malo vyrobkov pre deti s celiakiov na pultoch obchodov....
Dobry den
moj priatel je celiatik vzdy sa mu snazim zo sk nieco doniest. Bohuzial uz asi 4x sa mi stalo ze som prisla do Billi do Holica a muka uni nebola, tiez mate celiakia vyrobky ale tie nie su uplne bezlepkove, tiez mi chybaju bezlepkove linky plnene kakaove tie by som brala na kg mohli by ste ten tovar trosku rozsirit.
ja som bola naopak prekvapena aky dobry vyber je v nasej Bille.Nikde inde v obchodoch som sa nestretla aby boli bezlepkove veci pekne pokope a v takom zastupeni.Dakujem
Dobré ránko vám prajem,
v našom supermarkete pomaly stále zväčšujeme náš sortiment bezlepkových výrobkov. Postupne vám ich predstavíme aj v našom fotoblogu, treba sledovať: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/billa_martin....
V súčasnosti u nás nájdete rôzne druhy múky, cestoviny, rôzne sladkosti, šunky a iné mäsové výrobky. Našim najnovším prírastkom je chlieb a pečivo.
Je to asi otázka pre Billu, ale v porovnaní s ostatnými obchodnými reťazcami sa v Bille dá nájsť dosť bezlepkových výrobkov - pečivo, sladkosti, mliečne výrobky, šunky...