Baby otázka. Prvé 2 týždne som malého kojila, len večer mal nutrilon cesar. Teraz ma mesiac a 2týždne s je už len na nutrilone. Všetko kakame, bruško mäkké ale večer ho trápia kŕče. Neskutočne plače. Keď bruško pomastím na chvílku to je lepšie, ale neskôr zas place. Môže to byť kvoli nutrilonu? Treba zmeniť mliečko? Ja osobne si myslím, že črievka este nemaju take babatka este vyvinute, preto má večer krče ale neviem ci je to dovod na zmenu ineho UM. Bojím sa zmeniť, neviem čo to s ním spraví
moja mala krce po materskom mlieku.
@diana_1212 u nas krce znamenali u oboch deti ABKM.a aj ked boli vylucne dojcene.po testoch sa ukazalo,ze maju alergiu aj na ine potraviny-preto im skodilo aj moje mlieko.
Dieta ma krce len vecer alebo aj pocas dna?
@simona92101 vylucne len vecer cez den je spokojny spinka papa
Ja som pri oboch deťoch menila mlieko. Pri prvom sme mali Nutrilon a tiež kŕče, ale v podstate po každom jedle, tak sme prešli na Sunar. Druhé dieťa sme teda začali Sunar a neuveríš, kŕče. Tak sme prešli s malou dušičkou na Nutrilon a pohoda. Vysvetliť to neviem, ale proste každému pasovalo to opačné(ešte som mala v zálohe Hipp, ale k tomu sme sa ani nedostali, načo). Ja by som to vyskúšala - načo trápiť bábätko. Ak sa to do týždňa nezmení, tak iné alebo hľadať chybu inde. A ešte dodám, že to už boli väčšie detičky(16 mesiacov a 6 mesiacov), lebo som najskôr dojčila a až potom umelé a aj tak im to nerobilo dobre tie prvé mliečka, až výmena pomohla, takže črievkami to nebude.