Ahoj, po druhom porode mi zacali dost vypadavat vlasy, vyriesilo to sice ostrihanie na kratko, ale ja by som predsa len rada dlhe vlasy, tak si ich nechavam narast a znova sa mi objavil problem s vypadavanim. Ma Bioderma sampon, ktory by posilnoval vlasove cibulky? Svokra si Biodermu chvali, je alergicka na slnko a je to jedina znacka kremu ktory moze, tak by som chcela vediet ci su aj sampony take fajn.
Dakujem 🙂
@bioderma_lucia dakujem za odpoved 🙂 no budem musiet este pockat, lebo stale kojim, ale ked maleho odstavim, tak sa pustim do nejakej rekonstrukcie samej seba 😀
@lucqa to je super, ze este kojis. Aj ja by som chcela vydrzat co najdlhsie. Dufam ze sa nam podari tak ako vam 😉
@bioderma_lucia drzim palce, ja chcem vydrzat do 2,5 roka maleho a potom uz musim odstavit, lebo zacinam byt dost vycerpana a chytim kazdu skolkarsku chorobu 😝
@lucqa urcite je to narocne pre organizmus, ale zas, co by sme neurobili pre nasich milacikov 😉
@bioderma_lucia to urcite, nam to velmi pomohlo na dovolenke, ked mal starsi horucky, nechcel jest ani pit a len by sa kojil, to uz mal cez 2 roky 🙂 Ale ja uz taham cez 5 rokov tehotenstvo-kojenie-tehotenstvo-kojenie, ale az teraz sa zacinam citit vycerpana, ale aj tak to zvalujem na jarnu unavu 😉
@lucqa 5 rokov je poriadny zaberak. Ale aj tak je to krasne 🙂 Ja si ani neviem predstavit ze sa jedneho dna nebudeme kojit. Bude mi za tym smutno asi ...
@bioderma_lucia nie asi, urcite ti bude za tym smutno 🙂 ja som sa toho pri prvom tazko vzdavala, ale ked sme chceli druhe babatko, tak som ho musela odstavit a nebolo to nic lahke, aj som si poplakala, ale za par tyzdnov som zistila, ze cakame druhe babo, tak prisli ine myslienky 🙂
@bioderma_lucia uz som sa tesila, ze som nieco nasla na moje extremne vypadavanie vlasov, ale ako citam obsahuje to psenicne proteiny.....a som dosla ☹ som celiaticka. asi mi nic ine neviete odporucit vsak? dakujem
@mita9 zial, nic ine na vypadavanie vlasov nemame ...
ahoj, Bioderma riesi aj vypadavanie vlasov. Nie je to formou sampona ale tabletiek. Volaju sa NODE ORAL http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-no...
Osobne som ich neskusala, tie moje kratke vlasy celkom drzia a nastastie to zvladli aj po porode. Moja sestra ich vyskusala. Jej nenormalne padali vlasy a tieto tabletky jej pomohli. Dokonca jej spevneli nechty. Velmi si ich chvalila.
Ale pozor, tabletky nie su vhodne pre tehotne a dojciace zeny!