Ahojte, ideme na par dni do okolia ML, ale ma prsat. viete poradit, kam ist s trojrocnym? co sa da v okoli robit? dakujem 🙂
gumáky, pršiplášť a idete kam chcete
@deedol ja mam síce ročne dieťa, ale kúpila som pršiplášť, gumáky a išli sme von, teraz som objednala aj nepremokavé nohavice do dažďa, ķed príde jeseň budeme chodiť von jašiť sa do vody :D
no ok, gumaky a prsiplast zbalim, ale kam potom? prechadzat sa po meste?
a keby nepršalo kam by ste išli?
@deedol zijem v centre mesta a ked prsi chodime po meste, po parkoch. Vzdy bral gumoveho krokodila a skakal s nim od mlak, cez lavicky, cez steny. Skakanie po mlakach, trieskanie daznika o chodnik niekedy ... take somariny, len aby cas presiel. Inak idealny cas je to na navstevy alebo ist len nieco kupit - do kaviarne po kolac a vratit sa.
@kittykat22 no tiez to takto vidim zatial, ze sa pomotame po meste a popozerame, kde muz vyrastal, len teda to je tak na jedno-dve popoludnia 🙂
@deedol je to blbe obdobie. Ale deti to maju radi. Radi skacu po mlakach. Inak najlepsie su nepremokave nohavice z HM na traky. Dole maju gumicky. To som dala gumaky na nohu, cez to tie nohavice a gumicky dole po topanku. Skakal ako drak po mlakach a nikdy nemal mokre nohy 😀
@kittykat22 hej, presne tie mame, dufam, ze mu este budu dobre :D
@deedol ahoj, v ML premava vlacik, kuk FB mesta ML
@deedol do pol hodky ste v stropkove - zoo napr… keby vam prsalo a uz neviete co tak sadnut do auta a do he - maju pekne velke detske zabavne centrum Eiffelko.. a inak priroda asi len, dvor a tak.. snad vam nebude prsat nonstop ;))
dakujem za tipy, presne taketo nieco som potrebovala ;)
@deedol v ML je na Sidlisku VRCH detske ihrisko
Teraz tam premava vlacik.Pripadne sadnut na vlak smer Humenne.
@deedol sedieť na riti 😀