívila by som dermatológa, tí sa v tom orientujú najlepšie.
@vejinka ahoj, vyzera to na seboroicku dermatitidu. Je to bezne ochorenie u deti aj dospelych, je chronicke. Pokozku treba natierat ale nie prilis mastnymi kremami, pretoze tym stav budes zhorsovat. Na tvojom mieste by som zasla k dermatologovi, nech sa mu na to pozrie a da ti cielenu liecbu. Z Biodermy je na seboroicku dermatitidu z radu Sensibio penivy gel na umyvanie a krem s oznacenim DS.
Dakujem pekne za rady....po pouziti "nivea" nic nevidiet .🙂
je jedno aky krem pouzijes hlavne je ze treba kremovat a kremovat lebo problemom je sucha pokozka.
@bioderma_lucia Ta bioderma DS ale vraj nie je vhodna pre tak male dieta..
To naozaj vyzera ako seborea
@bioderma_lucia okrem kremu a gelu mate na seboreu este uplne bezkonkurencny aj sampon Node DS+ 🙂 po xy rokoch toto jedine mojmu muzovi pomaha fakt uzasne. Aj ked pre deticky nieje urceny
@kveta Penivy gel Sensibio Moussant DS je vhodny aj pre deticky od 3r. Krem Sensibio DS nie je urceny pre deti taktiez ako Node DS sampon - az od pubertalneho veku, kedy sa Seborea zvykne vracat.
@slavka_a_maros Ano, aj moj manzel "fici" na Node DS. Seborea je velmi rozirene ochorenie a nazyva sa aj ochorenim manazerov. Zhorsene stavy sa prejavuju hlavne v stresovom obdobi, ale stav SD ovplyvnuju aj dalsie faktory ...
Ahojte mastim dva dni a nema ani stopy po supinkach
@vejinka ahoj, z tej fotky nie je dobre vidiet, co to je. Ta koza je sucha alebo normalna? To olupovanie je skor loziskove? Supinky su zltkaste?