Ahojte baby potrebujem poradiť 🙂 malinky bude mat 2 mesiace . Začínali sme Sunarom Comfort 1 , malinky z neho zakaždým grckal tak sme prešli na Sunar ÁR ale je problém taký že kaká 2 x denne a aj to ma problém lebo ma tvrdšiu stolicu po nom .
Čítala som tu že ten ar je v žalúdku ako betón . A malinky je smädný po tom AR - ku . Akurát som kúpila ten nový Sunar Bio - máte s nim prosím skúsenosť ? Ďakujem krásne 🤍
Ahoj, ja som na radu pediatričky robila UM z mixu mliek: ak som pripravovala mlieko zo 120ml vody, tak som použila 2 odmerky klasického UM a dve odmerky AR mlieka. Takto pripravené mlieko nebolo veľmi husté a na ťahanie z fľaše pre dieťa ok, a zároveň v brušku dostatočne nabobtnalo a malý negrckal a dobre ho strávil. Vyskúšaj to pár dní a uvidíš či to pomôže.
@snehulak77 jasne má probiofix
@pinkgirl radšej nebudem riskovať a miešať to😬dnes som kúpila ten Sunar bio tak uvidíme , chcela som zostať pri Sunare ale keď nebude ok zmeniť značku
Je to na tebe, ale zmiešaním mliek dieťaťu neublížiš lebo AR mlieka obsahujú naviac vločky z chlebovníka a tie nabobtnajú v brušku a tak dieťa nevie obsah bruška vyvrátiť. Obe mlieka máš navyše doma...
Dobrý večer, mohla by som sa spýtať ako Vám sadol ten nový Sunar Bio? Tiež máme podobné problémy a chcem ho skúsiť..ďakujem
@lenka788 dobrý deň , nám nesadol .. použila som pár odmeriek a stačilo . Strašne grckal až sme išli na pohotovosť a tam povedali že má silný reflux , tak sme zmenili posledný x na Kendamil a ten je úplne super.
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
@lenka788 neni zaco , asi som nepomohla ale to je naša skúsenosť . Vášmu bábätku môže byt dobre 🩵ono je to veľmi ťažké a individuálne
Dobrý deň. Za ktorý kendamil jste dali? Obyc alebo organic? Vďaka za odpoved
@dendysek1990 dobrý deň , za ten klasicky
Dobry večer , prešli sme včera na ten kendamil a ja vim že je ešte hodné skoro písať názor na to mliecko . No ale musím rict že je to zatiaľ na dobre ceste . Mala mi lepší spinká , neni nervni , síce troska ublinklava ale oproti tomu čo bylo predtým to je nič .
@dendysek1990 zdravím 🙂 uvidíte. , že bude malinká spokojná .ono treba minimálne týždeň na ten zaludok aby si to telíčko zvyklo na zmenu mliečka . Ublinkavanie je normálne 🙂 aj pre detičky ktoré nemajú reflux
Nás malý mal AR Sunar, ten je aj proti zápche. Dávaš mu probiotiká?